Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 27 eylulde ABC de yayinlanmaya baslayacakmis.. dizi hasreti sona eriyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Oha ben yapmazlar diye düşünüyodum , çok böyle film finali gibi bitti 3. sezon , bakalım nasıl toparlıycaklar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ehe hastanede seks diye değiştirseler dizinin ismini artık iyi olucak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Lexie Grey eklendi diziye. bakalım hayırlısı asldfkjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ooh$ hemen diger sezonlari bitirmem lazim. gerci, teker teker indirmek, her hafta bir bölüm beklemek de eziyet. dizi raconuna ters ama ossun, en güzeli biriktirip 3-5 bölüm arka arkaya izlemek. izlenilesi. [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 02:06 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 güzeel. lazım bu dizi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 3. sezon nasıl bitmişyi yav bi spoiler yazabilirsiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 [spo]burke ile christina evlenememişlerdi son anda. george sınavlarını veremeyip kalmıştı. dizi sonunda yeni internlardan lexie grey (meredith'in kardeşi) george ile tanıştı. derek de barda lexie'e yavşadı farkında olmadan sanırm[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 soundtrackleri cokzel onun için bile izleyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Spin-off kurbanı olacağı kesin. Asıl soru şu bu sezon hangi diziyi taklit edecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 yok mudur sneak peek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 [spo]lexie derek e yavsadi dogrusu hehe.[/spo] 1 hafta kaldi, oh yahu dizi keyfi basliyo yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 4. Sezon Sneak Peek Heyecanla bekliyoruz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Diziyi kurtarabilecek tek şey yeni karakterlerdi. Bir tanesinin eğlenceli olacağı garanti, peki ya öbürleri? Ya yeni karakterler durumu kurtaracak ya da dizinin ER'dan çaldığı şeylerin listesine berbat bir dizi olmak da eklenecek ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 bu sezon addison montgomery yok dimi ? spin-off ta oynicak.. hatta prison breakteki amcayla beraber.. addison yoksa ben de yokum lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ez tv de 00 ı çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ben de şimdi farkettim. inmiyor da merak ettim niye 00? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 00 onceki sezonlarin ozeti olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 3. sezonda da vardı 00 bölümü bar sahnesiyle başlıyordu, bütün intern ler buraya gelir filn yorumlara bakılırsa zegna nın dediği gibi bişey seed yok ondan inmiyordur [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 10:55 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Private Practice'i pompalamak için Grey's'den Allison'lı sahneleri alıp analiz etmişler. Grey's sezon 4'ün Allison olmadan nasıl boş olacağını analiz etmemişler. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Addisonmış, uzun süre izlemeyince böyle oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 eheh guzeldi ilk bolum, o'malley e cok aciyorum ben ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 eet acıların çocuu gibi dolanıp duruo asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ne kadar dayanabilecek o'mailey onu merak ediyorum. Geçen sezonların toplamında herhalde bir doktorun yaşamı boyunca karşılaşabileceği türlü garip olayla karşılaştı adam diğer herkes gibi. o kadar olaydan sonra tekrar intern olsam ölümüne bayardım.Herhalde Team Fortress 2 falan oynardım, paso Izzie'ye yazardım falan :D. [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 21:58 tarihinde, Mathias tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 izzie sewilcek kadın gerçi de herkes birbirine verdiydi biara dizide ondan zewki kaçmıştı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar