fohat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ıraka türk askeri gitmesi için neler istemeliyiz amerikadan ??????
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 hicbir sey. gitmemeli. orada durum cok daha kotu olacak. amerika cekilmek zorunda kalacak.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Son Şii olaylarından sonra ABD ve muttefiklerinin başı eskisinden cok daha fazla agrıyacak . Bizimkiler giderse yazık olur Gerizekalı dispolitika yuzunden 100 lerce mehmetcigin olmesi kabul edebilemez birşey bence.[hline]MaXi...
Soulless Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Valla ben 600 bin dolar istemeyi planliyorum sahsen , sizi bilemem. Askerlerimizin hayati satilik olmamali.Irak bütün cikarlarina ragmen amerikanin bile askerlerini kurtarmaya calistigi bir bataklik suanda , bizim herzamanki salakligimizla bu pislige atlamamizi hakli cikaracak bir bedel yok bence.[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change [Bu mesaj Soulless tarafından 01 September 2003 23:32 tarihinde değiştirilmiştir]
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 said: maxigenous, 01 September 2003 21:42 tarihinde demiş ki: Son Şii olaylarından sonra ABD ve muttefiklerinin başı eskisinden cok daha fazla agrıyacak . Bizimkiler giderse yazık olur Gerizekalı dispolitika yuzunden 100 lerce mehmetcigin olmesi kabul edebilemez birşey bence.[hline]MaXi... sunu binlerce yap. bi camide 200 kisi oluyo.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 said: Soulless, 01 September 2003 23:31 tarihinde demiş ki: Valla ben 600 bin dolar istemeyi planliyorum sahsen , sizi bilemem. Askerlerimizin hayati satilik olmamali.Irak bütün cikarlarina ragmen amerikanin bile askerlerini kurtarmaya calistigi bir bataklik suanda , bizim herzamanki salakligimizla bu pislige atlamamizi hakli cikaracak bir bedel yok bence.[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change [Bu mesaj Soulless tarafından 01 September 2003 23:32 tarihinde değiştirilmiştir] turk silahli kuvvetleri sana 100 milyon verir, olmeni bekler. 600 bin dolar gibi bir rakam hayallerine bile gelmez.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 turk silahli kuvvetleri sana o 100 milyonu olmeni bekledigi icin vermez. vatani gorevini yaparken destek olmak icin verir. merak etme tsk askerlerini oldurmeye ve bunu asker basina 100 milyona yapmaya istekli, sadist bir orgut degildir.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 şöyle diyeyim: profesyonel bir ordusu olan bir ülke olsaydık, gitsin derdim. askere gönüllü olarak katılmış bir insan şunu der: "bana yemek, yatak, vs. sağlayacaksın, üstüne para vereceksin, buna karşılık beni asker yapacaksın ve istediğin yere gideceğim". fakat türkiyede toplama bir ordu var. yani insanların alnına tabanca koyulup askere gönderiliyorlar. bu yüzden zavallıların gitmesini istemem. TSK kanımca bir ordu değil :) militia gibi bişi :)[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 said: fohat, 01 September 2003 17:47 tarihinde demiş ki: ıraka türk askeri gitmesi için neler istemeliyiz amerikadan ?????? güzel arkadaşım, belki biraz daha detaylı bir giriş mesajı yazsan konunun şekillenmesi daha kolay olur. bir de noktalama işaretlerine özen gösterirsen okunması daha rahat olur. birkaç başlığında birden görünce belirtmek gereği duydum.. :)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Şahsi fikrim gidilmesidir. Yeni dünya oluşumunda bir yer kazanmak, için gitmemiz lazım yoksa ilerde bir gün başkaları bize gelir.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 said: wanderer1985, 02 September 2003 00:22 tarihinde demiş ki: turk silahli kuvvetleri sana o 100 milyonu olmeni bekledigi icin vermez. vatani gorevini yaparken destek olmak icin verir. merak etme tsk askerlerini oldurmeye ve bunu asker basina 100 milyona yapmaya istekli, sadist bir orgut degildir.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning askerligini yaptin mi ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 said: Absolut, 02 September 2003 12:02 tarihinde demiş ki: Şahsi fikrim gidilmesidir. Yeni dünya oluşumunda bir yer kazanmak, için gitmemiz lazım yoksa ilerde bir gün başkaları bize gelir.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting o olusumda yer kazanmak icin SEN mi olucen ? kabul ediyosun yani olusumda yer kazanmak icin olmeyi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 o ölmeyecek askerde olsa o da "gitmeyelim" derdi. vatanı için ölme olayları geride kaldı. ama ben de, çıkarlarıma yarayacağı için "gidelim" derim. o da ayrı bi konu ;)[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Unity seni bilemem ama benim askerliğim zamanında olmuş olsa git derlerse giderdim. Yanılmıyorsam sende askerlik yaptın ve orda keyfine göre karar veremezsin bilmen lazım. Gerekirsede gidip savaşmaktan çekinmem. Korkudan ölmektense vatan için ölürüm hiç değilse torunlarım anlatır.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 100 milyon TL deil, 1000$ veriomus sanırım.
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 cidden vatanın için ölür müsün. o senin için pek bişi yapmıyo da ondan sordum. (kötü anlamda söylemiyorum)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Vatan için tabiki gerektiğinde ölürüm nasıl saçma bir soru. Sen vatanın için ölmez misin? Vatanını elaleme bıraktıktan sonra ne yapıcan peki? Milliyetini de mi değiştiricen?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 vatanımı seviyo olsaydım onun için ölmeyi düşünebilirdim. nefret etmiyorm ama çok iplediğim de söylenemez. ama vatanım sağolsun beni kendisinden nefret ettirmek için elinden geleni yaptı.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 vatan ile devlet kavramlarını birbirine karıştırmayalım, devlet 'iplenmeyebilir' :) ama vatan 'iplenir'..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 said: Sam, 02 September 2003 18:37 tarihinde demiş ki: vatan ile devlet kavramlarını birbirine karıştırmayalım, devlet 'iplenmeyebilir' :) ama vatan 'iplenir'..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Dediğimde bu zaten.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 askerligimi yapmadim ama gerektiginde cagirirlarsa giderim. vatanimi da devletimi de seviyorum, onun icin hicbir sey yapmadan kotulemek yerine yapici elestiriler getirmeyi ve ileride elimden geldigince eksik aksak gordugum yerleri duzelt/duzelttirmeye calismayi daha dogru buluyorum. ya arkadaslar madem sevmiyosunuz bilmemnesiniz neden greencardlara bilmemnelere basvurup gitmiyorsunuz ki tez elden buradan? hayir yani, seveceginiz bir "vatan" ile "devlet" bulursunuz belki.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 heh ben sevmiyorum demedim ki. sadece vatanım için canımı vermem dedim. hatta "sevmiyorum demiyorum" diye özellikle vurguladım şimdi yanlış anlaşılır diye. ne alaka şimdi dediklerin wanderer anlamadım. bu sadece türkiye için değil ki. avrupada refah seviyesi daha yüksek olan bir ülkede olsaydım bile o ülke için canımı feda etmezdim. yani türkiyeyle alakalı birşey değil bu. milleti için canını vermek kavramına inanmıyorum. nası tanrıya inanmayan insanlar var, benim için de bu konsept geçerli değil. niye dediğim şeyleri değiştiriyorsunuz anlamadım. hiç "ben türkiyeyi dıııt" dediğim bir yer var mı? bir tek "türkiye beni kendisinden nefret ettirmek için elinden gelen her şeyi yaptı" dedim. haksız mıyım? türkiyenin avrupalı ülkelere nazaran daha adaletsiz bir ülke değil mi? hayır diyorsanız, o zaman tartışırım. ama şu anda herhangi bir şey dememin bir mantığı yok çünkü bahsettiğimiz şeyler farklı; yanlış anlaşılma olmuş. neyse.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 said: Absolut, 02 September 2003 17:10 tarihinde demiş ki: Vatan için tabiki gerektiğinde ölürüm nasıl saçma bir soru. Sen vatanın için ölmez misin? Vatanını elaleme bıraktıktan sonra ne yapıcan peki? Milliyetini de mi değiştiricen?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting burda vatan icin olme durumu yok. iragin MISAK I MILLI ile, vatanla bi alakasi yok. bizim sinirimiz iragin kuzeyinde bitiyor. iraga girmek demek, her sey bir yana, yurtta baris dunyada baris politikasinin canina okunup, kendi ulkelerinin cikarina oldugunu dusundukleri icin orayi isgal etme geregi duyan amerikan yonetimini hirsizlik yoluyla ele gecirmis 5-10 morugun ekmegine yag surmek icin olacak. o ulkenin kendi kendini yonetme hakki var. iraga gitmek demek, isgalci gucun ekmegine yag surmektir. amerika saddam kactigindan beri artik isgalci bir kuvvet statusunde. bir de sunu da goz onunde bulundurun, bu `vatanin savunmasi icin sinirdisi harekat gerek` muhabbeti hangi ulkede yayildiysa bu ulke savaslardan savaslara kosmus, kendi insani yabanci topraklarda heder olmustur. bakin ingiltere. bakin amerika. bir suru insan yonetimi elde edenler oyle olmasi gerektigine inaniyor diye onbinlerce km uzakta derbeder oldu, olmaya devam ediyor. irakta vatanla ilgili bir durum yok. ileride cikarimiza ters olur, olmaz diye de tutup da isgal etmek bu ulkenin temelini atan kisilerin attigi temele ters.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 said: wanderer1985, 02 September 2003 19:51 tarihinde demiş ki: askerligimi yapmadim ama gerektiginde cagirirlarsa giderim. vatanimi da devletimi de seviyorum, onun icin hicbir sey yapmadan kotulemek yerine yapici elestiriler getirmeyi ve ileride elimden geldigince eksik aksak gordugum yerleri duzelt/duzelttirmeye calismayi daha dogru buluyorum. ya arkadaslar madem sevmiyosunuz bilmemnesiniz neden greencardlara bilmemnelere basvurup gitmiyorsunuz ki tez elden buradan? hayir yani, seveceginiz bir "vatan" ile "devlet" bulursunuz belki.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning git, bir dovsunler seni soyle `rutbesi` senden fazla olan `rutbeli` personel - tsk icerisindeki tum yonetmeliklere ve emirlere aykiri oldugu halde kimse adam dovmekten elini sakinmaz - orada `vatani hizmetini` yapmaya gelmis bir vatandas oldugun halde birdenbire nasil en assagilik sinif sahismis gibi muamele goruldugunu gor, aninda farkli telden konusmaya baslarsin.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 o kadar kisiyle konustum bu konu hakkinda, bi tek sen boyle negatif gorus belirtiyorsun. tecrubelerin sahsa sabit olmasin?[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
Öne çıkan mesajlar