stingbull Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 bu dlc muhabbetleri nedir şimdi oyunu bitirdikten sonra extradan oyuna görevler falan mı geliyor ne oluyo yani? satın mı alınıyo bunlar? edit: jimis vendetta zigası steamden 10 dolara satılıyomuş.. bu ne abi oyuna para ver bi de bittikten sonra devam etmek için para vermeye devam et..çok ezik bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 5-10 dolar verip ekstra içerik alıyorsun işte. oyun endüstrisinin son icadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 ekstra içerik de görev falan olsa bari, verdiği şey giysi ve araba sadece ahaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 made man die dlc var onda görev yoktu bunda olcakmış galiba. @xonecide abi oyunda engel yok zaten :) 10 saatte bitiyo oyun. oyun zevkli değil demiyorum da sanki eksik gibi. misal hapse girdik aksiyon olacak sandım yumzuklaşma dışında bişi yok gel şunu bi döv hadi bide bunu döv bu kadar.hapis kısmına eklemeler yapılabilirdi ama korkum odur ki "hapisane anıları" die dlc çıkarabilir bunnar :D araba süren adamların tepkileri cidden tuhaf. bi görevde bi arabayı takip ediyorum araba başka bi arabaya çarptı 2 side birbirlerine takıldılar öle kaldılar yanından geçmeye filan çalışmadılar yani.sonra görev fail oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Chapter 15 Abi deliricem joe ile kaçmamız gereken inşaatta alayını temizliyorum tek başıma ama bu joe denen zibidi yukarda takılı kalıyor. Kaç kere chaptera res attım artık sıktı para topla tekrar git oraya bilmemne yapmak. Birileri diyor ki lua commandı varmış joeyu yanına teleport etmek için ya da başka bir çözümü olan var mı? yardım edin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 benim çözümü dene spoilere koyalım da amanşimdi en alta geldiğinde bi adam teslim oluyo ne öldürebilion ne gçebilion joe nin gelip o adamı öldürmesi lazım peki nolcak. adamın arkasında bi koridor gibi bi yer var ordan devam et gitmeye .yani uzaklaş adamdan sonra joe nin sesini duyuyosun adama bağırıyor koş geri dön joe ışınlanmış oluyo aşağı.ben ilk denememde nolcak lan joe inmiyo dolaşım bari derken oldu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 moriQ said: şuda verildimi bilmiyorum ama bulunsun. http://www.youtube.com/watch?v=OiAojuTxJ6k vay anasını ya.. abi bu sahneyi tekrar görünce tüylerim baya bi diken diken oldu ya. yani sen git o kadar oyna, sonra mafia 1'deki karakterimizi öldüren adamları aslında mafia 2'de oynadığımızı öğren. vallahi çok hoşuma gitti şu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ayrıca son tahlili de yapayım madem bitirdim, hikaye hoş -ilk oyun kadar değil- ama sonuna da haksızlık etmişsiniz bence; ucu açık falan değil abi, joe öldürülüyor, vito hayatını kurtarıyor. "anlaşmamızda joe yoktu" dedi eleman, anlaşma neydi; patronu öldür, hayatın kurtulsun. hikayenin devamı falan yok aynen 1. oyundaki karakterin isim değiştirip mr angelo olduğu gibi birşey olmuştur. gayet dramatik bir son bence. ama oyunun kıl yanı, ilk oyunu tekrar tekrar oynayabilirsin de, bunun o hapishane bölümlerini falan baştan oynamaya katlanabileceğimi hiç sanmıyorum. ilk oynayışta güzel geliyor, böyle ayrıntılarını görüyorsun hikayenin falan ama 2. sefer ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 1. oyundaki karakterin ismi degismediki Mr. Angelo zaten 1. oyunda oynadigimiz adamin soy ismi Tommy Angelomuydu oyle bisidi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 hmm ya isim değiştirmişti diye hatırlıyorum ben. polis korumasıyla birlikte ismini cismini felan değiştirmişti komple sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Sonu kötüydü oyuna göre ama yine de iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Bugün Jimmy's Vendetta isimli DLC çıktı sanırım 14-15 chaptermış 350mb kadar birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 xbox için olmasın o.pc ye daha geç çıkacaktı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 bu dlc'yi nasil kuruyoruz pcye cikmis bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 pc ögrmedim de dlc klasörüne atıyodun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 dlc story veya chapter usulu degil. map'den mission alip skor kasiyorsun. bikac mission yaptim hepsi fazlasiyla arcade tipi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 hmm bende öle okudum netten skorları karşılaştırma falan varmış.ya bu adamlar adam gibi story istediğimizin farkında değiller mi? neyse bi deneyim yinede çatışma falan vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 valla ne diyim ki dialog bile yok.düşmanlarımız da konuşmuyor.dostumuz da yok sanırım.ormal oyundaki gibi dikkati dağıtacak bi hikaye olmayınca oyundaki kusurlar da çok göz önüne çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Ek paket bok gibi, o kadar bekledik 3 bölüm sonra alt+f4 =/ umarım Vito geri döner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 evet yazlıktan dönüşümü yaptım bende, yaz boyunca şipariş ettiğim ve evde yatmakta olan oyunlardan da mafia 2'yi direk taktım ps3'e başladım. Yalnız beni tatmin etmedi :( Kötü :( -Çok hızlı başlıyorsun, ne bilim direk silahla çatışmalara giriyorsun, direk büyük işlerden başlıyorsun. Mafia 1 öylemiydi. - Başlangıçtaki Sicilya bölümü biraz saçma geldi, ileride birşey çıkacaktır eminim bağlantılı ama şimdilik ne bilim, soru işareti sadece asdf - Grafikler ps3, hatta xbox standartlarına göre bile çok düşük, pixelleri sayabiliyorum TV ekranının dibine girince ... Yaktın bizi Nvidia, İlk oyundan hatırlama Bu karşımıza çıkan Guisseppe, ilk oyunda böyle bir malikaneye girip evrak çaldığımız bölümde bize yardım eden lockpick eleman değil mi? yani böyle nasıl desem, ilk oyun tam bir mafya işiydi ama ikinci oyun daha çok Scarface'imsi olmuş. Neyse daha Chapter 4'deyim ama sadfsda oynayayım haid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Jimmy's vendetta'da iyi stres atılıyor ya sevdim ben ordan oraya koştur ateş et falan filan. çok bişey bekleyerek yüklemedim zaten de yine bitmiş oyunda bi amacım oldu en azından free ride oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Jimmy olayı sıkıcı hep aynı dalavere araba kaçır, adam öldür sıktı birkaç görevden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Oyun guzel mi? Hali hazirda Bioshock 2'm var, bugun Alan Wake'i bitirip ona baslicam, 13 Eylul aksami Halo Reach geliyo o baya zamanimi alicak, eger guzelse aliyim 13 Eylul'e kadar oynayayim, degilse paraya yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Alan Wake'dan daha güzel! şaka bi yana güzel oyun. ilk mafia gibi olmasa da gayet gideri var ama bu kadar bekledikten sonra daha epic olmasını bekliyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Penthesilea said: Oyun guzel mi? Hali hazirda Bioshock 2'm var, bugun Alan Wake'i bitirip ona baslicam, 13 Eylul aksami Halo Reach geliyo o baya zamanimi alicak, eger guzelse aliyim 13 Eylul'e kadar oynayayim, degilse paraya yazik. Sakın alma abi paraya yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar