Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 efenim pek bi bilgim yok bu grup hakkında. reverie diye bi şarkıları var elimde. mükemmel bi bayan vokal var hiç bitmesin isteyeceğim türden. ama sonra bi sığır haykırarak şarkının içine ediyo şahsi kanaatimce. sadece bu hatun vokalin şarkılarını istiyorum ben. böyle bi albümleri var mıdır. yoksa bu arkadaş böyle sığır gibi böğürmekte midir hep?
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Ya o adam rezalet bir vokal kimseye anlatamıyorum derdimi,bak sen anlamışsın. O adamın yeri yok Lacuna Coil'de. Cristina'nın hastası olduğumu da belirtmek isterim :) Şunları dinle: Falling (!) Cold Heritage The Ghost Woman and the hunter Unspoken Angel's punishment Cold Comalies Heaven's a lie My Wings Stars Without Fear
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 terazine bindim sensible! o ne abi böyle harika bi ses, arkada biri gelmiş "veeen yuuuuaar infliktıd baay dııı peşşıın of loooov" diye bağırıyo. sus birader sus :D
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ayrıyeten kendileri vampire the bloodlines ın kapanış şarkısı swamped ı yapmışlardı.hatta başlangıçtaki odanda posterleri vardı. o erkek vokal problemi bi kaç grupta daha rahatsız etti beni :(
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 megadeth in son albümündeki a tout le monde'de mustaine abimize eşlik ediyor ablamız. sesi güzel ama grubunun yaptığı müzik hoşuma gitmiyor açıkçası. tekdüze geliyor.
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 a tout le monde un da içine etmiş kadın
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Cristina Scabbia rlz! Tipsiz abi sucks ayrıca, katılıyorum. hadi doğru düzgün vokal bulamıyosunuz, hiç karıştırmayın şunu olmazmı? Gerçi bütün şarkıların içine etmemiş, Swamped,Our Truth, Within Me de filan o kadar kötü gelmiyo, hatta güzel. Ama bütün şarkının içine ettiği parçalar da var tabi.
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 bazı şarkıları çok iidir.. 2 sene canlı izleidm bu sene yetti o_
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 lacuna coil bir tanedir ya sensible zaten en popüler-güzel sarkıları yazmış
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 lacuna coil hoşuma gider benim de. "swamped"ı severim misal. ve ben de andrea ferro'ya (erkek vokal) anlam veremeyenlerdenim. cristina'nın a tout le monde'daki performansını da hiç sevmem =) orjinal versiyonu ve o zamanlardaki dave mustaine'nin sesi apayrı. yeni versiyon o ruhun yanına yaklaşamıyor bence. ahh ahhh.. nerde o eskiler =)
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Swamped Heaven is a Lie yeter bu ikisi :)
Polly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 öeh sevilmez mi, al ye iç dinle senindir lc. heaven's a lie demiş biri, bence akustiğini de dene bu şarkının.
Ceronibo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Falling başarılıdır,ama şarkıda bi eksiklik hissedilirse ardından dinlenen Falling again hah şimdi oldu dedirtir valla.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Heir of a Dying Day Falling Again de güzel parçalarıdır.
sughnuk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 enjoy the silence coverları da var.. bididibidididi diye akıyo şarkı
Öne çıkan mesajlar