urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 zibidi demesi daha kolay simitten.. isterseniz deneyin.. bide zibidi daha mantıklı gelior yafs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 kaşık daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 dınk* akşam ebesi sende kilidimi allaha verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Oldu olacak hibineeeeeeeee yapalım olsun bitsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 sdsdffs.. öldm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ölme ölme. şaka yaptım. insan hiç oyun arkadaşına hibineeeeeee diye bağırır mı? hadi zibidiiiiiiii dese neyse ehheahaehea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 kukalı güzeldi ya,dikerdik topu gidip getirirdi saklanırdık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 peki telefon borularının içine kağıt külah yapıp tüftüf oynayan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 ehe kız kaçıran koyup yakan var. stinger gibi oluyodu valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 olmazmı.. vardır tabe. o değilde yakalamaç (yakalamaca? ebelemece?) oyununu ağaç dalları üzerinde oynananı pek süperdir, baldır, şekerdir.. azcık da pekmez akıtabilir.. kafa pekmezi.. olur o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 said: peki telefon borularının içine kağıt külah yapıp tüftüf oynayan yok mu? Yazdım ben onu. 2 boru üst üste bağlardık. 1 ine külah koyardık. Dİğerinden ise tek gözle nişan alırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 bi kızkaçıran fırlatan rahatsız ben miydim ya??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 heueueueuh kızkaçıran rules... :D:D:D bende yapardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 aga ben doktorculuk ve evcilk oyunu oynardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 7 kiremit oynardık. abavvv ne günlerdi. basket oynardık , futbol oynardık (gol atan kaleye , dokuz aylık vs.) elim sende , yerden yüksek , simit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Ben mecha pilotu olurdum , sen co pilot.Gerisi kontr gerilla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 taso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 tasoları çıkaranın allah binbir türlü belasını versin.Bu gün böyle kilolu şekilsiz vucudum varsa onlar yüzünden. Tasomuz olsun diye cips alır,tasoyu cebe indirdikten sonra yiyecek halimiz olmasa bile ziyan olmasın diye cipsi yerdik ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 abimle kanepeden yere düşeni tutmaca oynardık barbie bebeklerle oynardık evcilik takımım vardı evcilik oynardık 11 50 oynardık, yerden yüksek oynardık, ip atlardık bi de pokemon kartlarımız vardı para dökrütüp alır oynardık power rangers çılık anaaaaam :d [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 11:55 tarihinde, pogodi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 smiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit *bam güm pat ÇAT ÇOTANK* kaleden kaleye pokemonculuk actionman partileri yapardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 lego, kinetix (gerçi o süper teknonocik kinetix arabası bile legolarla yaptığım parkın yerini tutamaz), hayalet avcıları (ben hayalet oluyodum hep :p), nintendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 kinetix ayakkabı markası değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 okullarda satılırdı futbolcu kartları vardı onlarla oynardık ama nasıl oynadığımızı hatırlamıyorum.taso derecesinde çılgın gibi oynardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 öyle miydi lan has ha kinex'miş sasd [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 11:58 tarihinde, Saeros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 hayatım boyca evden başka adam gibi bir yapı inşa edememenin hayal kırıklığını taşıdım,legoyla alakalı bir uktedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar