Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Waow o haberler ne öyle? Kalite kokuyor yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 "Bence yağmur Ankara'da görev süresi bitip de hâlâ bu görevde oturan bir kişi olduğu için yağmıyor." MUAHAAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Yazık lan bu memlekete. Millet 50 senede Adnan Menderes'in hala ne olduğunu göremedi. Gözünün önünde AKP'nin yediği haltları mı görecek. Boşuna uğraşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ya evet onu yazcaktımda gereksiz buldum haber7 yi kaale almayı.fettullah yağdırıyor sezer kurutuyor beyinler yıkanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ya bi nasıl tartışılır onu öğrenin... sonra başımın üstünde yeriniz var.. açın topic. isterseniz ismime yönelik açın tartışalım.. ama birazcık mantık olsun içinde lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 @Spark: Öyle deme okul açtı Fetullah Hoca Efendimiz, Orta Asya'da. Türklüğü yayıyor, Vatikan'a çiyan yuvası deyip kol kola poz veriyor Papa'yla. Zaten isteyerek gitmemiştir ya Papa'nın yanına. Zorla götürmüşlerdir. @Joker: Yüz kez anlattık burada kimin ne olduğunu. Gelip hala mantık deme bize. At gözlüklüsün. [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 14:44 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ya ben bu haber kaynaklarinda dolasirken cok bomba haberler goruyorum hehehe nasil bir hayat tarzi bu.http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=128791 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 @asinanyavuz mesela ben mantıklı birşey sordum joker e sadece mantıklı bir cevap bekliyorum ama gelmiyor. Bu verdiğin örnekle bir olmuyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 hala lafların sonunda bana saldırı var ya. iki mesaj bekleyinde bari, şöyle aralarda saldırın bana... arka arkaya çok belli ediyorsunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: Zaten isteyerek gitmemiştir ya Papa'nın yanına. Zorla götürmüşlerdir. resim varsa fotoşorttur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Adam bize fanatik diyor,kendisi önde gideni fanatiğin. [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 14:52 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 arkadaşlar yapmayın sizde koymayın şöyle şaklabanca resimlerde görelim Joker in mantıklı açıklamalarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Şok şok çok tartışılacak kapak. Kimsenin mizah, karikatür nedir bilmediği bir memleket işte. Geçende biri terörist dergiyle penguen'i bir tutuyordu burada bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Masticore sorunu p.m. den sor dedim, yada ayrı topic aç. işine geldiği gibi anlıosun dimi.. maksat belli topiği sabote edip amacından saptırmak. ama hll olsun başarıyorsunuzda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 topikte amaç yok ki edit: imla [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 14:49 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 lol sorum belli işte körmüsün kaç kere yazıcam cevap ver ozaman p.m sen ne bekliyorsunki . Ben daha ne yazıyım. El yazısıyla yazıp imzalayıp veriyim eline istersen ? Makamlıkmı burasi [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 14:49 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ya ne topiğinden bahsediyorsun, lütfen yapma.. sparkcaster ilk sayfada olayi açıklamiş. daha üstüne bişey yazmaya gerek mi var? said: o arkadaşlar ile bütün akepe kadrosu.laik rejimi yıkmak anayasanın değişmez maddelerini değiştirmek isteyenler kastediliyor.bütün yazı bunun üstüne. adam yazmıs konu bitmiş. ben esas bu haber portallarinin bombaliğina şaşiriyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Deve ile uzun sürer, uçakla gidin parası benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 GEd o zaman yazma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: -Fettoy Abey -Heee -Elini tut abey Papa'nın -Ya ama ben şey çıyan demiştim bunlara -Olsun abeyy birşey olmaz. -E nası açıklarız durumuu. -Abey, boşver sen zaten sorgulayan yok şakirtlerden bizi. -Ha iyi o zaman gülümseyeyim mi bir de? Daha gerçekçi olsun. -Ha, güzel olur,daha samimi poz olur. Sempatik dururuz. -Fettoy abi, kafama birşey takıldı. -Söyle yavrucuğum. -Abey biz damardan girdik dediğin gibi bütün kamu kuruluşlarına.İstediğimiz gibi yayıldık ne yapak şimdi? -Bilmem ki dur soram John Abimize. -John Abey ne yapalım? -Ben sana sonra söylerim. -Fettoy Abi kafama bişi daha takıldı. -Abey biz Siyonizm'den bahsetmiyoz hiç,ne bileyim ne olacak Filistin'in hali? El ele kol kola fotoların var senin bu Siyonistlerle ney yapacaz? -Boşver olm şakrtler sorgulamaz. -Abi orda öldürülenler müslüman değil mi? -Evladim boşver onu şimdi gülümse Vatikan'dayız, foto çekiyolar. Ulan bunu koyduk, topik amacından saptı. Tüh tüh tüh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Leman haberinin sitesindeki yorumları okusanıza bir :S bknz: anam yobazlar internette... che'nin köpekleri diyen adamın kültür seviyesi... yakında peygamberimizede kulak çizerler... :S yakında boğulacaz bu tip heriflere =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 joker bu yazıyı sen mi buldun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 dergi midir mecmua mı her neyse ! bir kaç adet daha fazla satayım diye insanların manevi düşünceleriyle alay etmemelisin yoruma gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bukac4 hiç bi yazıyı ben bulmadım haber sitesinden alıntı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Prawler konu ile ilgisiz abuk subuk mesajlar atmak biraz saygısızlık değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar