Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 şınaw çekin dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 yahu paticik e soralım dedik.. çare arayalım dedik..patinin yarısı zayıf çıktı:D gerçi taktik verenler de olmadı değil. onlara teşekkürlermizi bir borç bilir ve ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 eğer benim gibi 1.82 boyunda 95 kilo olmak istiyorsan abi, minimum 1.5 sene mmorpg'lere kaptırabilirsin, doğuştan nerd olman lazım, az hareket etmen lazım vs, ama memnun olmadığımı söyleyeyim , her 200 metre yürüdükten sonra 10 dakika oturmak zorunda kalmak pek hoş değil :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 madboy valla 2004ten beri mmo lardayım. gerci ara ara bıraktm ama gene baslaıdm suanda gene bıraktm 2 aya gene baslarım:D yani değişmio o benim için. bu sefer yemeğe zaman kalmio:mal: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 acıkmıyomusun.bilgisayarın başında yicen hunharca katletcen patatesleri köfteleri.hareket etmeyecen bide öss ye gir 1 sene hazırlanıp fix 20 kilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 1999 yılından beri bilgisayarın başındayım bir kilo alamadım kardeşim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Kılım Lan Bu Zayıf Olupta Kilo Alma Problemim Var Diyenlere...Döverim Lan Sizi... (Evet Şişmanım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 UO dan beri aynı masada oturuorm valla..sandalyenin şöle ayakları biraz yamulsun istiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 hergün büyük boy whopır ye alırsın kilo birde bilg. başında yersen tamamdır (doyurmuyo bu whopırlar yedikce dahada iyesin geliyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ya bende aynen 1.79 boy 55 kiloyum :( sağlıklyıım ama bi 15 kilo alıp biraz daha saglıksız olmayı tercıh ederım. lanet bişey ya zayıflık! basket oynadım 7-8 yıl. spora başladım 3 ay once 1 ay gittim bıraktım sıcaklardan tekrar gıtmeyı dusunuyorum ama.. depresyona giricem böhüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 senin probleminden sonra yazılanları okumadım bak sana en güzel yolu söyliyeyim. uyumadan önce deli gibi ağır yemekler ye. fast food ye ev yemekleri yeme. wow oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 insanlar okadar wow yazmiski gorende wow oynayinca obez olcan fln zannetcek hehe ben wow oynadim zayifladim valla :D artik oynamiom kilo aldim 8-9 kilo 2 ayda spor yaparak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 mevcut durum: yaklaşık 1 ay olacak: -sigarayı bıraktım. -kolayı bıraktım(bazıları şişmanlatr dio ama beni tıkıo şişiorm yemeğimi yiemiorm) ice tea ye başladm. -spora başladım. -öğün sayımı 4e çıkardım. -protein tozuna başladım(hard line progainer)(acaip gaz yaptı süt be kardeşim). -cips mips sayısı sigarasızlık yüzünden %100 arttı(hiç yemiodm artık yiorm kısacası). -alkol tüketimim azaldı. 8kg aldım. Sabrı olan zayıf kardeşlerime selamlar obeziteye koşmak isteyenler deneyebilir. [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 03:09 tarihinde, Tyrael tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Ateş seni çagarıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 hehe 2 kere felan fast food yedim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 fast food takıl alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar