Xayder Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Şu sıralar sürekli ekran kartları araştırıyorum ancak kararsızım. Fazla pahalı olmayan ve iyi performans veren sorunsuz bir kart lazım, radeon 9600pro düşünüyorum yada geforce fx 5600. Bu kartların fiyatına yakın fiyatlarda marka ve model olarak hangi ekran kartlarını önerirsiniz?[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 gigabyte radeon 9600 al iyidir hoştur güzeldir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 en tanıdık marka o zaten birde his ile hercules in var[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 powercolor da iyidir ama diğerleri yaramaz[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 powercolor 9600pro "EZ" modeli ise almayın sakın. saat hızları standartına göre 200mhz kadar daha düşük. poworcolor kötü bir marka değil fakat ucuz olması için 9600pro nun saat hızını düşürmüşler zaten dikkat ederseniz fiyatı diğer 9600pro lardan daha düşük. yerinde olsam gigabyte alırdım eğer bulamazsan his i de tercih edebilirsin. http://www.darkhardware.com/st.php?u=reviews/sapphire_pwr_9600pro_2 [Bu mesaj Castigater tarafından 16 October 2003 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Powercolor un EZ olmayan modeli var bende saat hızları 400/600 yani normal Radeon 9600pro gibi. Birde powercolor 9600pro bravo edition var onda saat hızları biraz daha yüksek. zaten EZ satılmıyor galiba türkiyede [Bu mesaj WinterWolf tarafından 16 October 2003 17:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Çoğunluk gigabyte diyor hmm powercolor a pek rastlamadım internette, peki Hercules 3D Prophet Radeon 9600 Pro hakkında ne düşünüyorsunuz?[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 kartın hızı düşük olmadığı sürece bütün markalar birbiriyle hemen hemen aynı performansı verir. değişen tek şey kartın görüünüşü rengi soğutucusu kutusundan çıkan bundle cdler fln. eğer bu kartın hızı standart 9600pro dan düşük değilse ve beğeniyorsan al tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Hercules-His-Gigabyte markalarının Radeon 9600 Pro model kartlarının karşılaştırmasını bulabileceğin bir site biliyormusunuz?[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 said: Castigater, 16 October 2003 19:16 tarihinde demiş ki: kartın hızı düşük olmadığı sürece bütün markalar birbiriyle hemen hemen aynı performansı verir. değişen tek şey kartın görüünüşü rengi soğutucusu kutusundan çıkan bundle cdler fln. eğer bu kartın hızı standart 9600pro dan düşük değilse ve beğeniyorsan al tabiki +1 tomshardware diyor ki: it's all in the chip saat hızları aynı olan kartların içinden en ucuzunu al bence:)[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 bende bilgisayar alıyorum ekran kartında kararsız kaldım ati radeonların ismini duyduğumdan beri bitiyorum acaba bu radeon 9600 un fiyatı nedir?[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 9600 pro 210+kdv civarlarında[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar