Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

laptopun şarj olmaması sorunu

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

format at duzelir.

saka bi yana bataryayi cikar, bi sure beklet disarda (30 dk kadar), ondan sora tak ve bilgisayari hic acmadan sarjda birak, 20 dk sonra bilgisayari ac ve yuzdeye bak, yuzde 8 den fazla ise acikkende sarjda birak ve bak sonucu yaz..

[ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 08:31 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle adaptörü bilgisayara bağlayınca panelindeki "elektriğe bağlı" sembolü aydınlanıyor mu? aydınlanmıyorsa adaptörünün giriş yerlerini kontrol et. ekli adaptörlerde uzatma bölgesinde bazen temassızlık olabiliyor, onu kontrol et.

eğer deneyebiliyorsan başka bir adaptörle dene, deneyemiyorsan ve bilgisayarın da hp ise "imdaak, adaptörüm bozuldu, bana yenisini gönderin" de, bilgisayarın altındaki numarayı söylersen yenisini gönderirler. ya da sen gidip alırsın..
Sosyal ağlarda paylaş

son sorun hariç hepsi evet..hatta şu an piller çıkık çalışıyorum biraz bekleticem nedankonun dediğini deniycem.yanıp sönme patterni derken adaptörün bağlı olduğu yerden bahsediyorsan sürekli yeşil ben bilgisayarda ayrıca bulunan bir özellik var şarj olurken bir ışık yanıyor sabit o sabit değil yanıp sönüyor onu diyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...