Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Çıksın gitsinmiş, biz senelerdir diyoruz bu ülkeden defolun diye. Yok ama veba gibi yapıştılar ülkenin üzerine. Borsa bu seçim döneminde iyice batacak. Yurt dışına inanılmaz faiz güvencesi verdiğimiz için o sıcak para geliyor. Görürüz sağlıklı ekonomiyi yakında. Başkenti susuz bırakıp Allah'ın işi diyorlar. Cumhurbaşkanı karısı sorununu ülke dışı hukukçularıyla çözmeye çalışıyor. Medyanın özgürlük kavramı artık şaka. Tekel oldular. Gazeteler, dergiler. Babam işsiz kaldı şerefsizlerin başka ses çıkarmama kompleksinden. Blog sitelerine ulaşımı bile engellemeye çalışıyorlar. Kimsin sen, nesin? Halt yiyorsun sadece. Değişerek çirkefleştiler. Şaklabanlar ordusu etti içine ülkenin, böldüler, birde beğenmeyen çıksın gitsin diyor baş takkeci. Babanın malı çünkü cumhuriyet. Kimse yedirmeyecek sana orayı, şakşakçıların iktidarla beraber yön değiştirecek. Kustuklarınızı yutacaksınız. Diyeceklerimde budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 heh heh aklın fesat, bir insanın ne oldugunu bilip gardını almaktan bahsediyorum. daha da onemlisi ne oldugunu bilmek istiyor musun? git bak yukarıdaki makaleyi oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 @Soulless, adami savunmuyo kimse, ulkeyi savunuyo. Sen de kendine gore ulkeni savunuyosun elbet ama bunu sivri dille, kavga cikararak yapamazsin; hepimiz gorduk vakti zamaninda. Bu kavgalar kimseye yaramaz. Asiri tepki kimseye yaramaz. Bekir Coskun'un tepkisi de asiridir. Eger suphesi varsa, Cuce'nin de belirttigi gibi vatana ihanetten dava acilmasina on ayak olur, yargilanir, suclu bulunursa indirilir. Ha o durumda RTE'den de kurtuluruz, AG'den de AKP'den de. Ama sir'in da dedigi gibi, kopukler sacarak yapilacak bir is degildir bu, ozellikle demokratik yollar varken. Eger halk toplu halde yanlis bi karar vermisse, siz isterseniz tanimayin; ama bu tutumla, yani iliskinizi keserek "dogru"yu bulduramazsiniz. Madem sorun var diyorsunuz, tasin altina siz de elinizi sokacaksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 said: ancak "tanımama" hususunda şöyle de bir gerçek var. halkın seçtiği parlamentonun milletvekilleri bir cumhurbaşkanı seçecek, sen de çıkıp "tanımıyorum seni" diyeceksin. bu davranış, milletin iradesini tanımamaktır, lamı cimi yok. ya şimdi söle, bush gelip ben abdullahı sizin cumhurbaşkanınız olarka tanımıyorum, diyemez, aynı şekilde tsk da diyemez, ama ben oy verme hakkıan sahip ben milletin içindeki ben milletin bir parcası ben pekala kendi mansubu olduğum topluluğun kararlarını beyenmiyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ben onlara da karşıyım soulless ama şu anda durduk yere halka küfredenler bu saydıklarım, ve bunlara sen de dahilsin ve öfke öyle bi gözünü bürümüş ki sanki karşında olsam bana saldırcan, gizli bi hedefim bi ajandam yok, saçma sapan konuşma artık. bi sakin ol, derin nefes al ben bişey yapmaya çalışmıyorum, başbakanı da savunmuyorum çok gereksiz bi çıkış ve çok lüzumsuz bi polemik yarattı durup dururken, ama bekir coşkunun da tepkisi bence anlamsız. @cüce, bunu söyleme ve eleştirme hakkın tabi ki var ben de onu dedim zaten, ama bu aynı zamanda milletin iradesidir öyle değil mi? [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 19:21 tarihinde, sir tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ha işte, benım eleştirim, benım söz hakkım, tanımamamda ,milletin iradesinin 7 milyonda birlik bi parcasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 said: Eger halk toplu halde yanlis bi karar vermisse, siz isterseniz tanimayin; ama bu tutumla, yani iliskinizi keserek "dogru"yu bulduramazsiniz. Madem sorun var diyorsunuz, tasin altina siz de elinizi sokacaksiniz. Sorun ne şiddetle çözülür, ne de konuşarak uzlaşarak. Bu millet doğruyu Cumhuriyet kurulurken bir kez buldu, daha sonraları ise kaybetti... Altına elimi koyabileceğim bir taşın kaldığına da inanmıyorum. Benim gibi düşünen bir çok insan var. O yüzden: GG! Ne olursa olur artık. İnsanlara birşey anlatmaya çalışmaktan,tartışmaktan,gözlerini açmaya uğraşmaktan çok sıkıldım ve bunaldım. Zamanında Atatürk hayatını harcadı bu işe, Osmanlı'nın dalaverelerini, neden savaşılması gerektiğini il il , köy köy dolaşarak anlattı insanlara. Aradan bir asır geçti. Durum ortada. 10 sene sonra da umarım bu insanlar çığırtkanlık yapmamışlardı aslında, vardı bir bildikleri demezsiniz. Hiç iyi görmüyorum Türkiye'nin sonunu. Umarım yanılan ben oluyorumdur, Umarım 10 sene sonra ben haksız çıkarım ve muassır medeniyetler seviyesine ulaşmış oluruz. Ama benim milyonda bir bile umudum yok. Ve yaşanacak bir hayatım var. Onu en iyi şekilde yaşamak için de elimden geleni yapacağım. [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 19:30 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 olay bu zaten, gerekiyosa sen de hayatını adıyacaksın bu işe, bunaldım sıkıldım demekle olmuyo :) tamam cüce o da senin iraden ama milletin bi kısmını dışarda bırakarak, görmezden, tanımazdan gelerek bu ülkenin sorunlarını çözebileceğine inanıyo musun? [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 19:32 tarihinde, sir tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Yok ben hayatımı yaşayacağım. Vazgeçtim. Allah bu milleti bildiği gibi yapsın. İstersen sen uğraş. Uzlaşı ara,birşey ara. Ama zamanı geldiğinde dayatılanla yaşayacak bu millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 teoride fikirlerin net ve keski olmalıki, pratiğe dökerken amaclarından cok fazla kayıp vermiyesin diye düşünüyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Prawler az daha ağla beni de ağlatacan ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 sen nambır wansın,ağlamak yakısmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 İlerde hepimiz ağlayacağız. Bekleyin ve görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Ayrıca, Osman lının ne dalaveresi varmış ???? Daha kendi tarihlerini bilmeyenler, ağızlarında bi sakız çiğneyen çiğneyene.. Başkalarını cehaletle suçlarlar.. Fakat cehaletin dahi ne olduğunu bilmezler.. Gerici derler gericiliği kendileri yaparlar.. Bu forum da iyice canımı sıkmaya başladı.. gr.. Ya şurda siyaset yapmayın.. Yada tarafsız yapın.. Yada şunu yapın.. Kendi tarihinize bari küstahlık yapmayın.. !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Peçete vereyim mi, ağzındaki salyaları sil? said: Ya şurda siyaset yapmayın.. Yada tarafsız yapın.. Tarafsız siyaset? [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 19:41 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 tarafsız değiliz jnms türkiyeden cumhuriyetten tarafız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 osmanlı Türk milletini küçümseyen politikalar izlemiştir.ummetcı-sentezci broslara selam. [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 19:43 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Dogru demis. 10 puan aldi benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 sen önce .. neyse ya demicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ok demiceksen bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 "zamanı geldiğinde dayatılanla yaşayacak bu millet" sanki 30 yıldan beri dayatılanla yaşamıyomuş gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 En azından din dayatılmıyordu. Artık o da dayatılacak, herşey dine göre dayatılacak. Bu adamlardan korkuyorum ve hepsinden nefret ediyorum. Hiçbirinin ölümüne üzülmem, hatta ölümüne yada siyaset yapamayacak duruma gelmelerine sevineceğim çek canlı formları onlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 sevr antlasması nedir, mandacılık tesmilimiyetcilik ne osmanlının saray orgylerini mi anlatıcaz. tartısasım da yok yani, normalde yazmazdım da neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 5 yıldır bana kimse din dayatmadı, 5 yıl sonra da dayatıyo olmayacak bence. bu kadar korkmayın, kabuğunuza çekilmeyin hemencecik, çıkın dışarı oynıyalım görelim azcık. ah tabi din dayatılmıyodu ama meclisin kimi cumhurbaşkanı seçeceği, hangi kanunların geçeceği, kimin asılacağı veya hapse atılacağı, hangi yayınların sakıncalı olduğu, kimin devlet düşmanı olduğu filan bunlar basit dayatmalar canım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Bir bardak suda fırtına koparıyorsunuz... Cumhuriyetin gittiği mittiği yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar