Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Bu blood abandonware imiş. Yani beleşe bulabilirmişiz. Ama ben bir türlü güzel bir versiyonunu bulamadım. Birinde movieler çalışmıyordu. Diğerinde oyunun başında çöküyor. Ayrıca müzikleri çalıştıramıyorum. Eskiden çok zevk aldığım bu oyunu tekrar oynamak istiyorum. Blood 2 yanında verseler, direk alırdım blood 2 orjinal. ama vermiyorlar. Sorum şu: İndirip memnun kaldığınız bir blood versionunu, hangi siteden indirebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 ehue ne güzel? keşke bende de olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 sesler gayet güzel çalışırken, müzik niye çalışmıyor? ikisinde de soundblaster seçiyorum. ayrıca cdsini bana ulaştırma imkanın var mı kazaa felan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souldrinker Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Bende indirmiştim bir siteden 30 mb lık ama videolar yoktu, ama sanirim nettte bulunanların hepsi riplenmiş video yok ama bende müzik de sesler de gayet güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 bi 100 mb buldum bi de 30 mb ancak 100 mb olan shareware diyor. videolar var. ancak oyunun başında ilk zombieyi öldürünce oyun çöktü. diğerinde videolar yok. ayrıca müziği hallediyim derken fxler de gitti. oyuna girmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 dma hatası veriyor şimdi de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 sağlık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Link verin bana hocalar 2 gündür arıyorum (Home of the underdogs istemem :P)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Bilen yok mu :([hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Blood oynamak istiyorum, arıyorum arıyorum Undergrounds'tan başka yok, belki birkaç abandonware sitesi verebiliteniz vardır.Lütfen bana iletir misiniz?..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 www.tuol.org sanırım oraya bak. underdogs'ta da oraya bir link olması lazım yanlış yazdımysam bak. orda birçok yere link var.. ama dediğim gibi düzgün bir blood bulamadım..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Godfather 1'i izlerken indirdim Home of Undergrounds'tan [2 buçuk saatcik :P][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 said: SilphatosIce_, 05 October 2003 23:25 tarihinde demiş ki: Godfather 1'i izlerken indirdim Home of Undergrounds'tan [2 buçuk saatcik :P][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Download yaptigin linki yazarsan bende indirmek istiyorum :)[hline]Lets Turn and Burn..!!! UcanDaire Firca icq : 48433104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 aklıma getirdin bende cd'si wardı ışın hızıyla yükledim ve bitirdim eskiden aldığım tadı bir daha aldım gerçekten bi sürü anım war bu oyunda bende her bişi sağlam zaten videolar koparıyor adamı hele bi arkadaşınızın bağırsaklarını söküyorsunuz o süpper işte! bi de öküz war bi tane bööle 3 başlı köpek miydi öküz müydü bi bakmam lazım onu öldürünce bomba takıo bööle kanlar yüzüne sıçrıo süpper ya SHOW YOURSELF SHOOOW YOOUR SELF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaReeM Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Züper oyundu yaw...[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Burdan indirdim de episode 1'in sonlarına doğru ilk kez portal kullandığımız bir yer vardı orada takıldım yahu nasıldı ?(bitirmiştim daha önce)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar