Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Test server -pvp


Olivies

Öne çıkan mesajlar

4 class la oynadım.Full t6.
-Warlock halen affli de üzüyor.Fear pvp'de bufflanmıs gibi geldi.Setleride inanılmaz güzel,hem özellik hemde bonus set özelliği olarak.Arkadan kanat falan açılıyor arada.Kısaca böyle kabullenmek zorundayız warlock'u.
Hiçbirşey bilmeden duel kaybetmedim,life drain asıl abi drain devam devam drain drain. /beg
-Mage'de bi değişiklik yok.Fire mage bitmiş artık.Frost iyi.
-Shaman melee modda 11k healt aldı warlocktan.3-4 saniye icinde.Gercekten yenilmesi çok zor.Yalnız roglar zorluyor baya.
Resto shaman mageden daha iyi.Blizzard ne diyeyim ben sana bilemiyorum.Utandım magele oynadıgıma.3k critler cıkıyor sürekli.Healı cok iyi.Kesilmesi olanaksız.
-Warrior aynı.pek bişey yok gibi geldi.

Rog,hunter,priest deneyeniniz varmı.bende acıcak hak kalmadı:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tier 6 ve ashtongue trinketiyle mutilate rogue la warlocklara hiçbi şekilde yenilmedim valla test realmda frost magelere gg zati cooldown boi hunterlar baya iyi çatır çatır indirio onalrda birazda retri pally takıldım oda iyi gibi geldi bana baya süper burst var 5k 6k burstlüyebilio işte hersey bilindik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben daha çok shadow priest ve warrior denedim; warriorda arena seti hiç kullanmadım, sword spec pvp build yaptım t6 setle. crit yüzdesi ve ap enchantlar olmadığı için benim chara göre düşük kaldı ama t6'nın özelliği armor ignore olayı dehşet bişey (lionheart'ın ap buff'ı da, neredeyse her combatta 2-3 kere procluyo). warrior bildiğimiz warrior ama sadece t6 güzelmiş bunu diyebilirim.

priestte 806 gibi shadow dmg'a ulaştım, priest deneyimim lvl 17'ye kadar ama pvp'de güzel şeyler becerebildim. sw:pain genelde 500-600 arası tickliyor (resilence'a göre değişiyor herhalde ^^), 3k mind blast critledim, roguelara karşı çok zorlandım ama abartı bulmadım cos'u (bc öncesi genelde rogue oynadığım için dotçulara karşı neler çektiğimi anlatamam, iyi oldu cos gibi bişiy).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

shaman desen 3 talentlede pvp mumkun, priest gene öyle, warlock gene öyle , hunter gene öyle , bi warrior arms bide mage frost illa pvp için zorunlu gibi ya, ben fire mage oynamak istiyorum kardeşim.. ama 1 aimed 1 multi de yada warrior ışınlanır ışınlanmaz gebermek, yada 1 ambush bs de yatmak istemiyorum, benim fire mage de mi bi anormallik var anlamadım gıttı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

shaman desen 3 talentlede pvp mumkun

Çok kesin konuşmıyım 60'a kadar shaman oynadıktan sonra bırakmış biriyim. 70'te resto kısmı ne oldu bilmiyorum ama ben 60 restoyken pvp falan yapamıyordum.

Ayrıca 70 rogue oynayan biri olarak ta ekleyimki ambush+bs de yatman için sana bunları yapan rogueda çok iyi item olup sende de kötü bir set olamsı gerekir. Ozaman bile öleceğin kesin değildir. Herzaman kaçıp kurtulabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

resto olursun adam heallersin pvp de mesela... mage le fire olursun salça olursun, anca takımın arkasından fireball atarsın olay o anlatmak istediğim ^^ shaman guzel class

mainhand, shoulder , trinket dışı full epic, ama spellfire dan gelen duşuk hp sorunum var, rogue ların cogu ambush bs crıt se alıyor dırek

[ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 14:54 tarihinde, Rottweiler tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pardon konu pvp olunca arkadan heal atmak ve fireball atmanın farkını anlayamadım. İkisi de can sıkıcı sonuçta.

Ayrıca ben rogueum ve itemlarım fazla iyi değil. Ambush+BS ikisi birden critlese toplam 4000-5000 den fazla vurmuyor.

[ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 15:05 tarihinde, Rock tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Rottweiler

PvPde spellfire kullanılmaz, PvE seti o. Gidip BGlerden mavi seti bile alsan daha rahat edersin PvPde. Sonuçta arena yapıyorsan önemli olan 4 saniyede 10k damage vermek değil. en az bir dakika ayakta kalmak.

@Rock

Arkadan heal atmakta, fire atmakta can sıkıcı değil. Senin için can sıkıcı ise bu tarz karakter seçmessin (ki seçmemişsindir zaten). Ama özellikle healer oynamaktan deli zevk alan tanıdıklarım var. Zaten sorun arkada durmak değil. Shaman arkadan heal atarken kimse durduramıyor adamı, yere Earthbind atıyor, kendine earth shild atıyor vs vs ne ölüyor, nede arkadaşlarını öldürtüyor.

Ama aynı durumdaki bir fire mage ambush üstüne arcane shot+multishot yedimi yeri öpüyor. Takımı direk 1 kişi eksik kalıyor. Aynı comboyu shamana yapınca Hp sinin %50 si bile gitmiyor ve ortaya çıkan rogueyu takım arkadaşları biçiyor resmen.

[ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 15:04 tarihinde, FreEmoon tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pardon konu pvp olunca arkadan heal atmak ve fireball atmanın farkını anlayamadım. İkisi de can sıkıcı sonuçta.


Sonuna bence , bana göre falan deseydin kimisi senin sıkıldığın olaylardan haz alır.

Misal priest oynuyorum pve'de dps pvp'de ise heal oynuyorum =) Mutlu ve mesudum ayrıca =P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kusura bakmayın konuyu biraz genelleştirmişim. Ben healerlıktan fazla hoşlanmam. Zaten shamanı bırakma nedenlerimden biri de buydu. Ama hala abarttığın görüşündeyim. Arka arkaya ambuch+bs+multi+arcane yiyen herkes(belki warrior ve pala hariç) her class yatar. Yatmasa da üflesen ölecek hale gelir. Ayrıca bunların hepsini yemen için de karşındaki rakibine iyice yaklaşıp, alık gibi(afedersin başka kelime bulamadım) beklemen lazım. Kullandığım Shadow Steplerin %60'ı biraz lag nedeniyle birazda karşımdaki mage yada priestın becerisiyle boşa gidiyor. Adam sesi duyar duymaz ya fear atıyor yada blink atıp kaçıyor. Ben bu işin tamamen beceriye(bir miktarda şans) kaldığı düşüncesindeyim. Belki rogue, shaman, hunter veya warrior açıp duruma birde onların gözünden bakmalısın. Kimse için hayat güllük gülistanlık değil.

[ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 15:15 tarihinde, Rock tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...