Sthilaryon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Arkadaşlar, makina : AMD X2 4800 - MSI anakart (Modelini şuan hatırlamıyorum) - Ati 5500 ekran kartı - 1 gb ram Sorun şöyle başladı, voltaj düştü bilg. kapandı yeniden açmaya çalıştığımda bios tan çıkış ve windows a geçir arasında bulunan siyah ekran da takılıyor. Ekranda hiç bir görüntü bulunmuyor. Aynı zamanda windows kurmaya çalıştığınızda "bir tuşa basın" uyarısının ardından yine aynı şeyi yapıyor ve siyah ekranda kalıyor, anakartta olabileceğini düşünmüştüm başka bir anakart taktım yine aynı soruna devam ediyor. Bir fikri olan varsa sevinirim.
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 voltaj falan dustuyse psu sorunu olabilir.zorlanınca kitliyodur falan ole bişeler aklıma geldi.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 voltaj dustuyse ayvayi yemis olabilir makina.. faq: ups neden lazim sorusunun yaniti olabilirsin... ho$ ben de trifaze kompresoru yakami$tim faz in biri gidince..
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 büyük ihtimal psu ölmüş istanbuldaysan kadıköyde 15 20ytl diğer voltaj düşümüne kadar idare etcek psu alablirsin 400watt görünümlü 200watt lık olanlardan
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 abi o kadar voltaj düştü elektrik gitti şu modem, psu bozulma olayını tadamadım ya sdf
Öne çıkan mesajlar