Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurbağa Bebek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çevredeki radyasyon oranıyla ilgili bunlar. Büyük şehirlerde azda olsa bir miktar radyasyon vardır. Ayrıca Çernobil yakınlarında oturan bir hanfendinin blogunda oradan uçakla İngiltere'ye gitmenin, Çernobil'in 75 km dışında 1 saat yürümeye eş değer olduğu yazıyordu mesela. Aklımıza gelmeyecek yerlerden radyasyon yiyoruz yani.
Mesaj tarihi:

Sitede sorun var galiba
Ürkmeyin diye koymuyodum alın :D

said:
Mısır'ın Luxor kentinde bir hastanede doğan çocuk görenleri hayrete düşürdü. Kurbağa şeklinde olan bebek, doğduktan 2 saat sonra öldü.

Mısr El Yovm gazetesinin haberine göre, kurbağa bebek dün Luxor Şehir Hastanesi'nde dünyaya geldi. Anne ve babasının ismi açıklanamayan bebek ile ilgili doktor Muhammed Azami, "Cenin şeklindeydi. Karnı var fakat beli yok denilecek kadar azdı. Yüz şekli ise kurbağayı andırıyordu. Doğduktan 2 saat sonra tüm müdahalelere rağmen kurtaramadık" dedi.

Hastanenin cenini incelemeye aldığı bildirilirken, Mısır gazeteleri haberi "Estağfirullah", "Tövbe Yarabbi" gibi başlıklarla duyurdu.

[ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 21:50 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
aga yılan var kurbağa var maymun var anlamadım ki.yılan olayı gerçekmiş ama hastalıkmış.yaşarsa insan gibi oluyo ama derisi falan kalın boyle yılan derisi gibi gozler göccük yani.Allah düşmanımın başına vermesin.7

@reflect

aga mesala ben volverine benziyorm şu andaki tipmle.sen kime benzion.

[ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 02:48 tarihinde, Killer tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
Killer, 24 Ağustos 2007, Cuma - 02:48 tarihinde demis ki:

aga yılan var kurbağa var maymun var anlamadım ki.yılan olayı gerçekmiş ama hastalıkmış.yaşarsa insan gibi oluyo ama derisi falan kalın boyle yılan derisi gibi gozler göccük yani.Allah düşmanımın başına vermesin.7

@reflect

aga mesala ben volverine benziyorm şu andaki tipmle.sen kime benzion.

[ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 02:48 tarihinde, Killer tarafından güncellenmiştir ]

Jean in erkek versiyonu :P
  • Yeni Oluştur...