Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türban !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
e napıcaksın insandaysa bay zeki? sorun her zaman insanda zaten, sen de baskalarına zarar vermesinler, ders kapısından iceri din girmesin diye insanlar icin en iyisini yapıyosun.
bunun eleminasyonunu yapamazsın sen, ayrılık cıkar, hos olmaz. girme, bitsin.
Mesaj tarihi:
nileppezdel
o sakal kesme fln olayı temizlik ve iyi görünmek için. türban giyenin kirlenmesi gibi bi durum yokki.adam pis sakalla geliyor ondan yasaklanıyor... amaç üstüne başına çeki düzen vermek, onun eğitimi ama türban pislik yaratacak bişi değil..
Mesaj tarihi:
Elemeye karsiyim zaten, bu yüzden buyursun türbanlida girsin diyorum, toplu olarak egitilmemiz lazim.

Baksana, elemek ilk aklina gelen fikir, oysaki cozum uretmek daha mantikli ve demokratik bir yol olmaz miydi ?
Mesaj tarihi:
benim çıkmam lazım, isteyen merak eden, cevabı polan varsa pm'den beklerim; girince cevaplarım, katılırım, katılmam...

Çocuklarla bu topic yürümeyeceği açıktı

ALLAH OLMASA VARYA!111 gibi saçmalıklarla dayılık mücadelesi vermiyoruz sonuçta burada
Mesaj tarihi:
bu topic ve bundan sonra acılacak olan 250 topicte dahilhicbir sonuca ulaşamayacak.Boşuna birbirinizi kırmayın.

[ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 21:17 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
nileppezdel
sakal olmadanda olur ama türban olmadan olmuyorki okullarını bile aksatıyorlar bu yüzden... bende biraz anlayış göstermek lazım... kavga çıkmasın diye bi görüşteki insanları kovmak ne derece eşittir sence? ikiside gelsin sorun çıkaranı kovarsın..
Mesaj tarihi:
joker çıplaklık niye rahatsızlık verio sana arkadaşım?
türbanla mı doğdun?
yoksa çok mu ufak =(

[ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 21:24 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bak kafasından tutuyosun kavramı
diyorum ki diniyle iceri girip zorluk cıkaran olanı nasıl eliceksin diyorum, bırakalım ona buna ateş mi açsın yani?
bu sadece bununla sınırlı degil, herkesin bir fikri var sonucta, ve iceri turbanlı bir kız girdi. ogretmen diyelim ki hristiyan ve nefret etti, napıcaksın?

din insanların onune bariyer koyan birseydir aynı zamanda. zaten insanlar yeterince onyargılı yaratıklar, bir de tanımadıgı onca insanın hosnut olmadıgı bir dine mensup oldugunu ogrenince onunla ilgili asıllı veya asılsız yargılarla dolup tasıcak.

simdi cıkıp buna ya o insanın kendi mallıgı gidip bıcak cekiyorsa ya da hoca ogrenciye on yargıyla yaklasıyorsa. degil iste, insanların iyiligi icin onların cesitli etiketlerini kisisel diyaloglara mahsus kılıyorsun. canlılar karsısındaki cinsinin tipi ırkına bile bakıp kararlar alıp yanlıs islere kalkısıyorken bir de magdur olabilitesi olanlara, yani bir bakıma butun herkese, atesten gomlek giydirmek tehlikelidir, yanlıstır, yapılmamalıdır.
Mesaj tarihi:
Sana o rahatsızlık verir bana türban. Kişiye göre değişir. O yüzden dini kıyafetler yasaktır oralarda. Doğrudur.Rahatsızlık da verse türbana izin verirsen çıplağa da izin vermelisin işte, yoksa laiklik olmaz. Kaldı ki birisi de çıkar bentürbanlı görünce huylanıyorum der. En huzurlusu bu inan bana
Mesaj tarihi:
Joker başlarına taktıkları şeyi sömürerek takanlar olduğu için yasak.Siyaset unsuru olarak gösterenler için yasak.
12 Eylül'de olanlar için yasak.Halen ne zararı var diyorsun.Başka bişey yazmayacagım buraya.Bişeyleri bilmeden 'abi bu niye yasak ya,allam ya' diye şeyler söylememen lazım
Mesaj tarihi:
said:
iij iijhj sevmedim.
Sen vatandasinin egitimi için ortam hazirlamalisin devlet olarak. Gorevlerinden birisi de bu

ortam hazır var, eğitim için iki dakka başını açamıyorsa zaten alacağı eğitim de kurtaramaz onu..
Mesaj tarihi:
Delirium
birine uyuz olmak için hristiyan yada müslümanmı olmak gerekir? ben dinsizim şimdi sıçtım o zmn? bütün müslümanlar bana uyuz olcak. napcez şimdi?
Mesaj tarihi:
bu sene güzide okulumuzdaki tüm post-türbanlı kızların kafalarındaki -her ne olacaksa artık peruk mu olur yine salak şapkalar mı olur bilemeyeceğim- şeyleri bir şekilde kafalarından uçuracağım.
okula alınmasın gerizekalı yobazlar, derim ben. genellememek gerektiğini de düşünmüyorum türban konusunda. nasıl devlet üniversitelerine alınmıyorlarsa, vakıflara da alınmayacaklar. çok sinir olduğum bu güruha da zerre saygım yoktur.
Mesaj tarihi:
Türbanlıların iyiliğini düşünüp, yasaklayan arkadaşlar, Ya bekleyin bakın biz iyiliğinizi düşünüyoruz, cennete gireceksiniz diyip size başörtü taksak naslolur? heheh

İlkokullarda liberal düşünce okutulmalı. Mecburi tek şey bu olmalı belki de.
Mesaj tarihi:
kimsenin inancını rahatsız edecek bişey yapmam, aksine eşitlikten yanayım... özgürlükten yanayım... bu eğitimle olur biliyorum ama eğer eğitimden uzaklaştırırsanız birini, nasıl öğrenecek neyin ne olduğunu?
  • Yeni Oluştur...