Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir stüdyoda gördüğüm müzisyen ilanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sanki bok atıyorum adama, ben de çok severim Freddie Mercury'i, gelmiş geçmiş en sağlam seslerden biridir. Ama bu adamın biseksüel olduğu gerçeğini değiştirmiyor ne kadar savunursan savun.
Mesaj tarihi:
Konu nasıl buraya dönmüş bilmiyorum ama ki freddie ye laf söyletmem söyleyene de pek barışcıl bakmam.(adam efsaneydi ve kalkıp adamın cinsel tercihiyle eleştirmek çok düşük seviye bi olay ki bu adam gidip cinsel tercihini placebo veya zakkum gibi kullanmamışta)Diğer açıdan bu grup ilanının sebebi açık şu anda gay gruplar para yapıyor gay gruba gay vokal lazım ama grup üyeleri gel bizde dene abi demeyecekler herhalde gruba ibne taklidi yapacak hetero da yeter bence ki onların aradığı tipte öyle bişeydir herhalde
Mesaj tarihi:
Hayır o değil de, lafı kıçından anlamak konusunda çok başarılısınız bence. Freddie Mercury düşmanı yaptınız beni de helal olsun. Pişman ediyorsunuz iki dirhem bir şey yazanı be, ne haliniz varsa görün ayıptır söylemesi.
Mesaj tarihi:
Ölü adamın arkasından "gay" demek ne kadar dogruki sen burda bana dogruluk ogretmeye kalkıyorsun spidee ?

Sadece hayatının bir doneminde oyle bir hata yapmıs sonra duzelmis...

[ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 00:42 tarihinde, firatram tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ahah herkes freddie mercury'nin cinsel yaşantısına amma düşkünmüş. adam 20. yüzyılın en iyi vokalisti midir?(bence) evet. gay olduğunu açık seçik ifade etmiş ve böyle bir yaşam tarzını kendi rızasıyla seçmiş midir? evet. ee burada tartışacak ne var ki? gay demek bir hakaret mi sanki "ölü adamın arkasından" denmezmişmiş..
Mesaj tarihi:
nescafe gibin diyosun. bi içimlik falan...
uykum geldi yatmam lazım, saçmalatıyosun beni :P

[ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 01:11 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Gay değil Freddie Mercury biseksüel, yapmayın etmeyin. Nickimin babası, adaşımdır kendisi, gayliğini müziğine yansıtmamış bir adamdır o.

Ayrıca Placebo'nun solistinin soyadı (molko) da kraliçe demekmiş tesadüfen.
  • Yeni Oluştur...