Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lacuna Coil

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
efenim pek bi bilgim yok bu grup hakkında. reverie diye bi şarkıları var elimde. mükemmel bi bayan vokal var hiç bitmesin isteyeceğim türden. ama sonra bi sığır haykırarak şarkının içine ediyo şahsi kanaatimce. sadece bu hatun vokalin şarkılarını istiyorum ben. böyle bi albümleri var mıdır. yoksa bu arkadaş böyle sığır gibi böğürmekte midir hep?
Mesaj tarihi:
Ya o adam rezalet bir vokal kimseye anlatamıyorum derdimi,bak sen anlamışsın. O adamın yeri yok Lacuna Coil'de.
Cristina'nın hastası olduğumu da belirtmek isterim :)

Şunları dinle:
Falling (!)
Cold Heritage
The Ghost Woman and the hunter
Unspoken
Angel's punishment
Cold
Comalies
Heaven's a lie
My Wings
Stars
Without Fear
Mesaj tarihi:
ayrıyeten kendileri vampire the bloodlines ın kapanış şarkısı swamped ı yapmışlardı.hatta başlangıçtaki odanda posterleri vardı.

o erkek vokal problemi bi kaç grupta daha rahatsız etti beni :(
Mesaj tarihi:
megadeth in son albümündeki a tout le monde'de mustaine abimize eşlik ediyor ablamız. sesi güzel ama grubunun yaptığı müzik hoşuma gitmiyor açıkçası. tekdüze geliyor.
Mesaj tarihi:
Cristina Scabbia rlz!

Tipsiz abi sucks ayrıca, katılıyorum. hadi doğru düzgün vokal bulamıyosunuz, hiç karıştırmayın şunu olmazmı?

Gerçi bütün şarkıların içine etmemiş, Swamped,Our Truth, Within Me de filan o kadar kötü gelmiyo, hatta güzel.
Ama bütün şarkının içine ettiği parçalar da var tabi.
Mesaj tarihi:
lacuna coil hoşuma gider benim de. "swamped"ı severim misal.

ve ben de andrea ferro'ya (erkek vokal) anlam veremeyenlerdenim.

cristina'nın a tout le monde'daki performansını da hiç sevmem =) orjinal versiyonu ve o zamanlardaki dave mustaine'nin sesi apayrı. yeni versiyon o ruhun yanına yaklaşamıyor bence. ahh ahhh.. nerde o eskiler =)
  • Yeni Oluştur...