Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Ya gittim geçen gün ayıptır sölemesi kendime Total 90 ın son çıkanlarından aldım....neyse...sonra etrafıma bakarken formaların olduğu askılık dikkatimi çekti...Gittim bi baktım 2 çeşit gs ve bjk forması var geri kalanlarda yabancı...sordum niye fener yok cevabı tahmin etmiştim Fenerium satıyomuş sadece... Neyse bunları geçtim...yabancı formalara bakıyodum..Turuncu bi forma gördüm (bence en tatlı forma rengi turuncudur...sırf o yüzden ts nin formasından alcam bi tane.....) Juventus un formasıymış...inanılmaz tatlı antrenman formasıymış..fiyatı 61 milyon :( Feneriuma gitsem fenerin formaları 55 milyon....benim merak ettiğim neden bi antrenman forması bu kadar pahalı olur...onun fazla meraklısıda yoktur sanırım ama orjinal formalar 55 milyonken lisanssız bi ürünün 61 milyon olması....dicek bişi kalmıyo sonuç olarak o formayı haftaya alıcam :D[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 juvenin normal formalar 99 civarı olması lazım cunku. nikelar pahalı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 biri juventus'un antreman forması diğeri fenerbahçenin forması heralde daha pahalı olcak[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 geçen yaz 45 milyona türkiye forması almıştım adidas, süper severim valla. şu anki nike'tan da güzel bence. bulursanız adidas türkiye forması alın :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 said: Mephisto_, 16 October 2003 21:41 tarihinde demiş ki: biri juventus'un antreman forması diğeri fenerbahçenin forması heralde daha pahalı olcak[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum yuh be meph amma cahilsin fener inkisi daha pahalı olmalı uluslararası takım ya. Ama orda herhalde juve nin lisanslı fb nin korsan ürünüydü yoksa fb nin forması çok değerli.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Bjk nin yeni formalarıda 60 milyondan başlıyor. Hey gidi hey ilk aldığım formamı hatırlarımda 7 milyon 500 bin liracıktı :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ts nin formasına daha önce hiç dikkat etmemiştim :) roma nın eski formasına benziyor. Ayrıca çok güzel bence ligdeki en güzel forma.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Fenerin formalarını sadece Feneriumdan alabilirsiniz o da benim eve uzak yürümekte kasılcak gibi değil :D Ama o juvenin formasını alıcam kesin 61 milyon yane... Bu arada Total90 ların yeni renkleri çıkmış bi tane parlak grili aldım o da 79 milyon nike markalı baya rahat....[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 oha 79 mu olmuş. Ulan ben total 90 ları ilk aldığımda dahada pahalıydı. gri siyah almıştım ben en güzeli bence kırmızı siyah[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ben o beyaz kramponu alcam nike'taki çok beğendim[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 bence en güzeli beyaz-turuncu olanı ama onuda çoğunlukla kızlar alıyo.... kırmızı-beyaz var o da çok kir tutar....gri siyah olanı en iyisii...bu arada 79 milyon olduğuna kimse inanmadı bizim okuldada :)[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valve Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 bir kere pahalı olmasının tek nedeni nike olmasıdır.ikincisi ise juventus'un forması olmasıdır:).[hline]As a person who had discovered the reality of the life he says: blood never ends without the power of wisdom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 said: fizban, 17 October 2003 23:24 tarihinde demiş ki: total 90 lar güzel de 49 numara yok :)[hline]Freedom is the freedom to say that 'two plus two equals four' Oh be rahatladım.... Benim aldığım ayakkabılarda ucu ucuna en büyük numara 47,5 bi de ben tırnaklarımı baya rein keserek giyiyoprum :) O derece demek yanlız değilmişim Fizban su serptin içime oh be :D[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ahha ben 47 giyiyorum total 90 alsam mi acaba? lol abi sizler normal ayakkabilari nerden aliyorsunuz?[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 ben Göztepede oturuyorum... Okul ayakkabıları köselelerimizi felan Kadıköyde Lord adlı ayakkabıcıdan alıyorus....Dewamlı müşterisiyiz adamın kısacası... Biz spor ayakkabılarımızı Göztepede bi Nike şubesi var...Turkcellin tam karşısında....Bi tane daha var migrosun yanında oralardan alıyorum... Yada kadıköydeki tezgahlardan 30 milyona 200 milyonluk ayakkabı :) hem ucuz hem daha sağlam :D[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar