Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tanımayan vatandaşlıktan çıksın gitsin...

Prawler

Öne çıkan mesajlar

said:
TSK'YI SİYASETE KARIŞTIRMAYALIM TSK'yı siyasete karıştırmayalım. Bütün kurumlar Anayasamızın tanımladığı görevlerle görevlidir. Siyasetin içine çekersek biz burada niye varız. Biz siyaset yapmayalım, çekilelim. Siyaseti başka kurumlar yapsın. O ayrı bir yerdedir, demokratik mücadelede siyaset kurumu ayrı bir yerdedir

şunu nasıl söyleyebiliyor anlamıyorum.Niye düşünmüyor ben siyasete neler soktumda buralara gelebildim diye?
Sosyal ağlarda paylaş

bekir Coşkun az önce Hurriyet.com.tr’ye bunları söyledikten sora bir de yine kendisine has o üslubuyla örnek verdi:

“Bana vatandaşlıktan çık diyor. Nereye gideceğim. Şu an Ayvalık’tayım. Benim takada yarım depo benzin var. Onunla Midilli’ye kadar gidilir mi bilmem. Bir defa Midilli’ye gitmeyi denemiştim. Gittim gittim, bir plaja geldim. (Midilli’ye geldim) diye seviniyorum. Kıyıya yaklaştım. Baktım Türkçe konuşuyorlar. (Neresi burası kardeşim) dedim. (Altınova) dediler. Plajda yüksek kumaşlarla çevriliydi. Meğer Erbakan’ın plajına çıkmışız
Sosyal ağlarda paylaş

Göbeğini kaşıyan adam bakalım bu gün neler yazmış:

said:
Hiç kimse; düne kadar Atatürk, laiklik, cumhuriyet, devrim yasaları için ağzına geleni söylemiş ve Dışişleri Bakanı olduğu zaman dahi "tesettür isterim" diye kendi devletini AİHMye vermiş birisinin bir anda değişip "laikliğe ve anayasa bağlı kalacağına" inanmaz.

Yahu, inanmasalar %46 oyu nerden alcaktı bu adam?

said:
Yakında Türkiyenin "dinci ülke" olduğunu siz de daha iyi görüp, daha iyi anlayacaksınız.

Dönüp arkanızı baktığınızda...

Uygar dünyadan dışlanıp, çağdaş toplumlara imrenip, kendinizi bir Arap ülkesinde hissettiğinizde...

Molla Türkiyeyi kendine benzettiğinde...

Bu cennet kadar güzel ülkenin ne hale geldiğini gördüğünüzde...

Vuracaksınız dizinize...

Milletin iradesidir, millet öyle istiyorsa molla da oluruz,şeriatı da getiririz.

Çok komik ya bu göbeğini kaşıyan adam.

[ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 16:39 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

konuya farklı yorumlar gelir:

bi ara gelsin tanışalım.. (YUH)
__
bu george clooney mi?
__
-anane bu kim?
+ne biliiim çocuum ben
-yeni reisicumhur anane, tanımazsan ülkeden atıyorlar..
+aaa çıkarma şimdi eski köye yeni adet.. yeniymiş falan.. eskisi neyi varmış ki değiştirmişler reisicumhuru?
__

ancak tartıştığınız kadar derin bi konu mu? hmm..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...