Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye WCG 2007 elemeleri iptal


Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Acı ama gerçek maalesef.

said:
Son günlerde dedikodusu çıkan ''WCG 2007 İptal mi oluyor?'' Sorusunun cevabı sonunda geldi.Oynasana ve Siberlig çalışanlarından akra'nın yaptığı açıklama herkezi üzdü.

Yapılan açıklamada şunlar yer alıyor; World Cyber Games 2007 sponsorlardan kaynaklanan bütçe sorunlarından dolayı bu sene gerçekleşmeyecektir.

Hepiniz gibi, biz de Wcg 2007'nin gerçekleşmesini istiyorduk. Son ana kadar da bunun için elimizden geleni yaptık. Fakat Türkiye finallerini yapıp, büyük finale takım gönderememe, sizleri mağdur etme gibi bir durum olmaması için Wcg 2007'nin gerçekleşemeyeceğini üzülerek açıklamak zorundayız.

İnşallah ilerki senelerde bu tür sorunlarla karşılaşmayız ve Ülkemizde ''Gaming'' kavramını biraz olsun destekleyip geliştirmeliyiz.Bu arada aldığım duyumlara göre Aralık ayında WGT olucakmış.WCG 2007 Türkiye 'yi hafifletmeye çalışşada WGT Turnuvaları WCG'nin yerini asla alamaz...


http://www.oyunguru.com/web2/index.php?site=news_comments&newsID=319
http://www.oynasana.com/forum/m274346
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gaming sektörü dünyada gelişti ama Türkiye'de geriledi.
Bizim oynamaya başladığımız dönemde, daha CPL, WCG yokken daha bilinçli, daha seviyeli, daha iyi oyuncular vardı. İlk turnuvalara katılım çok yüksekti, çok keyifliydi, ama sonralarında eski iyi klanların oynamayı bırakması (bir nevi aklımızın başına gelmesi) sonrasında geriye kalan çoluk-çocuğa (yani şuan CS sunucularında gördüğünüz kitle) kaldı ortalık. Arada tabi iyi 2-3 klan var ama 2-3 yetmiyor, 10-15 ciddi klan olsa, ortada gerçek bir community olsa işler değişir. Ama yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...