MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 arkadaşlar az önce netten çektim yükledim. fakat gözüme çarpan bir değişiklik olmadı oyunla ilgili. ne artısı var bu expansionun bilen var mı? 1,27gb ı boşuna çekmiş olamam herhalde. [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 22:10 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ]
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 oyunu oynarken belli bir süre sonra quest olarak ekleniyor . Güneyde bir yerde kendiliğinden bir adanın belirdiği söyleniyor . Sende oraya gidip giriyorsun fln.
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 hmmm peki burda data files olayı var. orda ne şekilde oyuna dahil edilmiş oluyor ek paket? yanına x atınca mı x i kaldırınca mı?
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 x olması lazım . ama şöyle diim ek paketi kurduktan sonra son patch'i ve ekran kartı driverınıda update etmeni öneririm . Önceden oyunun orta seviyede oynarken . Bunları yaptıktan sonra her şey max oynuyabiliyorum ve eskisinden hızlı şekilde . Yani kesinlikle fark ediyor . Ama oyunu kurduktan sonra adaya girip ek paketi bitirdim mi ? Hayır :D Çok cafcaflı renkli , yada tam tersi kapkaranlık bir yer sıkıldım çıktım direk :D
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 işte madness prensinin realmı, nasıl olacaktı ki? adam deli, kendi diyarı da deli.
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ya bırak sam her yerde oblivionu savunup durma :p
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 oblivin ı kurarsam makineye, kız arkadaşım benden ayrılır.
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 o hani alternatif dunyası olan paketmiydi ? Hani elf sehirleri gibi sehirler falan vardı galiba ?
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 evet o. o da arkadaş o gökyüzü nedir shivering isles kısmındaki ya. dibim düştü ya. odamın tavanına o gökyüzünden istiyorum mümkünse bi zahmet.
Öne çıkan mesajlar