Joker Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 reddedersin. ama evden gideceksin o zmn. artık kendine yeni ev bulursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 neden evden gitmeme sebep olucak bi yasamı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ya o işin espirisiydi, evde yasalar olmadığı için. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 e zaten ülkedede öle bi yasa yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 yani hukukçu değilim ama ülkenin cumhurbaşkanını tanımamak bence vatan hainliğidir. ve anayasada vatanhainliği vatandaşlıktan atılmayla sonuçlanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 kimseyi düşüncüleri yüzünden mahkum edemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 müstakbel cumhurbaşkanımızın ensesinde davalar beklerken ne yasası ne vatan hainliği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Atın o zaman milyonlarca insanı vatandaşlıktan. Ama gidecek adam gibi bir ülke bulun da, perişan olmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 bu arada vatandaşlıktan cıkmak kolay bişi değil, cıkamıyosun öle he deyince, keşke cıkabilsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Cüce, önce ikinci vatandaşlık lazım benim bildiğim. [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 16:21 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 @cuce düşünce değil bu abicim adam cumhurbaşkanını tanımıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 said: TSK'YI SİYASETE KARIŞTIRMAYALIM TSK'yı siyasete karıştırmayalım. Bütün kurumlar Anayasamızın tanımladığı görevlerle görevlidir. Siyasetin içine çekersek biz burada niye varız. Biz siyaset yapmayalım, çekilelim. Siyaseti başka kurumlar yapsın. O ayrı bir yerdedir, demokratik mücadelede siyaset kurumu ayrı bir yerdedir şunu nasıl söyleyebiliyor anlamıyorum.Niye düşünmüyor ben siyasete neler soktumda buralara gelebildim diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 vatansız yani haymatlos olabiliyorsunuz.Türkiye de yaklaşık 4bin kişi var bu şekilde yaşayan. Bekir çoşkun haymatlos oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Aman editleyelim... [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 16:34 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 bekir Coşkun az önce Hurriyet.com.tr’ye bunları söyledikten sora bir de yine kendisine has o üslubuyla örnek verdi: “Bana vatandaşlıktan çık diyor. Nereye gideceğim. Şu an Ayvalık’tayım. Benim takada yarım depo benzin var. Onunla Midilli’ye kadar gidilir mi bilmem. Bir defa Midilli’ye gitmeyi denemiştim. Gittim gittim, bir plaja geldim. (Midilli’ye geldim) diye seviniyorum. Kıyıya yaklaştım. Baktım Türkçe konuşuyorlar. (Neresi burası kardeşim) dedim. (Altınova) dediler. Plajda yüksek kumaşlarla çevriliydi. Meğer Erbakan’ın plajına çıkmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Joker, komikmisin nesin sen ya? Bende tanımıyorum, tanımak zorunda değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Joker, senide tanımıyorum, darbe olacak bu gidişle zaten, senide temizlesinler arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Göbeğini kaşıyan adam bakalım bu gün neler yazmış: said: Hiç kimse; düne kadar Atatürk, laiklik, cumhuriyet, devrim yasaları için ağzına geleni söylemiş ve Dışişleri Bakanı olduğu zaman dahi "tesettür isterim" diye kendi devletini AİHMye vermiş birisinin bir anda değişip "laikliğe ve anayasa bağlı kalacağına" inanmaz. Yahu, inanmasalar %46 oyu nerden alcaktı bu adam? said: Yakında Türkiyenin "dinci ülke" olduğunu siz de daha iyi görüp, daha iyi anlayacaksınız. Dönüp arkanızı baktığınızda... Uygar dünyadan dışlanıp, çağdaş toplumlara imrenip, kendinizi bir Arap ülkesinde hissettiğinizde... Molla Türkiyeyi kendine benzettiğinde... Bu cennet kadar güzel ülkenin ne hale geldiğini gördüğünüzde... Vuracaksınız dizinize... Milletin iradesidir, millet öyle istiyorsa molla da oluruz,şeriatı da getiririz. Çok komik ya bu göbeğini kaşıyan adam. [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 16:39 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 konuya farklı yorumlar gelir: bi ara gelsin tanışalım.. (YUH) __ bu george clooney mi? __ -anane bu kim? +ne biliiim çocuum ben -yeni reisicumhur anane, tanımazsan ülkeden atıyorlar.. +aaa çıkarma şimdi eski köye yeni adet.. yeniymiş falan.. eskisi neyi varmış ki değiştirmişler reisicumhuru? __ ancak tartıştığınız kadar derin bi konu mu? hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 isviçre ingiltere falan bi vatandaşlık ayarlarsa sayın başbakan bana ben cıkar giderim seve seve kkkbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 said: @cuce düşünce değil bu abicim adam cumhurbaşkanını tanımıyor... bir eylem vardır birde düşünce, adamın tanımamaıs düşüncedir, tanımayıpgidip bunu yüzüne sölemesi düşüncedir, tanımayıp koltuktan indirmeye calışması eylemdir. lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 allah korusun darbe falan olursa kullanılabilecek bi geyik: Ülkede durum çok sıcak, fazla uzağa gitmiş olamaz! aslında daesu'ya diyecektim.. wacom tablet çok sıcak, henüz yurtdışına kaçmış olamaz, diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 tableti yanmış onun, forumda bi ay tablet dmeiyoruz yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 konuyu degiştirin pipimi keserim yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 hep karıştırıyosun bak, önce kulak tekrar et önce kulak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar