Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 İstanbullular Projeleriyle İstanbula yön verecek İstanbulun problemlerinin çözümü, sosyal kültürel hayatın geliştirilmesi, hemşehrilerin hayat standartlarının iyileştirilmesi amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 Projem Var sistemi geliştirildi. [spo] said: İstanbul’un problemlerinin çözümü, sosyal kültürel hayatın geliştirilmesi, hemşehrilerin hayat standartlarının iyileştirilmesi, katılımcı belediyecilik anlayışı çerçevesinde İBB çalışanlarının, İstanbul’da ikamet eden gerçek kişilerin, faaliyette bulunan tüzel kişilerin, orta öğretim kurumları veya öğrencilerinin ve sivil toplum örgütlerinin İstanbul’un yönetimine katılımını sağlamak, bu yönde projeler üretilmesini teşvik etmek, çalışanların performansını artırarak, üretebilirlik özelliklerini ortaya çıkarmak ve kendi işlerinde profesyonel bir ekip anlayışının oluşumunu desteklemek ve ödüllendirmek üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 Projem Var sistemi geliştirilmiştir. Belediyenin hizmet verdiği her alanda projenin sunulabileceği sistemde değerlendirmeyi, İBB bürokratları, meclis üyeleri, sivil toplum temsilcileri ve üniversiteden akademik kariyere sahip alanında uzman hocalar yapacaklardır. Her üç ayda değerlendirmeler yapılacak ve kamuoyuna duyurulacaktır. Bu sistem kapsamında yılda en fazla 100 projeye, 5000 YTL’ye kadar ödül verilecektir. Projelerin kullanım hakkı İBB’ye ait olacaktır. Sosyal ve katılımcı belediyecilik anlayışı çerçevesinde geliştirilen bu sistemde, tüm İstanbulluların İstanbul’un yönetimine katılması ve geliştirilen projelerle İstanbul’un sorunlarına çözüm getirilmesi amaçlanmaktadır. Proje sahipleri, projelerini http://application2.ibb.gov.tr/1projemvar/1projemvar adresinden dolduracakları formlarla word dosyası olarak ekleyip gönderebileceklerdir. Projesini şahsen getirmek isteyen İstanbullular ise Eğitim Müdürlüğü 1 Projem Var Sekreteryasına bizzat teslim edebileceklerdir. Ayrıntılı bilgi ve başvuru formuna http://application2.ibb.gov.tr/1projemvar/1projemvar adresinden ulaşılabilir. İletişim Bilgileri İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eğitim Müdürlüğü, Kat 1 No: 113 Saraçhane-Fatih/İstanbul Telefon: 0212 455 19 10 – 0212 455 21 46 Faks. 0212 455 26 35 e-posta: [email protected] Elektronik Ağ:http://www.ibb.gov.tr[/spo] buda linki [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 14:43 tarihinde, Breedan tarafından güncellenmiştir ]
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 biri yazıyla yazsanız rakamla değil plx
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Fikir calmak bu kadar kolay olmamali.
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 yapacaklarsa fikrimi beleşebile veririm... altında imzam olsun yeter :) sonuçta bu vatan hepimizin...
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 kolay diil zaten destek amaçlı para filan veriyolarmış
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ciddi bi projesi olan yurtdışından fon alır zaten.. en azından sağlam para alır da işini yapar bitirir.. ne o öle 5milyar vermişler bunlar..
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 yahu buna bile kulp buldunuz ya, helal olsun =) bir kere bu proje, sonunda maddi getirisi olan bir konuda değil. tamamen belediyecilik kapsamında, hizmet üretmek adına projeler isteniyor. yani siz belediyenin halkına hizmet olarak sunacağı projeler sunuyorsunuz, onlar da kabul ederlerse bunu hayata geçiriyorlar. bu sırada proje sahibine de belirli bir miktar para veriyorlar. böylece belediye daha kaliteli hizmet verebilir. bunu da kötüye yormayın artık.
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 yapılan projelerin bokluğu nedeniyle yaşattıkları onlarca sinir harbi yüzünden bana vermeleri gereken o kadar fazla 5 milyar var ki. birde ben mi proje ypaıcam üstüne. oldu ^^
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 hmmm.. bu durumda devletten olumlu bir şey bekleme. öte yandan, böyle bir vatandaştan da devlet olumlu bir şey bekleyemez. sonuçta zarar tüm türkiye'nin olur. gözü kararmış herkesin. böyle bir yere varamayız.
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 çalmayın, çırpmayın, çalışın. işte benim projem bu. 3ç kuralı.
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 memnuniyetsiz insanlar silsilesi..
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Haa en güzeli rüşvet yemeyin, yolsuzluk yapmayın. Bak her hizmet nasıl düzeliyor sonra.
Öne çıkan mesajlar