Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 İzleyin kararı siz verin. http://www.youtube.com/watch?v=G97F6EgYV5Y [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 20:59 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 OMFGRALMAOROFLLOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Amerikan ordusunun SC projesi hakkında bilgi için tıkla : http://www.defensereview.com/modules.php?name=News&file=article&sid=959 Beyler fake olsa foruma yazmazdım lütfen ona göre yorum yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 yalnız foto direk fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Geçende Predator 2 vardı, vidyoda direk filmden araklamışlar efektleri hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 adam fake olsa yazmazdım demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 banada lazım bi tane şundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 abi öyle yazmısta adamın kafası ile kolu arasında resmen dikdortgenin köşesi gozukuyor..bi kısımdan kopyalanıp yapıstırmslar iste..gayet acık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 bunelan ZUHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 adamin elinde boy aynasi var iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Active_camouflage http://www.abovetopsecret.com/forum/thread105789/pg1 http://www.rense.com/general3/anex.htm Hala "fake , böyle birşey yok" diyenlere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 akuma geçirmiş ^^ hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 yeminediyorum benim aklıma gelmişti küçükken :) günün yarısını discovery başında geçirirsen sonuç kaçınılmaz olur :) ben açı problemini çözememiştim onu nasıl hallettiler acaba... çünkü benim düşündüğümde baktığın açıya göre kayma yaşanıyordu... [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 10:16 tarihinde, Joker tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Işığı absorbe ediyor , gelen ışığı yüzeyde gibi algılattırdığı için insan gözü arka fondan ayırt edemiyor. Amerikan ordusunun dışında Japon ordusunun da bu projede son aşamaya geldiği bilinmekte. [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 10:24 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 aselsandanda bekliyorum 5 yıl içinde böyle bi çalışma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Aselsan'dakilerin en büyük buluşu yurtdışından Kamov yada Mi serisi gibi Rus helikopterleri alıp ERDOĞAN türü oldukça yaratıcı (!) isimler vermek. Altyapı var mı derseniz , var ama yapamayız bence.Niye derseniz sebepleri uzun , tartışa tartışa bitmez.Hafif tank projesi vardı , projede çalışan tüm Aselsan mühendisleri tak tak diye ölmeye başladı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 evet bunalıma girip intihar etmeye başladılar nedense..Kendi silahımızı üretirsek kimden silah alıcaz ki? cinayetlerin neden işlendiği gayet açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 insan birseyi gorurken once cismin uzerine ısık gelir, sonra ısık cisimden goze yansır. bu kıyafet ısıgı yansıtmadıgı icin goremiyoruz. basit bi mantıgı var aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 metal gear solid oldum ben bi an O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ayna oalyına koprum adhjaklşsid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Ayna olan screenshot fikir vermek için konulmuş , ayna olan sayfadaki link yazılarını da okusaydın keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 said: insan birseyi gorurken once cismin uzerine ısık gelir, sonra ısık cisimden goze yansır. bu kıyafet ısıgı yansıtmadıgı icin goremiyoruz. basit bi mantıgı var aslında. ... fizik biliyomuyuz? o zaman siyah görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 akuma biliyorum okudum gülmemem için bir engelmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ilk videodaki adamda, pullu elbise giymis, birazdan sahneye cikip gobek aticak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 off o japonlarınkı fecı kolpa zaten pullu elbise ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar