AzureSlayer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 http://www.moonshop.com/ ay'ı satıyolar sadece onemli bisey degil ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 babalarının malı sanki.ee bende satıyom napcaz 1000 metre karelik alan satıyom ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Dolandırıcılık bariz, ellerinde patlayacak oltaya gelenlerin. Ay kimsenin malı değil ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 hani bi türk filminde köprüyü satıyolardı ya ahaha aynen onun gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ay gercekten bunlarınmıs, 80 lerde abd ve rusya ay ın üstünde hak idda ederken sonunda birlesmis milletler ülkelerin gök cisimleri üstünde hak idda edemeyecegine kara vermis, zeki amca da satıs hakları icin basvurmus, yasa sadece ülkeler içinmiş kişileri kapsamıyor, ve almış. Yaptıgı gercekten yasal, ilerde millet otel vs acarmıs ayda bizde aglarmısız ah ulan keske bende alsaydım zengin olmustum diye ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 İyi de birleşmiş milletlerin de dünyalılarınhiçbirininde ay üzerinde bir hakkı yok.. Ay birleşmiş milletlerin mi de adama satış hakkı vermişler?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bak sana şu karşı dağı satıyım mı? üstüne bi de boğazdaki köprülerden birini veriyim? [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 21:58 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 satısı yapanlar ay konsoloslugu diye gozukuyo ama onların yalancısıyım yani [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 22:55 tarihinde, AzureSlayer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 satış göremedim sadece card failan var. alıcaktım bi arsa koyucaktım bi şato, kapatıcaktım küreyle, birde halk koyardım tamamdır oh ortaçağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 http://shopping.moonestates.com/me/ordering_lunar.php sıf ay degil güneş sistemindeki bütün gezegenler ve ayları bunlarınmıs herhangi birinden toprak alabiliyosun yani ^^ [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 00:41 tarihinde, AzureSlayer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 yaw aydaki topragi mezara mı goturcen biz olene kadar zor yerlesiriz biz aya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 sülün osman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bu biraz daha farklı cunku kisiler ve şirketlerin gökcisimlerine sahip olmaları serbest ama bunları çıkar için kullanmaları yasak ör: ay daki arsanıza inşaat yapamaz, maden çıkartamaz yada arazinize girenden ücret talep edemzsiniz vs sadece inceleme ve gözlem yapmak serbest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: AzureSlayer, 24 Ağustos 2007, Cuma - 01:03 tarihinde demis ki: bu biraz daha farklı cunku kisiler ve şirketlerin gökcisimlerine sahip olmaları serbest ama bunları çıkar için kullanmaları yasak ör: ay daki arsanıza inşaat yapamaz, maden çıkartamaz yada arazinize girenden ücret talep edemzsiniz vs sadece inceleme ve gözlem yapmak serbest e nie satıyor madem bi poh yapılamıyor o topraklarda millet nie alsınki böle bişi varsa [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 02:16 tarihinde, Reflective tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 adı nightelf şeysi gibi '''''*-d(O_o)b-*''''' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar