Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demokrasi simdi Coşkun’a gerek!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
tayyip'in söylediğine karşı da çıkmıyosun ama. coşkun'u kaale alması yanlış zaten diyosun.

yanlış ki, bence o seviyede insanların köşe yazarlarına cevap vermek için polemik çıkarmaları doğru değil. tayyip'e özel bir sempatim olmadığını, hatta kendimi akp'li saymadığımı da defalarca söyledim. ülkeye hizmet yapıldığı sürece destek veririm, baykal veya chp bir çivi çakacak olsa onlara verirdim oy.

praw, yorum farkı demek ki.
Mesaj tarihi:
Sam, sorun da orada, Tayyip ve saz arkadaşları ülkeye hizmet yapmıyor bana göre, Sly'a göre ya da başkasına göre.

Sana göre yapıyor ama.

Yorum farkı demek ki..

[ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 18:18 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
şimdi de nicklerin sonuna -cik eklemeye mi başlıyoruz sly, nereye kadar sürdürmeyi düşünüyorsun saygı çağrılarını? :p

hayır ekran karşısında benim mesajlarımı okurken nasıl saydırıp sövdüğün yönünde duyumlar aldım, kendini zor tutuyorsun farkındayım. gerek yok "hayır ben onu kastetmedim, sen kendin alındın" diye üstünü kapamana imalarının. ;)
Mesaj tarihi:

[spo]7/24 +

=
[/spo]

o duyumları ben söyledim de doggy iletti sana samcik : )
nicklerin sonuna değil de senin senin çölajan demen gibi. nickine nedense çok iyi uydu ondan böyle.
hem yabancılar sammy diyolar bişi olmuo da türkçe diyince mi saygısızlık oluyor =( üzüldüm şimdi.

[ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 18:25 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
said:
bence o seviyede insanların

Bekir Coşkun'un Tayyip'ten kat kat daha seviyeli olduğuna dair dolu örnek gösterilebilir.

Mevkiiye gelmek seviyeli olmak anlamına gelmiyor.

Ayrıca onlar bu ülkeye hizmet falan etmiyorlar, zenginleri daha zengin fakirleri daha fakir yapıyorlar ama seçimden önce biraz para vererek ve inançlarını kullanarak dönem boyu hakaret ettikleri çiftçilerin oylarını falan alıyorlar. Tek işleri entrika başka birşey değil..
Mesaj tarihi:
heh valla praw, herkesin görüşü kendine. tabii bir de cadı avına çıkanlar var, kendi görüşünden olmayanları sürgün etmek isteyenler var.

herhalde buradaki çoğu kişi aslında nazilerin madagaskar'ı ele geçirip yahudileri oraya sürmek niyetinde olduğunu ama bunu yapmayınca 'nihai çözüm' arayışına gittiğini de bilmiyordur.

iran'a ya da arabistan'a yollayamazsak ne yapacağız bunları?

neyse, ekonomi konusuna girmiyorum tekrardan zaten bunlar forum atışmasıyla değişmeyecek görüşler.

tayyip'in seviyesi derken siyasi mevkiiyi kastettim elbette ki. tayyip büyük iskender'e ne kadar uzaksa bekir çoşkun da diyojen'e bir o kadar uzak seviye olarak, aralarındaki polemiğe de 2300 yıl önceki bir anektod kadar ehemmiyet veremiyorum..

sam zaten insanların başka bir nicki kısatması sonucu doğdu, sen iki harf fazladan çaba sarfediyorsun demek ki. teşekkür ederim bu saygı gösterin için sly.

valla doggy'nin başı şişmiş, bilemiyorum sen nasıl aktardın artık.. :p

ha bu arada, çölajanı olacak. -ı eki ile.
Mesaj tarihi:
said:
tabii bir de cadı avına çıkanlar var, kendi görüşünden olmayanları sürgün etmek isteyenler var.

Evet buna katılıyorum.

Hele bir de bu insanlar, uzlaşıcı ve demokrasinin parlayan yıldızı insanlar olmuyor mu, o daha bi tatlı oluyor.
Mesaj tarihi:
uzlaşmacı dediğin cumhurbaşkanı seçimi için uzlaşma isteyenler gibi mi? demokrasi savunucuları özel gazeteden yazar atılmasını demokrasiye darbe olarak lanse edenler gibi mi?
Mesaj tarihi:
demokrasiyle seriatı getirelim diyen insanlara olsa olsa sinek avına cıkılır ben oyle diyim.
alırsın "gazeteni" boyle vurursun kafasına

[ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 18:42 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Özel gazeteden bile olsa yönetimi ve şeriatçıları eleştiren, ama özellikle devleti, şeriatçıların bu çalışmalarına göz yumduğu için haklı olarak eleştiren bir yazı yazmasının ardından kovuluşu normal karşılanacak birşey değil.

Devletin şeriatçıları engellemediği için eleştirilmesi batmamalı. Emin Çölaşan'ın kovulması için devletten hiçbir emir veya "istek" gelmediğine inanmak bence safça.
Mesaj tarihi:
Sam,

El insaf yahu.. Utanarak okuyorum yazılarını. Utanıyorum cidden. Aynı Joker'in yazılarını okuduğum gibi..

Orduyu sevmiyorum. CHP'nin şu an yürüttüğü politikaları sevmiyorum. Deniz Baykal'ı sevmiyorum. İçi boşalmış kemalistleri sevmiyorum. Türkiye'yi sokmaza sokan laiklik paradoksunu ve sorgusuz savunucularını sevmiyorum.

AMA...

Tayyip Erdoğan neler demiş? Neler yapmış? Bu adam değil mi bir "vatandaşa al ananı git" diyen. Bu adam değil mi bu hassas dönemde askere bik bik edip (ki askere derken, paşalara değil. erlere..) oğlunu askere göndermeyen. Bu adam değil mi sokak ağzıyla ona buna laf yetiştiren. Ve en son bu adam değil mi "beğenmeyen çıksın gitsin" diyebilen. Ve bu adam değil mi başbakan? BAŞBAKAN LAN! BAŞBAKAN! GÖZÜNÜ AÇ İKİ DAKİKA! BİRİLERİNE LAF SÖYLERKEN, SAVUNDUĞUN KİŞİLERİ YA DA KİTLELERİ GÖZ ARDI ETME! BEKİR COŞKUN'UN SEVİYESİNE İNEMEZMİŞ! HADİ BEKİR COŞKUN SEVİYESİZ DİYELİM! BAŞBAKANIN ÇOK MU SEVİYELİ?

İşin diğer boyutlarına girmiyorum bile. Sen bir gözünü aç. Deniz Baykal'da gördüğün kötülükler için dön bir de RTE'ye bak. Sonra insan gibi eleştir birilerini.. Böyle acımasızca, haksızca değil ama.. Adalet terazisine koy, öyle yap bu işi...

Ve unutma, bu ülkede ne yazık ki türban mağdurları var. Ama bu ülkede RTE mağdurları da az değil.
Mesaj tarihi:
Ki ben de orduyu sevmediğimden, CHP'nin günümüzde takip ettiği politikaları sevmediğimden bu forumda kaç kez şeriatçı, vatan haini damgaları yedim.
Ancak bu R.T.E.'nin ne mal olduğunu değiştirmez.
Mesaj tarihi:
ya türkçe anlamıyorsunuz ya da yazdıklarımı okumuyorsunuz. son bir kere okuyacağınızı ve anlayacağınızı umarak yazıyorum:

seviyeden kastımın mevkii olduğunu söyledim. anlaşıldı mı artık bu? yordunuz cidden.

deniz baykal'dan banane, örnek vermişim orada. baykal'ı veya chp'yi istediğiniz politikacı ya da parti ile değiştirin. ne farkeder?

said:
Emin Çölaşan'ın kovulması için devletten hiçbir emir veya "istek" gelmediğine inanmak bence safça.

esas emir geldiğine inanmak saçma. kanıdınız mı var? buyurun çıkarın. inanalım gösterebiliyorsanız.

said:
gazeteci atılması gazeteciyi vatandaşlıktan atmak gazeteciyi öldürmek bunlar demokrasiye aykırı değilse ne demokrasiye aykırı?

bir insanı öldürmek ile işten çıkarmayı aynı kefeye koyuyorsan zaten tartışmaya gerek yok hiç.
Mesaj tarihi:
penth ciddi ciddi mi söylüyorsun? şaka filan yaptın herhalde. dini inanç ile suç unsuru için kanıt göstermenin gereksizliğini aynı tutmadın umarım?
Mesaj tarihi:
Film zaten biyo hocasının kolpalarına geldi o ayrı konu da.
İsteyen şeriatçı desin, isteyen vatan haini desin, isteyen allahsız desin, isteyen CHP köpeği desin, isteyen komünist desin, isteyen "entel dantel takılan, türkiyeyi kuzey avrupa ülkesi zanneden yalandan aydın genci" desin.
Taraf olacağıma tüm bu sıfatlara eyvallah derim, insanların hakaretlerine razı olurum.
Taraf olmak kör olmaktır çünkü. Objektifliği ateşe atmak, kendi yargılarını çöpe atıp, birilerinin söylediklerine "tamam ağbi" demek, hatta karaktersizliktir kanımca.
Manipüle edilmeyi bu kadar seviyorsanız tutacak bir taraf bulun kendinize, otomatik pilota bağlayıp sizden farklı düşünen herkese saydırın hakaretlerinizi.
Emin olun taraf tutmamaktan daha kolaydır.
Mesaj tarihi:
said:
penth ciddi ciddi mi söylüyorsun? şaka filan yaptın herhalde. dini inanç ile suç unsuru için kanıt göstermenin gereksizliğini aynı tutmadın umarım?
aga seriata gittigimiz bu gunlerde bunlara alismaliyiz. Nitekim recm falan icin suc unsuru nasil gosterilecek saniyorsun yani.
  • Yeni Oluştur...