Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima X

GuNBoX

Öne çıkan mesajlar

o yüzden ortalıkta adventure oyunu kalmadı..
o kadar katliama düşkün olduk ki, adventure diyince aklımıza resident evil gelir olduk..

nerde o güzelim indiana joneslar, monkey islandlar, ace venturalar, maniac mansonlar...[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor
Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek.
Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks.
Lazar - I had a bad week.
Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer?
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun piyasasi gitgide Mass. Multi. Online a kayıyor.Genelde Spor oyunlarindan baska oyun bulunmayan EA nın su an gitgide MMO oyunlar uzerinde yogunlasmasi, Oyun piyasasında Sony nin cok fazla adi duyulmasa da MMO piyasasına da birden fazla alternatifle el atmasi gibi. Single oyunlarin yerini tutamazlar ancak cogu MMO ortama yavas yavas tasınmaya basladi. Cunku oyun piyasasında en iyi PARA MMO da donuyor artık.

Yapılmıs olan ,Yapılan ve Yapılacak olan MMO Oyunlarin listesi[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
A tale that goes on. Become a part of it.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone'un da dediği gibi artık güzel adventure yapılmıyor hiç. Bence hala en son yapılanlar arasında en iyisi money island 3 the return of the le chuck tır.
O tarz grafiklerle oyun oynamak keyiftir. 3d adv her zaman zevkli olmayabiliyor...

MMORPG ler ise asalım keselim diyenler yüzünden kötü oldu. Ultima oynarken ben ne çapulcular gördüm ki eminim buraya mesaj atanlardan bazılarını aratmaz :)

Hileli oynayanlar mı? Hileli shardlar mı ne ararsan vardı baydı...

Arkadaş SW galaxies orjinal aldı, ama 1-2 ay içinde baydı adam MMORPG ler baydığı için. Yani oyunun değişmesi farketmiyor, bir yerden sonra mmorpg ler oynanmıyor. Ki oynayan eleman sağlam oynadı günde 5 saat kafadan oynadı. Bayağı sağlam karakter yaptı filan sonra sıkıldı sattı.

Şu aralar beni en çok umutlandıran firma Jowood dur, çok değişik türlerde cesaretle denemeler yapıyorlar ondan ilerde çok iyi olacaklar derim.

burda birkaç eski nadide olacaktı gerçi yakında boost olacak

Neighbours From Hell çok değişik bir fikir, ve gayet keyifli bir oyun. Çabuk bitmesin diye kese kese oynuyorum oyunu...

Göreceğiz hep beraber ...
Sosyal ağlarda paylaş

Gayet normal mmorpg olması hem insanlar serverda oynamak için orjinalini almak zorunda kalıyo hemde aylık server parasından adamlar köşeyi dönüyo çok daha karlı iş.[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

karlı işte deli gibi sermaye olması lazım bu işin icinde Elektirik parası 20 30 bilgisayar (belki daha fazla) Gmlere verilen para ohoooo daha saymakla biter :P rahatbi 1m gidiyor cebinden server icin baksana nebula bile 2 ayda 1 milyar mı ne harcıoz diolar ( demir doğramadır gerçi o :-) )[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız
Frp-tr.net
Aysikyu
Sosyal ağlarda paylaş

MMO'lardan sürekli çıktığı için artık onlarda bozulmaya başladı.Zaten EA'nın el attığı herşey bozuluyor ya neyse...
Ama ben umutluyum çünkü Sony ve Blizzard gibi çok sevdiğim iki firma var.Blizzard 2004 yazında MMO oyunlarını dağıtıcak bence WoW'la hadi hayırlısı...Benim tanıdıklarımdan çoğu yane yaklaşık %70 kesin oynarım abi diyor...[hline]Gilthoniel A Elbereth!
A Elbereth Gilthoniel
o menel palan-diriel
le nallon si di'nguruthos!
A tiro nin,Fanuilos!
Arian Elwing
Sosyal ağlarda paylaş

abi EA elini nereye atsa bozuyor bence..
Bullfrog gitti, Westwood gitti...
Fifa serileri de sadece kendini tekrar eder oldu. Command & Conquers Generals'da eski C&C tadını bulamadım.. Özellikle Red Alert vari videoları özledik..

Şu piyasada bozulmuycak firmalar: Sierra ve Blizzard bence.. Sanki Black Isle bile kendini bozdu gibime geliyor..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 17 October 2003 22:20 tarihinde demiş ki:
abi EA elini nereye atsa bozuyor bence..
Bullfrog gitti, Westwood gitti...
Fifa serileri de sadece kendini tekrar eder oldu. Command & Conquers Generals'da eski C&C tadını bulamadım.. Özellikle Red Alert vari videoları özledik..

Şu piyasada bozulmuycak firmalar: Sierra ve Blizzard bence.. Sanki Black Isle bile kendini bozdu gibime geliyor..

aynen....Lucas zaten paso ayni :] ..Umarım EA başka bir firmayı almaz..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...