Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 demin tvde izledim melih gökçek halktan özür diledi o_O sanırım bu bir ilk =) neyse artık ne kdr hata yaptıklarını anlamıs ve özür dilio. Sular kesilmicek artık dedi =p
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 eheh bana da sorusturma acılsa ben de anlarım.
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 öeh bu aksamda ankaraya geliyordum. gelceğimi duyunca,e tabi haliyle.. (h)
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Tez vakite yine kesilir, ben sizden özür dilemiştim zaten ne geliyorsunuz başıma der. :P
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 ALLAH RAZI OLSUN MELİH GÖKÇEKTEN SULARI KESMEYECEKMİŞ. SEÇİMDEN ÖNCE YARDIM YAPARSA BİZE. OYUM ONUNDUR.
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 oysaki vakti zamanında r.t.e açıklama yapmıştı benim evde sular kesik değil diye demekki bize kesik geliyormuş sular gerçi bizim de hiç kesilmedi ama o ayrı
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Merak ettim hangi bölgelerde su kesintisi olmadı?
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 "Kendi mahallemde... " diyecektir utanmıştır diyememiştir Bu açıklamanın en büyük yararı şu oldu : Ne kadar yobaz ve tetikçi gazete varsa manşet yaptı ve bu sayede artık hangi gazetelere inanmayacağımızı anlamış olduk. Bir insan yalan olduğunu bile bile manşet yapmamalı bence.
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 said: Prawler demişki SEÇİMDEN ÖNCE YARDIM YAPARSA BİZE. OYUM ONUNDUR. Bu mantığı anlayamayacak kadar gerçekten körmüsünüz? Hala seçimlerin ideoloji mantığında döndüğünü düşünecek kadar uzakmısınız bu ülkeden? Gidin Kondanın(Adamları asıyorlardı gerçekleri söylediler diye bazıları neyse...) araştırmalarına bakın, adamlar %46,6 yı %0.1 bile ıskalayarak tutturdular. Araşatırmalarında kim neden oy vermiş inceleyin. Adam aç, başlarım ideolojisine diyor, haklıda. Adam dış borcu bilmemneyi düşünmüyorki...
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Eh zamanında atalarımız da halk olarak karnını düşünselermiş, Amerikan mandası olurduk şu anda. Gerçi Amerikan mandasıyız şu anda ya, En azından daha rahat yaşıyor olurduk.
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Bidaha kine nah seçiliceğini biliyor. O yüzden maymunluk da yapıcak. ona buna yardım edicek kurtarıcak kafasına göre. Ankaralı patiler yemez bunları herhalde. Umuyoruz yani biz istanbullular olarak =)
Hellsing Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Nah mı ? Türk halkının zekasını hafife alıyorsun, gene en doğrusunu bizim gibiler için seçiceklerdir.
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 adam %1 arttırcak oyunu %99'la seçilcek :)
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 o ac adamın anlamadıgı yardım yapan partıye verdiginde yine ac kalacagı. herif 1 aylık erzagı dusunuyor kendisinin ailesinin gelecegi yerine, bu aptallıktır.
sir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 hergün karnını nasıl doyuracağı endişesiyle uyanan biri için "bir aylık erzak" gayet cazip bişey de, tartışma konusu o değil tabi. melih gökçek'in yıllar önce istifa etmesi gerekiyodu belki de yüzsüzlüğünden midir inadından mıdır gökçekliğinden midir nedir gitmedi bi..
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 istanbul'un suyunumu cekmeye basladı adam.Simdide istanbul'da su yok !!!
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 said: adam %1 arttırcak oyunu %99'la seçilcek :) anlamadım bunu? Melih %98'lemi seçilmişti?
Öne çıkan mesajlar