Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İP - Doğu Perinçek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

[spo]

said:
İşçi Partisi (İP) Genel Başkanı Doğu Perinçek, ''Abdullah Öcalan artık İmralı'da değildir, Meclis'tedir'' dedi.

İP, Abdi İpekçi Parkı'nda ''Çankaya Cumhuriyet Yıkıcılarına Teslim Edilemez'' mitingi düzenledi. ''

Hükümetin de Atatürk'ün mirası olan cumhuriyet hükümeti olmadığını savunan Perinçek, ''Bu Çankaya, Atatürk'ün Çankayası değildir. Bu Meclis'te milletin temsilcileri yok. Abdullah Öcalan artık İmralı'da değildir, Meclis'tedir. Fethullah Hoca, artık ABD'de değildir'' dedi.

''Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül'ün Amerikan Dışişleri Bakanı ile gizli bir anlaşma yaptığını bir gazetede anlattığını'' savunan Perinçek, Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı seçilmesi halinde Çankaya Köşkü'nden indirileceğini ileri sürdü.

TBMM Başkanı Köksal Toptan'ı de eleştiren Perinçek, ''CHP, Atatürkçü Meclis Başkanı seçildi diye neredeyse zil takıp oynamaktadır'' dedi.
[/spo]

bu AA nın haberi

buda bi foto
[spo]
[/spo]

burda bi sorun var ama ne

[ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 18:42 tarihinde, Breedan tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
abi ordaki teroristlerin tek tek elini sıkıyo sorada
millete terörist diye laf yetiştiriyo
tutarlı olmayacaksa ne diye siyaset yapio
kim güven duyar bu gazeteci parti lideri arkadaşa
Mesaj tarihi:
abi elinide sıkıyo hatta burda olmayan bi resim var apo buna çiçek uzatıyo buda alıyo falan ama şunu anlamıyosunuz adamlar orda kamp kurmuş bi anlamda kendilerini kurtarılmış bölgede felan gibi görüyoalr işte her gelene akıllarınca bir tören felan düzenliyolar sen oraya gidiyosan ne ayarladılarsa aynısını yapmak durumudnasın, doğu perinçeği sağ sol islamcı kimse sevmez ama , aslında milliyetçilikle türklükle anti-emperyalizmi anti-siyonizmi ve sosyalizmi harmanlamaya çalışmış ve boş olmayan bir kişidir. ama populist olmadığı için kimseden destek görmez.
Mesaj tarihi:

Breedan kimin adamısın sen ha? Haber 7 gibi ABD ve AB'ye secde duran, Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül gibi bölücülere yalakalıkta sınır tanımayan yerlerden icazet alarak buraları karıştırıyorsun.

Madem Doğu Perinçek'in partisi bu kadar az oy alıyor, bu kadar değersiz koymayın arkadaş. Hem her fırsatta yeriyorsun, hem de ayda en az 5 kez böyle konuları ortaya atıyorsunuz.

Bir kere Doğu Perinçek'le Apo'nun aynı hedefe sahip oldukları koca bir yalan. PKK terörüne bu ülkede öğretmenlerden, askerlerden önce Perinçek'in partisi şehit vermiştir. Al sana belgeleri, özellikle taradım; okuyup yalan yanlış saçmalıkları yazma diye.
[spo]

[/spo]

Ki bunların haricinde, Apo Milliyet ve Hürriyet gazetlerinde çıkan röportajında aynen şunları söylemiştir: Perinçek bize yanlış yoldasınız dedi, silahlarınızı bırakın ve halka şiddet uygulamaya son verin.

Ama bazı sivri akıllılar hala bunları ortaya sürmekten çekinmiyorlar, yalan söylemekten utanmıyorlar.

Senin dediğin gibi Apo ile konuşmak ayıp olsaydı Perinçek bunu dergisinde bizzat yayınlamaz, kitap olarak bastırmak, açılan davalardan da beraat etmezdi. Zaten o dönem parti başkanı değil patateskabak'ın dediği gibi 2000'e Doğru dergisinin genel yayın yönetmeni olarak gitmişti röportaja.

Doğu Perinçek'i eleştir, yanlış söylüyor de, geçmişteki Kürt politikasına küfret vs. ama yalan söylemekten vazgeçin artık.

Bu ülkede ermeni soykırım yalanına karşı bizzat İsviçre'de yüreklice savaşan, artık Türkiye'nin bir ili olma durumundan çıkmış Diyarbakır'da Türk Bayrakları ile miting yapmış, Karen Fogg denen AB ajanının ipliğini pazara çıkarmış kişidir kendisi.

Bugünkü mitinge gelince evet Cumhuriyet Yıkıcıları Çankaya'ya çıkamaz başlıklı bir mitingdi. Tarikatçıların, Apocuların, ABD ve AB'cilerin, Barzanicilerin meclisi işgal ettiği anlatıldı ve Cumhuriyet mitinglerinin devam edeceği söylendi. Gayet de başarılı geçti.

Konunun silinmesi için şikayetimi yolladım, o zamana kadar okuyan arkadaşlar diğer gerçekleri de bilsin.

Mesaj tarihi:
said:
Breedan kimin adamısın sen ha? Haber 7 gibi ABD ve AB'ye secde duran, Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül gibi bölücülere yalakalıkta sınır tanımayan yerlerden icazet alarak buraları karıştırıyorsun.

kimsenin adamı diilim olmalımıyım sen öle misin
benim kaynağım AA gördüğün gibi ama bilmiyorum onların neci olduğunu
said:
Madem Doğu Perinçek'in partisi bu kadar az oy alıyor, bu kadar değersiz koymayın arkadaş. Hem her fırsatta yeriyorsun, hem de ayda en az 5 kez böyle konuları ortaya atıyorsunuz.

yok öle bişi
said:
Bir kere Doğu Perinçek'le Apo'nun aynı hedefe sahip oldukları koca bir yalan. PKK terörüne bu ülkede öğretmenlerden, askerlerden önce Perinçek'in partisi şehit vermiştir. Al sana belgeleri, özellikle taradım; okuyup yalan yanlış saçmalıkları yazma diye.

böle bişide demedim
said:
Ki bunların haricinde, Apo Milliyet ve Hürriyet gazetlerinde çıkan röportajında aynen şunları söylemiştir: Perinçek bize yanlış yoldasınız dedi, silahlarınızı bırakın ve halka şiddet uygulamaya son verin.

bu gazetelerede bi güvenip bi güvenmemek olmuo
said:
Ama bazı sivri akıllılar hala bunları ortaya sürmekten çekinmiyorlar, yalan söylemekten utanmıyorlar.

eyw
said:
Senin dediğin gibi Apo ile konuşmak ayıp olsaydı Perinçek bunu dergisinde bizzat yayınlamaz, kitap olarak bastırmak, açılan davalardan da beraat etmezdi. Zaten o dönem parti başkanı değil patateskabak'ın dediği gibi 2000'e Doğru dergisinin genel yayın yönetmeni olarak gitmişti röportaja.

ben gördüğümü söylüyorum bu arada hukuka güven artıo güzeel..
said:
Doğu Perinçek'i eleştir, yanlış söylüyor de, geçmişteki Kürt politikasına küfret vs. ama yalan söylemekten vazgeçin artık.

çelişki severim diyosan eyw
said:
Bu ülkede ermeni soykırım yalanına karşı bizzat İsviçre'de yüreklice savaşan, artık Türkiye'nin bir ili olma durumundan çıkmış Diyarbakır'da Türk Bayrakları ile miting yapmış, Karen Fogg denen AB ajanının ipliğini pazara çıkarmış kişidir kendisi.

bu konuyu bilmiorum kaynak verirsen bakarım
said:
Bugünkü mitinge gelince evet Cumhuriyet Yıkıcıları Çankaya'ya çıkamaz başlıklı bir mitingdi. Tarikatçıların, Apocuların, ABD ve AB'cilerin, Barzanicilerin meclisi işgal ettiği anlatıldı ve Cumhuriyet mitinglerinin devam edeceği söylendi. Gayet de başarılı geçti.

buraya bişey yazmıcam sadece dünyada abd ye en olumsuz bakan ülke türkiye buna dikkat çekeyim.
said:
Konunun silinmesi için şikayetimi yolladım, o zamana kadar okuyan arkadaşlar diğer gerçekleri de bilsin.

aslında bencede böle bi konuya gerek yok ben sadece tutarsızlık gördüm orda...
Mesaj tarihi:
öle bi araştırma vardı bi bakiyim bulurum

[spo]
said:
Aşk&Nefret
PEW’in anketine göre Türkiye ABD’ye en olumsuz bakış açısına sahip ülke. Ancak her yıl 100 bin Türk Green Card’a başvuruyor, gençler Amerikan üniversitelerinin hayalini kuruyor

Türk halkı Amerika’yla ilgili çelişkili duygulara sahip. Atom bombası mağduru Japonya’da bile halkın yüzde 61’i Amerika’ya sempatiyle bakarken, dünyada Amerikan karşıtlığının en yoğun yaşandığı ülke olarak tanımlanan Türkiye’de her yıl ortalama 100 bin kişi Green Card başvurusunda bulunuyor. Pew Araştırma Merkezi adlı Amerikan kuruluşu tarafından 45 bin kişi ve 37 ülkede yapılan ankete göre, Türk halkının sadece yüzde 9’u Amerika’ya sempatiyle bakıyor. Amerika’ya en fazla sempati duyulan ülkeler ise yüzde 88 ile Fildişi Sahilleri, yüzde 87 ile Kenya ve yüzde 80 ile Gana. Amerikan halkının bile kendi ülkelerine bakışı Fildişi ve Kenya kadar olumlu değil. Amerikalıların yüzde 80’i Amerika’dan memnun. Az gelişmiş ülkelerdeki Amerika sempatisinin aksine, gelişmişlik düzeyi yüksek İsviçre, Fransa, Almanya gibi ülkelerin vatandaşları eleştirel gözle bakıyor. Üstelik Türk halkının Amerika’ya yönelik olumsuz bakışı yıllar içinde yaygınlaşıyor. ABD Başkanı George Bush’un dış politikasını beğenen Türklerin oranı ise sadece yüzde 2. Filistin’de ABD’ye destek yüzde 13, Pakistan’da yüzde 15 ve Ürdün’de yüzde 20. Son beş yılın en kapsamlı araştırmasına göre, Irak’ın işgali Amerikan karşıtlığını ciddi oranda etkiledi.

Türk halkının AB’ye ilişkin görüşlerinin de olumsuz yönde ilerlediğine işaret edilen ankete göre 2004’te yüzde 58 olan AB sempatisi 2007’de yüzde 27’ye indi. Türk halkı Çin konusunda da negatif görüş belirtirken, İran’ın Türkler’den aldığı desteğin de bir yılda 25 puan azaldığı görüldü. Buna göre geçen yıl Türk halkının yüzde 53’u İran’a olumlu bakarken, bu yıl bu rakam yüzde 28’e düştü. Ankete göre Türklerin sadece yüzde 4’ü İsrail’e sempati duyduğunu belirtti.

ASKER ÇEKSİN

İsrail, Gana, Nijerya ve Kenya dışında tümünde insanların büyük çoğunluğu ABD askerlerinin Irak’tan çekilmesini istiyor. Kamuoyu yoklamasında ayrıca, çevre sorunlarından duyulan kaygının diğer dünya sorunlarından daha çok arttığı, bu konudaki en başta gelen suçlunun da ABD olarak görüldüğü açıklandı.

Yüzde 9’umuz Amerika’yı, yüzde 2’miz Bush’un dış politikasını seviyor.

Yüzde 81’imiz antidemokrat buluyor

Yüzde 83’ümüz Amerikan tarzı iş yapma biçimini onaylıyor

Yüzde 22’miz Amerikan film ve müziğini seviyor

ABD’ye olumlu bakan Türkler

2000’de yüzde 52

2006’da yüzde 12

2007’de yüzde 9

UNIVERSITY RÜYASI

Sınır komşuları Kanada ve Meksika’nın dışarıda tutulursa ABD’ye en çok öğrenci gönderen altıncı ülkeyiz!

Ülke............Öğrenci sayısı

Hindistan.......80.466

Çin.............62.523

Güney Kore......53.358

Japonya.........42.215

Kanada..........28.140

Tayvan..........25.914

Meksika.........13.063

Türkiye.........12.474
[/spo]

edit: mesele

[ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 19:36 tarihinde, Breedan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:

pericnegin ne mal oldugunu cok yazdim daha once

gider turk silahli kuvevtleri kibristaki fasist isgalcidir der

simdi ise kibris mitingi yapip adadan turk askeri cekilemez diyor

keske ellerini sIkmakla kalsa

apoya cicek uzatan adam bugun bas ulusalci benim diye takiliyor

gecmiste yunanli kominist partisine kemalizm i komunizm yeryuzunden silip aticak diye nbu adam bugun komunist degil kemalistiz diyor

ha RTE ha bu

geliserek degisenelrin topuna karsiyim

Mesaj tarihi:
Viktor seçtiğin kelimelere dikkat et, Tayyip'e bile kullanmadığın lafları Perinçek'e karşı kullanıyorsun.

Evet orduyu geçmişte eleştirmiştir ama o ordu bugünkü ordu değil, ABD'nin denetimindeki ordudur. Bugün ordu ABD yanında Irak'ı işgale gitse yine küfrederiz, yine faşist deriz emrak etme.

Hala Apo'ya çiçek uzatıyor diyorsun, ne laftan anlamaz adamsın sen. Yukarıda 2 tane resim koydum laf ebeliği yapıp ortalığı bulandırma da aç adam gibi oku. Anlama sorunu mu var sizde? İlk şehitleri Perinçek verdi diyorum, partisinden adamları apo öldürdü diyorum hala çiçek diyorsun. Amma taş kafalıymışsınız yahu!

Eğer yunan komünist partisine kemalizmi sileceğim dediğini belgeleyemezsen utanmaz bir adamsın. Senin kemalizmi sileceğini iddia ettiğin adam 1970'de yazdığı kitabı Büyük Devrimci'ye ihaf etmezdi.

Senin için RTE ile Perinçek'in farkı olmayabilir, o ajan Türk Solu'ndaki Gökçe Fırat ve çetesi de böyle görüyorlar zaten. Lütfen özgün düşüncelerle, sadece kendine ait olanlarla gel. Oradan buradan kopyalama.
Mesaj tarihi:

Gökçe Fırat in yazilari gayet mantikli ve tutarli

komik olan pkk ile ilk perincek savasti lafi?

perincek ordu komutaniydida bizmmi haberimiz yok?
kim perincege savasma yetkisi vermis?
oldurme yetkisidemi vermisler?
silahlari nerden bulmus?

budami yalan

peki ya iki eski dost un bu resmi?

bugun silahli kuvevtleri olumune savunan bu adam gecmiste neler basmis

bu laflarda kendisine ait

said:

“Milliyetçiler diyor ki, millet öteden beri vardı. Örneğin Orta Asya’da Ötüken ormanlarında bir Türk Milleti vardı. Veya Bilge Kağan’ın zamanında, 6. ve 7. yüzyıllarda Göktürkler zamanında bir Türk Milleti vardı. Bunlar tarihsel gerçeklerle hiçbir ilgisi olmayan, saçmasapan görüşlerdir. (...) Göktürkler zamamında bir Türk Milleti yoktu. Daha sonra Selçuklular, Osmanlılar zamanında da bir Türk Milleti yoktu.” (Bilim ve Ütopya, Kasım 1994)

o zamanki turk milelti amerikanciydi o yuzden bunlari soyledi simdi turkler amerikan karsiti o yuzden mi ucuz milliyetcilik yapiyor yoksa bu adam LOL

boluculuk yapmaktan defalarca tutuklanmis ve hukum giymis bir adam bu bugun biz kardesiz turkiye turklerindir boldurtmeyiz diyor

eski apocu boluculeri kimse bize ulusalci milliyetci vatansever diye yutturtmaya kalmasin

[ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 23:28 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...