zarek Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 3.2 serverı açık duruyor OSN'de yurtdışında ise able ve ns-game sunucuları rağbet görüyor ara sıra türklerle karşılaşıyorum. Görürseniz bi selam çakın genelde nickim delimanyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Görsem kesin hatırlardım da hiç delimanyak görmedim :) B2B ve Plugin-Gorge da oluyorum genelde NS oynamak içinde AbleNS de OSN ye ne zaman baksam boş, oynayan Turk çok ama OSN ye giren yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 o sunucuların adresi ne ? senin nickin ne bir de doğal olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 bunlar steam serverlarimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 evet steam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 http://www.born-2-battle.com/ dan bakabilirsin ip lerine Nick > Neme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 osn serverı ekleyin favorites'den: 212.175.239.249:27015 [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 12:40 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ns ciler birbirini friend liste eklesin? belki bi gun clan kurariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 çok fena ns aşerdim ve yükledim falan hazırım, bana server önerebilecek varmı? tabi unofficial olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 offf hey gidi be ne oynardık sananedeyken :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 psix var güzel pingler 50 80 dolaşıyor. samimi ortam zamanla herkes birbirini tanıyor.genellikle custom map AbleNS berbat bir ortam oyunu bilmeyenin kendini oyunu bildiğini sandıgı tek mekân custom map cok cok nadir Nsstats.corona pingler fırlayabiliyor bazen ayrıca o kadar cok plugin varki oyundan soğutuyor. born2battle loss oldugu için giremedim böylece yorum yapamıcam ... favorim Psix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ipsini alabilirmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ezilmeyecek olsam ben de yükleyip nostalji yapacağım da : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 yok giremiyorum stix'e falan steam izin vermiyor. korsan server lazım bana söylemesi ayıp ;d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 NS oynamak için Steam ( dolayısıyla orjinal HL1 ) şart yoksa hiç umutlanma. Ayrıca yakın zamanda NS2 ( NS - Source ) çıkıcak yani HL1 degilde HL2-Source alsan daha iyi etmiş olursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 jonq said: NS oynamak için Steam ( dolayısıyla orjinal HL1 ) şart yoksa hiç umutlanma. Ayrıca yakın zamanda NS2 ( NS - Source ) çıkıcak yani HL1 degilde HL2-Source alsan daha iyi etmiş olursun :) duyduğuma göre kendileri ayrı yapacakmış yani hl-2 modu değil onun icin gerek yok almasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 o zaman daha kötü, parayla satar valve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 parayla %95. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 20$ gibi bir paraya satmayı planlıyorlardı ve kendi motorları değil Source motoru ile yapılıyor oyun. Bence hiç mahsuru yok, seve seve veririm 20$'a, önemli olan NS'in atmosferini koruyabilmeleri. Müzikleriyle, metal ve karanlık harita tasarımlarıyla aşık etti oyuncuları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 evet direk geri dönerim NS sahalarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 NS2 > TF2 olur hakkaten, tabii saçmalamazlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 evet, katıldım. paralı olsun düzgün olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Evet $20 a Source motoru uzerinde standalone olucak ve Steam uzerinden satılacak. Sitedeki artworkler felan cok çarpıcı gorunuyor şahsen bana, zaten ilk çıktığı günde almayı düşünüyorum. Tahminimce NS 1'nin ilk çıktığı zamanki populeritesini tekrar yakalayacaktır. ( WON kapanmasa belki hala aynı populeritesini koruyabilirdi. :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 nedense source motorlu oyunları bir türlü sevemedim, 25-30* fps den olsa gerek... Valve'a mail atıyorum custom config ayarlari koysun , konsoldan yazdığım zaman bilgisayar cıldırıyor oyunu kapatıyor. *çok ilginçtirki configürasyonu en üst seviye getirdiğimde 25-30+2xAA en düşüktedede 25-30 sanirim ekran kartımın zorlandıgı bir shader mı desem ne bilim bole bişi var heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Ayarlar en düşükte (mağlum ekran kartı 9600xt) oyunu açtım önce. Sonra dur bi artırayım dedim şunları aa kapalı diğerleri sonda. Fps de bi değişiklik olmadı. Üstüne de grafiklerim düzeldi :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar