Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Osi'ye üye olurken

bilkan

Öne çıkan mesajlar

Kr yi download ettim az önce, şimdi Osiye üye olmak istiyorum.Mondain's legacy new code için 29.99 dolar diyor, aylık üyeliği 13 diye biliyordum ben.Bu ilk defası için ödediğimiz oyun ücreti mi olacak?Üyeliği tam olara nasıl yapıyoruz?
Üye olup istediğimiz shardda karakter oluşturduktan sonra dikkat etmemiz gereken şeyler var mı, hani bir kere yaptın mı geri dönüşü olmaz gibi.
Ben de Europe shardında başlamak istiyorum.Pinge baktım 239 çıktı, bu şekilde oynarken sorun yaşar mıyım.Bu shardda durum hakkında bilgisi olan var mı, oyuncu sayısı kalabalık mı.Örneğin Brite gittiğimde ortalıkta in cin top oynar şekilde mi bulurum.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi kendi sitelerinden KR yi bedava indiriyorum, yanında code falan da vermiyor.İllaki KR yi orjinal cd de alacaksam ne diye bedava indirtiyor peki bana.Bir de bu kadar yıldan sonra artık orjinal cd almadan, kredi kartından ödemeyle de reg code vermelerini beklerdim.
Aral ithalattan Ultima Online : eight age cd si satın alsam derdime çare olur mu, KR yi oynayabilmek için başka bişeye daha ihtiyacım var mı.
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkür ederim, en sonunda direct2drive dan ml yi satın alabildim.Üye olurken mynet adresimi vermiştim, ücretsiz servis veren bir posta hesabı olduğu için sanırım satış işlemi gerçekleştiremiyorlarmış.Ben de ttnet hesabımı verdim, bu şekilde tamamlayabildim alışverişimi.
En kısa zamanda oyuna başlayacağım.Europa sunucusunda başlamayı düşünüyorum ama, sunucuda ev kurmak için yer kalmadığı doğrumu.Şu an oyunda gerçekleştirmeyi istediğim en önemli şey kendi evimi tasarlayabilmek.Eğer yer yoksa, hevesim yarım kalacak demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...