xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 oyun gerçekten çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 gaza geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 i7 920 - 260gtx -6gb ram full detay vsync kapatarak rahat oynanıyor. yarım saat oynadım tadı damağımda kaldı. gece sabaha kadar çalıştığım için yatmam lazım. kalkınca dibine vurucam oyunun asdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 pc ye çıkmadı mı daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konsol'da kötü diyorlar ya, PC'de çok güzelmiş ama yeni PC alamicam. Lütfen ps3'te de iyi olsun yani ayıptır, canavar gibi sistem var yapsınlar güzelce :( PC oyunculuğu ölürse zaten insanlar "eeeeh yeter lan al ekran kartını bi tarafına sok her oyun için yeni donanım mı alcam ulan" derlerse ölecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 oyun cok iyi ya valla ozlemisiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Dayanamadım ben de PS3'e aldım gidip. Grafikler kötüyse kötü, Mafia bu. İlki olsa yine oynarım yani grafik çok da şart değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 abi oyun yarın cıkmıyor mu? ABD'den mi aldın? PC versiyonu hepsinden güzelmiş bu arada. web siteleride baya güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Oyunları dışardan ucuza getiren bi yer var, ordan aldım PS3 için işte. İngiltere'den gelmiş olmalı BLES kodlu çünkü, UK PSN store'dan DLC indiriyor falan. Bu arada oyunun notları genel olarak 75-80 arasında değişiyor. Metacritic'te öyle yani 3 platform için de. Gerçekten kötü mü oyun ya? Daha başlayamadım da verdiğim paraya yazık olmasın yani, onu geçtimyıllarca bekledik, beklediğimize değmiştir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 yetinmeyi bileceksin nilep :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 pcde super valla oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 bi dengesizlik var ama... http://www.gamespot.com/pc/action/mafia2/review.html?mode=web&tag=scoresummary%3Bcritic-score http://www.metacritic.com/game/pc/mafia-ii/critic-reviews Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Bazı özellikleri iyi olsa bile oyuncuyu başına uzun süre bağlayamayan bir oyun olmuş gibi. Yarın daha uzun süre oynamayı deneyeceğim bakalım, umarım sarar. Ama ilk Mafia'nın efsaneliği pek yok gibi oyunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 senaryo modu bitince free roam yokmuş meh. direk menüye yolluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 yazmayın yav şöyle şeyler okudukça üzülüyorum aslında demo ne güzeldi yav öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ben bayıldım oyuna.başlarda biraz bayık gelebiliyo ama 5. chapterdan sonra coşuyo oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ben beklediğimi aldım oyundan. az puan verenler ne bekliyordu çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 baya baya guzel oyun. bu aralarda inanılmaz bi italyanca saldırısı altındayım. mafia 2'den once ac2'yi bitirdim o da full italyancaydı. şimdi mafia'da da italyanca var bi suru, aksan var falan baya guzel oldu ustuste asdadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 aynen. Özellikle italyanca da çalıştığınız zamana denk gelirse süper oluyor =) Ya benim oyunda ilginç bir olay var. Oyuna başlıyorum şu anneyle konuştuktan sonra Joe'nun yerine gitmek için dışarı çıktığımızda bir adamla kavga ediyoruz ya. Adama vuruyorum daha sonra bana bi yumruk atıyor bir daha kalkamıyorum. Ne saçma bişey ya ? =) birde oyuna başladım nedense hep sisli puslu bi görüntü var anlam veremedim buna oyundan çıkınca da ekranın brightness'ı da çok düşük oluyor restart atmam gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 brightness olayı demoda bana da oluyordu ekran kartı driverlarıyla alakalı bi durum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 o brightness olayı demo da da var. win7'de CTRL alt DEL yapınca geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 ya ben ilk oyunu oynamadımda acaba acıktığında falan mı ekran böyle oluyor. Çünkü bira içtim düzeldi görüntü sonra yine bu hale geldi. Daha sonra zaten gittikçe kötüleşiyor iyice siyah beyaz oluyor. Ayrıca oyunu hardta açtım. Bi yumruk yiyorum yada arabayı çarpıyorum you have been killed diyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 abi sen sahte oyun oynuosun muhtemelen. bug var. skidrow yeni fix çıkardı. onu yukle malum yerde var. bug olunca chapter 2'de hp en dusuğe gelio ve herşeyde oluyosun. bende hard'da oynuorm ama fix'i yaptım ole bi yumrukta falan olmuyorum yani. oyunun bi feature'u değil o bug :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 sinad said: ya ben ilk oyunu oynamadımda acaba acıktığında falan mı ekran böyle oluyor. Çünkü bira içtim düzeldi görüntü sonra yine bu hale geldi. Daha sonra zaten gittikçe kötüleşiyor iyice siyah beyaz oluyor. Ayrıca oyunu hardta açtım. Bi yumruk yiyorum yada arabayı çarpıyorum you have been killed diyor =) çünkü skidrow crackinin getirisi olan health bug'ı var oyunda,dikkat ettiysen durduk yere sürekli hp'in azalıyor , 1'e gelene kadar da azalmaya devam ediyor. o siyah beyaz efekti de ölmeye yakın oldugunun göstergesi,kalp atışlarından da anlayacağın üzere :p o crack sorunlu,çinlilerin crackini yaparsan sorun düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar