sinad Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Skidrow indirmiştim bende. Neyse buldum netten bişeyler. tamamdır düzeldi şimdi çok saolun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Birazdan buradan da 67 kişi hunharca banlanacak =D ben çoooook daha azını dedim diye banlanmıştım bu bölümden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 haha ban wave geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 patide adam kalmicak bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 http://cdn.cad-comic.com/comics/402952833c21936ds2oa21397847.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Oyun kaç chapter toplam? Hani 5'ten sonra coşuyor demişsiniz de ne kadar uzun acaba? Cidden coşmuyorsa kısa olsun bari de bitirip takaslarım =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Sam yok galiba ortalıkta :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Gelince götürür hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 abi crack istemedik bişey demedik bi skidrow dedik. Ne bani ya lol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Ben skidrow bile dememiştim :( justice pls asdasdafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ama dedin nil. üzgünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ahauuahah :D çirkefe yatmayalım lütfen Oyun da güzelleşmeye başladı valla, chapter 5'e geldim, coşmazsa bozuşucaz :P Arabalar çok tatlı ama ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 konuyu değiştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Hem ben artık hep orjinal oyun oynuyorum malesef, o yüzden ben masumum hakim bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Güncel driverlarla Physx açmak FPS'yi akıcıdan direk oynanama seviyesine indiriyor, resmen yarılıyor FPS'yi , ama Physx görsel olarak gerçekten fark ediliyor , diğer oyunlardaki minik detay seviyesinden gerçek efekt seviyesine çıkıyor.CPU ile Physx ise çook kasıyor.ATI'ciler gg oluyor.(Bu arada benim külüstür 8800 GT 2GB RAM C2DE4400 2.0GHZ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 haci bok gibi bitio bi secim sansi verin lan kufur etcem valla cok sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Ahaha :D kaçıncı chapter'da bitiyo? Ona göre hazırlayayım kendimi de bitince boşluğa düşmeyeyim. Sardı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 biraz önce oyun bitti. bu kadar çabuk olmazki abi arkası yarın dizileri gibi kaldı. tadı damağımda kaldı ama bitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 15 chapter oyun ama dlc den sömürecekler milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Bi tanesi beleş zaten :) Yani PS3'te beleş, Jimmy's Vendetta mı ne adı da. Daha çıkmadı gerçi.. İstediğin zaman save ettirmeyen oyunlardan nefret ediyorum. 40 adam kesiyorum, 41.si öldürüyo hoop başa dön. Sanki Mario oynuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 nileppezdel said: Yani PS3'te beleş, Jimmy's Vendetta mı ne adı da. Daha çıkmadı gerçi.. cıktı ya redeem code ile aliyosun sadece downloadable olarak gozukmuyo store da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Aaa, e dlc arıyorum derken bulamıyordu. Nasıl yapacağız? PM atar mısın? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bi solukta chapter 5e geldim bitmesin diye oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ya şu oyun resmen ati'mi ağlattı :( ne güzel pshyx açık takılıyordum. Chapter 5'te olaylar patlayınca kasmaya başladı kapattım :( sıçtımın nvdiası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar