dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Efenim, dün başka bir başlık altında yazarken aklıma Badi isimli Türk ET si geldi. Derken bugün dedim kendi kendime "Ulan böyle tonla film var, neden koymuyorum arada sırada buraya.. üzerinde konuşur ve yorumlarımızı yaparız, güler, eğleniriz.. tey tey tey!" Bu amaçla yeni bir konu başlatmaya karar verdim. amma ve lakin aşağıya yeni film eklemeleri yapacak kullanıcılar filmi izleyebileceğimiz bir link versinler. Böylece izenmeyen , bilmeyen kalmaz. İşte bu konunun ilk filmi olan hakkında ne denilse, ne kadar övülse dahi yetmeyecek bir film ile, dur dur bir başyapıtla karşınızdayım Filmimizin adı ÖLÜM SAVAŞÇISI Başrollerde Cüneyt Arkın ve Osman Betin. Film 1984 yapımı. imdb sayfası da şu. Film kısaca kötü ninjalar vs Cüneyt arkın şeklinde. Ancak konu bu kadar sığ değil elbet! Özellikle filmin açılış cümlesi beni benden alır; "Bu gece ay doğarken yarasalar, ninjalar yeniden canlanacak. Ölülerimiz toprağın altından çıkacak. düşmanlarımız korkudan çıldıracak çığlık ve feryatlar dünyayı saracak. Ölüm savasçısı bunları duyacak ve sonsuz şavaş baslayacak. Intikam savaşı", Bu muhteşemüstü, harikalarötesi filmi izlemek isterseniz hiç beklemeden şuraya tıklayıp izleyebilirsiniz. Diğer parçalarına da buradan hızlıca ulaşabilirsiniz. "A must see" das_aAa times, sometimes sometimes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Bu şey değilmiydi Cüneyt abi'nin karton kılıç koleksiyonunun gösterildiği,baltaya Katana dediği fim ? evet o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 imdb: Cüneyt Arkin ... Inspector Kemal Osman Betin ... Ninja master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 SÜPERMENLER http://us.imdb.com/title/tt0090201/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 OMG KİLİNK UÇAN ADAMA KARŞI http://us.imdb.com/title/tt0311396/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Ninjalar kafalarındaki o siyah poşetlerle ninjadan çok kukulux culara benziyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar