Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gül 341 oy aldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
enteresan bi durum var. bundan 3-4 yıl önce paticik veya bunun gibi internet forumlarında 1 tane ya çıkardı ya çıkmazdı sağı destekleyen, müslüman partiyi savunan birisi. şimdi bakıyorum da ne kadar artmış. akp alınamaz denen bissürü oyu kendisinde toplarken, chp nal toplamış. %50 nin de özeti bu heralde.
Mesaj tarihi:
paspatur, bence %53 lük çoğunluk gerçekçi bi rakam değil. gül ün cumhurbaşkanlığını istemeyen kesim %30-%35 lerde diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
millet müslüman vs falan ayağına değil cebine giren 3 5 paraya bakıyor. karnının tokluğuna bkaıyor. Çok kolay durum. Şu şerefsiz seçimden önce aylarca kömür dağıttı, yemek dağıttı, ona buna para verdi maaş bağladı. Aldı oyları. halk cumhuriyeti değil kendi karnını düşünoyr. Eski idealler kalmadı artık. boş^^
Mesaj tarihi:
Adam gelmemeli , muhabir gidiyor "Kayıp Trilyonlar davasında yargılanıyordunuz ne oldu?" idyor o da "suçsuz bulundum haberiniz yok mu" diyor : Nah yani , suçsuz bulunmadı dokunulmazlık kazanınca mahkeme dosyaları değiştirildi ismi çıkartıldı yoksa yargılanmış falan değil.

http://www.medyafaresi.com/?hid=6626&cid=5

Abdullah Gül'ü sakın yargılama ve kendi kalene 90a takarak bir gol daha at Türkiye'm , akıllı halkım benim.

[ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 10:29 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
millet müslüman vs falan ayağına değil cebine giren 3 5 paraya bakıyor. karnının tokluğuna bkaıyor. Çok kolay durum. Şu şerefsiz seçimden önce aylarca kömür dağıttı, yemek dağıttı, ona buna para verdi maaş bağladı. Aldı oyları. halk cumhuriyeti değil kendi karnını düşünoyr. Eski idealler kalmadı artık. boş^^

+1

"Aç kalan insan ilk önce onurunu yer"
Mesaj tarihi:
Zamanında karnını düşünmeyip aç karnına cepheye mermi taşıyan halkla,tribünlere oturmuş, ülkesinin satılıp peşkeş çekilmesini seyreden ama karnı tok halk arasında dağlar kadar fark var sanırım.

Devir de değişti canım!
Mesaj tarihi:
zydar, dediğine katılıyorum, ama benim savunduğum şey eskiden akp nin ideolojisini savunan kimse yoktu. ya da eskiden bu kadar türbanlı yoktu. türbanlı ve tamamen kapalıların sayısı gün geçtikçe artıyo. ben çevremde hiç tamamen kapalı görmezdim eskiden, ama onların ideolojileri yavaş yavaş türkiyeyi ele geçiriyo. ve artık girilemez denilen yerlere, solcuların tamamen ellerinde tuttuğu yerlere yavaş yavaş gelmeye, hatta güçlerini hissettirmeye başladılar.
Mesaj tarihi:
Ha bir de ordu ne zaman aba altından sopa gösterip halkı yola getirmeye çalıştıysa da sonu hep hüsran oldu.

En güzeli kendi haline bırakmak,
Sopa ile 2 kez akıllanmadı, üçüncü de mi akıllanacak?
Bırakın ya.
Mesaj tarihi:
said:
Önümüzdeki günlerde olayların bu şekilde gelişmesini bekliyorum;

Abdullah Gül Cumhurbaşkanı olacak.
Ordu bundan rahatsız olacak.
Tabi %53 lük çoğunlukda.
Bir süre ordu hükümet tatsızlığı yaşanacak.
Ordu resepsiyonlara vb. katılmayacak.
Ancak ordu darbe falan yapmayacak, beklyecek.
Abdullah Gül, alayhindeki davalardan yargılanacak.
Büyük ihtimalle suçlu bulunacak.
Çankaya 'ya veda edecek.

yaw sen yeşilçam'a senaryo yazsana iyi tutulur senin filmler bol aksiyon var :)

Bende bi senaryo kurayım.

Abdullah Gül Cumhurbaşkanı olacak.
Ordu kendi işine bakacak.
Ordu darbe falan yapmayacak, bekleyecek.
Baykal huysuzluk çıkarıp, sistemi bloke etmeye çalışacak.
Cumhurbaşkanlığı referandumu kabuledilecek.
bir dahaki seçimlerde min. %50 oy alacak, ve tayyip'i sevmeyenlerde yaptıklarından memnun olduğu için oy verecek...
Baykal gidecek, Sarıgül gelecek..
Mesaj tarihi:
praw eğer bu memlekette yine savaş olursa yine aynı durum olur diye tahmin ediyorum. şu anda millet kaçak güreşerek açlığını gidermeye çalışıo.
Mesaj tarihi:
birisiyle daha konuşmuştuk bunu. Demişti ki heryerde kapalı sayısı artıyor.

Sayı mutlaka artıyordur ama sanırım daha çok onlar sokağa çıkmaya başladılar. Meydan boş. Mitinglerde oralara gittik otobüslerle. Herkes aynı düşüncedeydi. Meydanı boş bıraktık, onlar cesaretlendi. Şİmdi 10 kişiden 5 i türbanlı.

not: eskiden türban bile değil genelde baş örtü olurdu. Türkiyenin de genel seçimi baş örtüsü olurdu en fazla. TÜrbana döndü bu.
Mesaj tarihi:
Mantalitemiz günü çıkarmak oldukça daha biz çok darbeler görürürüz, çok geriye gideriz.
Yazık gerçekten de...

@Zydar: Evet çünkü Türban Fetullah kreasyonu.... Eskiden böyle birşey yoktu. Baş örtüsü vardı.

[ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 10:43 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
süper anahtar kelimeler üzerinden aynı insanlar aynı şeyleri söyleyip duruyo..işte anahtar kelimeler!

-peşkeş
-darbe
-türban
-cahil
-takiyye
-müstehak
-dayatma

işte böyle bikaç kelimeyi uygun sırayla dizerseniz siz de bir bekir coşkun olabilirsiniz :)
Mesaj tarihi:
Cık, olamazsınız. Bekir Coşkun'un akp paranoyasına katılmıyorum ama o ayrı adamın yazarlık yeteneği ayrı. Yılmaz Özdil'in bazı kolpa yazıları vardır onları formülize edebilirsin. Ama Coşkun'un etkileyici ve belirgin bir üslubu var, gerçekten güçlü bir kalem.

[ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 12:39 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yok be aynı kelime oyunlarını ben bile yaparım yani, ABDullah felan gibi..

kaldı ki seçim sonucunu nerdeyse bire bir tahmin eden şu meşhur anketin sahibi Tarhan Erdem'le "erdemli tarhana" diye (süper yaratıcı cidden) dalga geçmesine rağmen seçim sonrasında bi satır özür bile dilemeyen bir adam bu.
Mesaj tarihi:
Edit yok apache edit yok, yazdıklarının arkasında dur :p

Hmm tarhanalı erdem çok yazarın içinde patladı ama ufak bi kısmı özür diledi, doğrudur tabi. Ama ABDullah Gül bence çok şık olmuş. Komik yani, gülmüştüm ben ilk gördüğümde hehehe.
  • Yeni Oluştur...