bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 isa musa bizim kuzeni kutsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 benim kuzen sizlere ömür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 dayıço fb sine 1v1 yaparmısın? fistan la yaptıkta uyudu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 kankoli tabutu dikkatli tasiyin cocuk son yolculugunda da tabuttan dusmesin =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 euahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 gerizekalı angut diğer ölüsevici kuzende senin yüzünden azdı burda tabut dedin diye hey allam ne hanzo adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 hem olusevici, hem ensest, ahlak bekcisi kuzenim kendini asti senin yuzunden hanzo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 şimdide yobaz kuzenim, kuzenin intihar edip günah işledi diye yanağından şiş soktu, hey allam ne hanzo adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bi yatın lan valla baq kuzenler dinlensin azcık haydi iyi geceler sizin yüzünüzden kuzenim yatağa düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bunu goren laik kuzenim turkiyede boyle seyler oldugu icin kan agladi, ve kan kaybindan hastaneye kaldirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bunu göremeyen kör kuzenimde jet skiyle kayalıklara çarptı, ski kırıldı. hey allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 . [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 05:57 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 greenpeaceci kuzenim skinin kirilmasina sevindi, svincten dibi dustu, gel de ugras simdi, hanzoli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 GERİZEKALI ANGUT RENK KÖRÜ KUZENİM YEŞİL BARIŞI KIRMIZI BARIŞ GÖRDÜ, PETROL İÇTİ. NE HANZO ADAM YA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 uf ya petrol şeyhi kuzenim petrolün boşa akmasına üzüldü basur çıktı. ne barzo adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 benim kuzenin cok uykusu geldi iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 kuzenler yorulmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Sabah oldu ama son 5 =/ ANNE BAKKALA GİT 2 VİSTON KAP GEL HADE! evet. Canınız çektimi , şerefsizleer. [spo] [/spo] [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 07:41 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Delikanlı adam box içmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Cebi terleyen adam soft içmez, sonra sigaralar büzüşüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 İşin tadı orada zaten yahu. Yamuk yumuk sigara böyle, şekil işte. Gerçi box almama sebebim nedense kuru gelmesi, yavan gelmesi böyle, aslında bu yani =P Cemalin baksı bana öyle geliy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Senin yüzünden adı temel olan kuzenim ölen arkadaşı cemali hatırlayıp sandalyeden düşüp kafasını kırdı ne hanzo adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 @gris : $½# gibi sarkmış oluyor abi, o yüzden tiksindiriyor beni, o şey varya şey... şey ya, onu görüyorum o zaman. yok benim psikolojik tedavi görmem lazım. ciddi olursak abi, soft'u çok sevemedim ben nedense, büyük ihtimalle büzüşen pakedinden dolayı falandır, cebimde durdumu böyle hissetmek istiyorum yer doldurmasını istiyorum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 1-Sigaranızı karton alın..ama bazen bu bile çözüm olmuyor 2-tütün ve ocb alın koyun dolaba, zor zamanlarda cıkarın sarın 2dkda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ocb alınca yanlış anlıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar