Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

su kesintisi olmayacak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oysaki vakti zamanında r.t.e açıklama yapmıştı
benim evde sular kesik değil diye
demekki bize kesik geliyormuş sular

gerçi bizim de hiç kesilmedi ama o ayrı
Mesaj tarihi:
"Kendi mahallemde... " diyecektir utanmıştır diyememiştir

Bu açıklamanın en büyük yararı şu oldu : Ne kadar yobaz ve tetikçi gazete varsa manşet yaptı ve bu sayede artık hangi gazetelere inanmayacağımızı anlamış olduk.

Bir insan yalan olduğunu bile bile manşet yapmamalı bence.
Mesaj tarihi:
said:
Prawler demişki

SEÇİMDEN ÖNCE YARDIM YAPARSA BİZE.
OYUM ONUNDUR.

Bu mantığı anlayamayacak kadar gerçekten körmüsünüz? Hala seçimlerin ideoloji mantığında döndüğünü düşünecek kadar uzakmısınız bu ülkeden? Gidin Kondanın(Adamları asıyorlardı gerçekleri söylediler diye bazıları neyse...) araştırmalarına bakın, adamlar %46,6 yı %0.1 bile ıskalayarak tutturdular. Araşatırmalarında kim neden oy vermiş inceleyin. Adam aç, başlarım ideolojisine diyor, haklıda. Adam dış borcu bilmemneyi düşünmüyorki...
Mesaj tarihi:
Eh zamanında atalarımız da halk olarak karnını düşünselermiş, Amerikan mandası olurduk şu anda.

Gerçi Amerikan mandasıyız şu anda ya,
En azından daha rahat yaşıyor olurduk.
Mesaj tarihi:
Bidaha kine nah seçiliceğini biliyor. O yüzden maymunluk da yapıcak. ona buna yardım edicek kurtarıcak kafasına göre. Ankaralı patiler yemez bunları herhalde. Umuyoruz yani biz istanbullular olarak =)
Mesaj tarihi:
hergün karnını nasıl doyuracağı endişesiyle uyanan biri için "bir aylık erzak" gayet cazip bişey de, tartışma konusu o değil tabi. melih gökçek'in yıllar önce istifa etmesi gerekiyodu belki de yüzsüzlüğünden midir inadından mıdır gökçekliğinden midir nedir gitmedi bi..
  • Yeni Oluştur...