Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 şarj olmuyor meret.%8de kalmış durumda öylece duruyor.neden olur ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 format at duzelir. saka bi yana bataryayi cikar, bi sure beklet disarda (30 dk kadar), ondan sora tak ve bilgisayari hic acmadan sarjda birak, 20 dk sonra bilgisayari ac ve yuzdeye bak, yuzde 8 den fazla ise acikkende sarjda birak ve bak sonucu yaz.. [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 08:31 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 sorun bilgisayarda da olabilir, pilleri başka bir makinede dene bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 öncelikle adaptörü bilgisayara bağlayınca panelindeki "elektriğe bağlı" sembolü aydınlanıyor mu? aydınlanmıyorsa adaptörünün giriş yerlerini kontrol et. ekli adaptörlerde uzatma bölgesinde bazen temassızlık olabiliyor, onu kontrol et. eğer deneyebiliyorsan başka bir adaptörle dene, deneyemiyorsan ve bilgisayarın da hp ise "imdaak, adaptörüm bozuldu, bana yenisini gönderin" de, bilgisayarın altındaki numarayı söylersen yenisini gönderirler. ya da sen gidip alırsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 elektriğe bağlı.o halde kullanıyorum.ancak şarj olmuyor ve şarj ışığı sabit yanmalıyken yanıp sönüyor. system tray'daki simgede de %8(prize takılı,dolmuyor) yazıyor. [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 10:08 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 elektriğe bağlıyken %8 gösteriyor ve kapanmıyor? ve pilleri çıkarıp çalıştırmayı denedin, sorunsuz çalışıyor? pilleri geri takınca da pil seviyesi değişmiyor? ayrıca pilin ışığının yanıp sönme patterni ne? hep sarı mı? hep yeşil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 son sorun hariç hepsi evet..hatta şu an piller çıkık çalışıyorum biraz bekleticem nedankonun dediğini deniycem.yanıp sönme patterni derken adaptörün bağlı olduğu yerden bahsediyorsan sürekli yeşil ben bilgisayarda ayrıca bulunan bir özellik var şarj olurken bir ışık yanıyor sabit o sabit değil yanıp sönüyor onu diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 evet nedankonun taktik işe yaradı..beklettim taktım %0 dolu yazdı ve doluyor şu anda..%100 olur inşallah gen eaksilik çıkartmadan..teşekkürler nedankocan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar