Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvP'yi ateşleyecek öneriler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bd-he firestorm > valla ben sıkıldım bıraktım zaten las vegastayım şimdi ama biz o zamanlar pvpyi ateşlemek için noob kestik bir sürü sonra onlar güçlendi bize karşı oldular falan eğlenceliydi baya
Mesaj tarihi:
valla uo'nun asıl güzelliği ,benim kopamadığım 2 ana noktası vardır.

birincisi craft sisteminin geniş olması ve sadece craft yaparak karakteri en yüksek seviyeye ulaştırabilmemiz.

ikincisi ise loot sisteminin olması gerçi insure blessed deed falan bunlar bu olayı %90 oranında batırdı ama genede bişiler var işte.

insure'un kalkması demek süper uber bir tat gelicek demektir uo'ya kimse uber itemlerini(tabi düşüren varsa) kaybetmek istemicektir ya giymicektir yada orta kalite itemlarla geziceklerdir.Sonuçta herkes öldürülebilir durumda kimse imbayım 5kişi gelsin gene kaçarım diyemiyor.Çokda güzel tuzak kurulabiliyor.
Mesaj tarihi:
precast degismis, 2 expo yedikten sonra ayakta kalabilmek icin super resistli + stat bonuslu set stat pssi ve super pot kullanimi gerekir, simdi olsa teker teker avlarsin normal bi magele 5 kisiyi gene.
Mesaj tarihi:
abartmışın biraz dela, noob avlıyorsan dediklerin dogru olabilir ama eşit şartlarda 6 kişiden, 5 kişi 1 kişiyi kovalıyorsa o kişinin kaçma ya da teker teker öldürme şansı %0.00000001 falan =)

not: anca araya başka şeyler girer... misal o tam pvp karakteri değildir hidingi ya da stealth vardır.. öyle kaçılır. invisibility büyüsü de yetmez :P
Mesaj tarihi:
euhe quest yapilirken gelip gelip kestim iste bi ton adami arada sonra da bastim topugu, hadi onda herkesin konsantrasyonu farkli yondeydi farketmedi kimse diyelim. benim zaten olayim suruden ayrilani kapmaca. pot stogum saglam oldugu zaman 3 archerin birden armor ignore atmasi lazim heralde yatmam icin, baska turlu zor.
Mesaj tarihi:
server ilk açıldıgında gayet güzel aksiyon vardı. zaten item de olmadıgından millet acımadan çat çut giriyordu birbirine. şahsen ben noob olarak baya eğlenmiştim. zaman ilerledikçe millet champ e dagılmaya başladı, mageler geldi -resist kasmak farz oldu. ps farklı belli olmaya başladı. item farkı oldu. factionlara giren pek olmadı. sonrasında da ben sıkıldım zaten. yani server ilk açılırken vaad edilen "az oynayanla çok oynayanın arasındaki fark açılmaması" gibisinden hayaller yalan oldu.

ama xaty nin söyledigi token sistemi iyiymiş
Mesaj tarihi:
insure kalksıncılar birliğinin ateşli bir üyesi olmama rağmen kabul etmem gerekir ki insure şu anda kalkarsa pvp artmaz azalır, güven özveri tecrübesine güvenmeyen girmez aksiyona, bankgülü olur, keyif kaçar

dolayısıyla ben de insure maliyeti artsıncılar örgütünü kuruyorum şu andan itibaren =P

ama xatynin dediği gibi, eventlerle desteklenmezse pvp yalan olur bu kadar az ve birbirini bu kadar iyi tanıyan oyuncuyla.

ekonomi bile aynı durumda; şu ana kadar ne birşey sattım ne birşeye para verdim neredeyse mesela. vendorumdan alışveriş yapan bi ben varım, ben de sadece sırf alışveriş yapmış olmak, craftı öldürmemek için başka player vendorlardan alışveriş yapıyorum. zaten herkes birbirine ne lazımsa veriyor şu anda heh, paralar sürekli bankalarda şişiyor, herkesin yedek bir craft charı var zaten, birşeye ihtiyaç duymak sık rastlanan birşey değil dolayısıyla

dolayısıyla pvp olmazsa ekonomi de olmayacak, en azından insure maliyetini arttırıp bir de pvp için artı bir şeyler koyalım ki RPsel bile olsa, ikisi birbirini desteklesin derim ben.

ne bileyim eşitsizlik yaratacak silah zırh olmaz ama özel ünvanlar olur, şık binekler olur wowdaki gibi, özel renklerde cloak vs olur, olur yani. faction mantığını biraz daha geliştirip az sayıda oyuncuyla da edinilebilecek rewardlar konulursa biraz hareket gelebilir diye düşünüyorum

ayrıca test süreci gibi olur bir anlamda, çünkü pati üyeliği açılmadan bizim pek yeni kana kavuşma şansımız yok uoda, pvpyi canlandıracak hırs, intikam, loot korkusu/umudu gibi şeyler ancak tanımadığımız insanların katılımıyla oluşacak çünkü. yeni kan gelene kadar bizbizeyken abusesuz sinirsiz stressiz, artısını eksisini denemiş görmüş oluruz her eklemenin
Mesaj tarihi:
oyun dengesini bozucak tek item blessed bi spellbook su an serverda, doom artilerinin hepsini giyse biri onun sahibiyle kapismasi zor =/ insurea dokunmayin yani.
Mesaj tarihi:
Craftable artifact olarak görebilirsiniz onu zaten. Dediğim gibi 1/16000 gibi bir yapma şansı var. Tek tek her düşen kitaba mouse ile üstüne gelerek bakmak zorunda olduğunuz için makroya bırakma şansı da yok. Scroll'lara ödediğin 800k yı bırak, harcadığın vaktin haddi hesabı yok.
Mesaj tarihi:
evet sakroz haklı
craftable artifact da istiyoruz
doom da istiyoruz
istiyoruz da istiyoruz

hem yeni insanlar geldiğinde "aa burda malas yok doom yok" diye kaçmasın. üstelik malas olursa serverın %70'i hırsız diye gelmemezlik edemez insanlar. falan.
Mesaj tarihi:
pvpyi canlandirmak istiyosaniz
honor sistmei koyun
yane factionda warda oduller sikko
sanirimhazir bi script wardi
her kilinizi icin bi puan alinsin
onnada faction reward tadinda item olsn armor olsun arti olsun bisiler alinsin
Mesaj tarihi:
PvP yi ateşleyebilmek için
Birbirine rakip en az 2 grubun olması lazım. Kankalar kendi aralarında nereye kadar pvp yapar ki?
Bu gruplardan biri PK diğeri anti Pk
Veya birbirine düşman iki guild olabilir.
Bu rekabet bu iki guildi üstünlük kurabilmek için kendi taraflarına yeni taze kanlar çekmeye zorlar, varolan kişileride bu iki taraf arasında bir taraf olmaya ve yardıma sürükler ve istenilen PvP ortamı oluşur.
Ama herkesin kanka olup birbirini öldürüp lootlama istediğinin oluşmadığı ortamlarda PvP ateşlenmez.
Öncelikle böyle bir istek arzu gözleri kan bürüme olayının gerçekleşmesi lazımki buda kötülükten geçer. Kankalar birbirine bu derece kötü olmaz sunucuya yeni birilerinin gelip kötülerin elbisesini giyip kötülük yapması lazım bence:)
Mesaj tarihi:
bizde herkes karakterine karar veremedi daha, fence silip mage kasanlar bile oldu arada. o bitsin, pvp yi ateşleyecek projelerimiz var zaten. bir de arenamızı istiyoruz, leath sana sesleniyorum burdan. duy sesimi. :P
Mesaj tarihi:
pvp tek bi şekilde artar craft ve tamer kalkacak zorunlu factiona girilecek görün o zaman pvp yi. bu fantastik kısmı

fantastik olmayan kısmı ise LD pvp yi öldüren guild. serverın yarısı LD ve adamlar kimseyle savaşmıo. şehirlerinde gezıolar öyle. bi factiona girseler güzel olacak eglence
Mesaj tarihi:
ya hatta aklıma geldi. serverda 2 tane player şehri var. çok saçma. malas oyuncular orada birikmesin diye açılmıyor şeklinde biliyorum. ama şimdi de herkes LD de birikio.
  • Yeni Oluştur...