Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 "içen içiyor, biz satıcıyız" uyuşturucu işine girsek mi acaba, çok para var onda diyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 yasal değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Reumer ben de denk geldim hatta ertesi gün başvurayım dedim izmir de vardı diye hatırlıyorum ama ertesi gün bulamadım.gençleştirme olabilir mi bilmiyorumda dediğim gibi sanırım geçici bir iş olabilir.hem çömez hem de işe ihtiyacı vardır diyerekten.çünkü mezun aranmıyordu tek koşul üniversite öğrencisi olup hiçbir yerde daha önce çalışmamaktı.bir daha denk gelirsem başvurucağım şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 izmirdeyse kesin dedigim gibi biseydir bazen arada istanbul sabancı universitesinde mesela egitim veriyolar bayilerine ve bayilerinin elemanlarına falan dedigim gibi gelecege yatirim yapan bi firma zaten cok. zaten izmir torbalıda phillip morris in turkiye fabrikası ve duydugum kadarıyla ne kadar dogru bilmiyorum dunyadaki phillip morris sigara fabrikalarının en modernlerinden bir tanesi turkiyedeki sayılı tesislerden deniliyor :) orda bi arastirma yada ne bilim anket tarzı falan biseler icindir belki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 neyse kaçırdık artık bir daha ki sefere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 said: yasal değil aa bak onu unutmuşum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar