Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türban !!!

firatram

Öne çıkan mesajlar

hıhı. şindi kıyafet kanununa riayet etmek adına, şapkasız olarak kamusal alana (o da ne boksa) girmek yasaklansa da böyle rahat olursunuz eminim. veya keyfekeder yeni bir kanunla (ki başörtüsü ile alakalı anayasal bir hüküm olmamasına rağmen) herkes üniforma ile dolaşmaya mecbur bırakılsa, aksesuarlar filan yasaklansa çok sevinrisiniz. çıkar gir, kanun öyle.

arkadaşım, empati yapın. silahın ucu size döndüğünde değil, her zaman silaha karşı olacaksınız. öyle olmak samimiyettir. hepsi kötü olan darbeler içinde, en mantıklısı ve en sivili olan 82 darbesini beğenmeyip şimdi darbe çığırtkanlığı yapanlardan bunu beklemek biraz fazla gerçi ya... açın gözünüzü pls.

heh. açsanız da açmasanız da bir ama.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Abi harbi yazık size !!!

O KADAR PARANOYAK OLMUSSUNUZKI BIR ELBISEDEN KORKUYORSUNUZ,ODUNUZ PATLIYOR !!! YAZIK !!!

Bu arada Fetullah gulen diyorsunuz ya,harbi seviyenizi belli ediyorsunuz,alın bende seviyemi belli ettim caps yaparak hadi bakalım neye gore,kime gore...
Firatram, sormussun birisi guzelce anlatabilir mi diye. Guzelce anlattim.

DOSTUM YAZIK SIZE EMEGINIZE SAGLIK1!!!!1 tarzi sacmalayacagina lutfen 3 onceki yazimda sana verdigim din ile devlet islerinin neden karistigini anlattigim yazimi alintilayip, katilmadigin yerleri yanlis oaln yerleri yazabilir misin?
Sosyal ağlarda paylaş

turbana bosalmanın kutsal bir rituel oldugu dinler:
laiklik

bi gidin allah askına size ozel yasa cıkarıtyoruz sanki.

ha evet ben ne istedigimle mantıklı olanı ayırt edebilip feragat edebiliyorum. mesela ben isterim ki butun insanların herseyi kendi iclerinde istedigi sekilde dısa vurabildigi bir duzen. evet seriat veya deluriumism korkusu olmadan.

ama boyle bisey yok, cunku insdanlar aynı zeka kat sayısına sahip degil, neden cunku anne babaları aptal.

cok mu offensive geldi? niye uzerinize alındınız?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
@Baluu: Atatürk düşmanı mısın nesin?

Atatürk rozeti bu ülkenin kahramanıyken, kurucusuyken çok doğal birşey. Atatürk'çülüğü dinsizlikle bağdaştırmak bir gaflet, aynı kişilerin Atatürk'ün eşi de türbanlıydı diye Atatürk'ün dini yanını kendilerrine alet etmeleri atrı bir gaflet.

Cumhuriyetçilik ve Atatürkçülük ayrı şeylerdir. Sağcılık, solculuk, İslamcılık, Hıristiyancılık ayrı şeyler.

Görüyor musun ? Ne kadar cabuk pes ettin. Hemen Atatürk düşmani olduk ? Niye ? Hiç bir fark yok iki grupta da, eger bir dinci ile karşilikli onun aciklarina saldirsaydim, o da bana Atatürkcü müsün nesin diyecekti, inan bana yapiyorlar, hem Atatürkcüler hem Dinciler. Gaflet cok patim. Sen bile dusuyorsun gaflete.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de Atatürkçülük bu ülkede yasaklanamaz zaten, her binada Atatürk resmi var ki ülkenin kurucusu ve kurtarıcısıysa bu doğaldır. Zaten olmazsa ülkenin bittiği andır. Ve bundan rahatsızlık duyuyormuş gibi mesajlar atıorsun. Bu yüzden öyle biri olduğunu sandım. Değilsen kusura bakma.

Ama Atatürk rozetiyle türbanın uzaktan yakından alakası olmadığını görebilmen lazım bence
Sosyal ağlarda paylaş

said:
@Sly-One
Senin inancın degil o...Senin sapık fantezilerin.
Ve senin o dusuncelerin sosyal aile yapısını bozucu seyler....Caktın ?

Alakası yok eğer herkes çıplak dolaşıyor olsaydı zaten sapıkça olmazdı. Ayrıca sosyal aile yapısı nedir? Ahlak nedir? Nüdistler ahlaksız, sosyal yapısı bozuk kişiler midir?
Sosyal ağlarda paylaş

Burada Dinci Atatürkçü kapışması yok kafanıza sokun. Atatürk sosyal ve siyasi simgeden öte birşeydir. Atatürkçülüğü sorgulayan vatan hainidir. Dini sorgulaman veya siyasetçileri sorgulaman seni ülke, rejim düşmanı yapmaz ama bu durumlar eğitim öğretim yerlerinde olmaması gereken şeyler.
ayrıca
WAREZ SİTELERİNDEKİ GİBİ ÇOCUKÇA YAZAYIMDA ANLAYIN
EĞER TÜRBANLA NİYE GİRİLMEZ DİYE MERAK EDİYORSANIZ
BU ÜLKEDE İSLAMA YÖNELİK GAREZİN SONUCU OLARAK DÜŞÜNMEKLE GAFLET İÇİNDESİNİZ... BU YASAK TÜM DİNİ NESNELER İÇİN...
BENİM DİNİM ÇIPLAK GİRMEYİ GEREKTİRİYOR NE HALT YİYECEZ O ZAMAN BİRİ BANA AÇIKLASIN, BUNLAR BÖYLE SADECE GÜLÜYORUM FALAN DİYE SAÇMALAYACAĞINIZA BUNA AÇIKLIK GETİRİN. CAPSLA YAZINCA BOK MU OLUYOR BİRİDE BUNU BANA ANLATSIN?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...