nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Kanımca hikayeye yapılan değişiklikler içine etmiş. Çok iyi bir film değildi ama korkutan yerleri de gerçekten vardı. O odadan çıkamama hissiniiyi vermiş ama daha iyi verebilirmiş. Gereksiz sıkıcı ve uzundu başı. Ayrıca sondaki duble süpriz son hikayeyle alakasız, gereksiz ve saçmaydı.. Ama gidilir izlenilir, korku filmi işte eğlenceli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 sekiz kisi ne zaman eklendi aga uzaylılardamı katıldı aralarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Uzun süredir bu kadar traş bir film izlemiyodum.. Stephen King gibi gerizekalı bir yazar gelicek mi acaba bidaha dünyaya.. Bir insan komple fason olabilir mi ? Oluyomuş demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 [spo]dün izledim ve gayet sevdim. zaten kısıtlı mekanlarda geçen filmleri oldum olası sevmişimdir.belki mekan sınırlıydı ama hayalgücü sınırsızdı, bunun yanına güzel oyunculuk da eklenince tadından yenmez oldu film benim için.bi de filmin sonuna traş diyenleri anlamıyorum, oda samuel amcanın da dediği gibi "evil" bi oda. yani orda olan biteni kafasında kurmuyo adamımız veya alkolün etkisi değil o. bildiğin şeytan kaçmış odaya lakin adamımız zekasını konuşturuyo işte. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Hikayesini okudun mu yoksa filmi izleyerek mi konuşuyorsun? Maalesef Shining, The Green Mile ve belki biraz da Dreamcatcher hariç hiçbir hikayesini gerçekten iyi yönetmenler çekmediğinden filmlkeri güzel olmamıştır. Oysa gayet iyi bir yazardır ve işini bilir. Adam gibi yönetmenler çekse her öyküsünden kral film çıkar ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 said: bya 30 Eylül 2007, Pazar - 18:38 tarihinde demis ki: dün izledim ve gayet sevdim. zaten kısıtlı mekanlarda geçen filmleri oldum olası sevmişimdir. Tape! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 filmi izledim.. bana soruyosun sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Evet sana sordum. Filmin hikayeyle uzaktan akrabalığı var sadece kuzen gibi. Adamın kızı yok hikayede. Ölmüş abisi var falan, o salak son yok. Alakasız olmuş yani baya. Stephen Kingin birçok öyküsünü ve kitabını okudum ve adama o kadar ağır eleştirilerde bulunman ve bunu okumadan yapman bana yanlış geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 said: Eternal 30 Eylül 2007, Pazar - 18:15 tarihinde demis ki: Stephen King gibi gerizekalı bir yazar gelicek mi acaba bidaha dünyaya.. güldüm ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 sende 23'e girdin galiba,çok şakacısın ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 yok sana güldüm, şakacı değilimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 güzel film, ama king filmlerine yakısmamıs pek.Daha iyi yapılabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 begendim ben guzeldi. son zamanlarda cikan o tarz filmler arasinda en iyisiydi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 güzel filmdi. evet başarili. [spo]ayrica sonundaki olayla gerçek dünyaya atlamiş olduundan gece 3'te eve dönerken zor anlar yaşadigimi itiraf etmek durumundayım :([/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 alternatif sonuda bu http://www.youtube.com/watch?v=BiaWK320V1w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 İyi ki böyle bitmemiş. Öyküyle tam alakasız olurmuş o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Sıradan bir filmdi, anlık ses efektleri ile zıplatmaya yönelik tamamen. Başka da bir olayı yok. King'in yazarlığı ise ayrı konu. Şahsen pek tutmam kendisini. Ama beğendiğim kitapları da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ben beğendim. hikaye ve işlenişi güzeldi. izlenir filmlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 said: alternatif sonuda bu http://www.youtube.com/watch?v=BiaWK320V1w gerçekten alternatif son mu? Olamaz ya :/ divxten izledim filmi ve sonu böyleydi ahahha [ Mesaj 07 Ekim 2007, Pazar - 14:23 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 bende divx den izledim başka türlü sonudamı varki sonunu hiç beğenmedim filmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 uhauh amerikadan çıkma o zmn snn divx =) normal sonuda izle bnce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 youtubeda okuduğum kadarıyla "mutlu son"muş :) bu fena değildi bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 hee youtube da varmıdır sonu bari birdahamı indircem yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 farkı [spo] Adam ölmüo ama genede kızın sesini duyuyo recorderdan. Başka bi yerden okuduğum kadarıyla da bi sırıtış atıo karısı sesi duyduktan sora ben dikkat etmedim ama o sırıtış laptopla karısıyla konuşurken araya girip en son sırıtan kendiyle aynıymış. Yani kurtulan o olmaya bilir demiş =) [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Benim anlamadığım bir ayrıntısı falan yoksa çok düz bir filmdi . Yani gayet sıradan geldi . Sinirlenerek eve dönmüş bulunuyorum şu anda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar