PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 benim zen nano'nun kapağı kırıldı aradım gelin yollayın değiştirelim falan dediler uğraşamam istanbulla diyip gitmemiştim ehehe.. pilli tabi. panasonic extreme power (3.5ytl dörtlüsü) ile son ses 40-50 saat arası gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 kaça aldın tyrael ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 560 ytl ydi sanırım..düşmüş olabilir fiyatı sazanlık yapıp ya ilk ya 2.gün almıştm ben morfareden -www.morfare.com ama siteye ulaşamıorm şuan=/ bir de bana açıkçası 4gb lığı yetiodu ama gelmeyecek dediler hakkaten de yoktu hiç bir yerde yeni gelmiş heralde..2gb lık almanın da pek manası yoktu bence şimdi de 4.5gb ını felan kullanıorm gerçi sürekli atıorm bişiler.. sony çok iyi çok güzel ama SonicStage her ne kadar baya iyileştirilmiş olsa da hala kasar, öle sürükle bırak yok, iTunes gibi ama onun da çirkini zoru [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 11:46 tarihinde, Tyrael tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 ha bir de mp3 olarak değil de sony nin Atrac formatına çevirisen kaliteden pek kaybetmeden daha fazla şarkı sıkıştırman mümkün, aynı şey video içinde geçerli ufaltıo atarken(onda sadece oranı ekranına göre yaptığı için-nası anlatim bilemedim=/ - kalitede pek bi fark yok) ayrıca mutlaka eline al bak şaşılacak derecede hafif ve ufak..flash disk olması da bi avantaj(ki muhtemelen fiyatı bu kadar arttıran o) düşürünce bi halt olmuo(2 defa 1.5 metreden mermere=/) şarkı duraklamıo bile..ha çizilio tabi her türlü [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 11:52 tarihinde, Tyrael tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 flash disk olması derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 hareketli parça yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 yine anlamadım :D [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 12:01 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Harddisk değil de Rom var içinde, çip yani. Bu arada flashdisk mp3çalar samsung'um (1gb) masadan düştü bozuldu. Ne açılıyor, ne bilgisayara takınca tanınıyor. Yani nasılsa hdd yok diye güvenpi sağa sola fırlatmayın. Faturasını kaybetmişim büyük ihtimal tamir etmeycekler, o zaman gelp ucuz mp3çalar soracam, k? =) [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 12:04 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 guzelim zen w yerine psp alırım demissin de psp nin icine taktıgın 4 gb memoryle yavasladıgından haberdar mısın? zen w video ve muzik acısından bulabilecegin en iyi alettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 böle kopçak çatlayacak fırlayacak bişi yok içinde işte:D ha aktiftablet başarmış bilemem.. bu benim 2. sony den flash lı öbür zavallı yla her şeyi denedik banamasın demedi.. sony nin bi tane ses kalitesi çok az daha dandik olan, sadece mp3 kabul eden ama SonicStage gerekmeyen bi çaları gelicekmiş, onu beklemenizi de tavsie edebilirm.. dandik derken muhtemelen ses geliştiriceler var NW-A serisinde onlar olmayacakmış..onlardan da sadece bi tanesi ciddi anlamda iş yapıo olmazsa da dikkatsiz bi kulağa pek farkeden bişi yok.. iyi yap ama hocam araştırmanı tek modele takılı kalma.. cowon ları da çok methediolar aklında bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 sony de atrac olayı için orjinal cd den riplemen gerek.mp3 ten atrac a çevirirseniz kalitesi daha da düşer bilginize. cowon D2 var fiyatını bilmiyorum ama o da çok sağlam aletti ilk çıktığında. reviewler ne diyor okumadım şahsen. ama daha ufak bişe dersen u3 modeli falan var cowon'un bir de genel olarak playerlarda yazan pil süresine aldanma. onların kimisi kulaklık takılı değilken, eq kapalıyken, 128kpbs kalitede mp3 lere dayanarak yapılan testlere göre oluyor. pil süresini en fazla azaltan şey eq dur genelde. sonra da mp3 bitrate i gelir. mesela sony 30 saat diyor ama 15 saat gitmez o , yukarda söylemişler zaten.. creative zen touch var. aletin pili 30 saat kadar gidiyomuş gerçekten.ama sık sık donanımsal arızalar oluyomuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Canım benim Delirium um :P . Bende 2 gb sahte memory stick li psp vardı Hiç bir yavaşlama yoktu üstelik oyun oynuyordum hiç müzik veya video için kullanmadım . He 4gb sahte değilde sandisk hızlandırılmış alırsın babalar gibi dinlersin müziğini,internete girersin,video izlersin,oyun oynarsın. Benim aradığım küçük birşey video ve müzik dinlemek için en fazla ipod-video boyutunda birşey alırım. Ayrıca haberin varmi bilmiyorum yeni psp geliyor. 170 dolara japonyada satışa cıkıcak. diğer psp den farkıda daha ince ve hafif olması . http://oyungemisi.blogcu.com/3586501/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=J7ATmzbHsuM&mode=related&search= Birde sony mylo diye bir mp4 oynatıcı çıkarmış ama bunlar uçuk şeyler :/ Tyreal yeni çıkıcak dediğin sony modelini biliyormusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 farkındaysan 2 degil 4 gbda yavaslama olur demisim, zaten o mesajın ana konusu da en fazla 4 gb kyoabilirsin o da pspni yavaslatırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 High Speed iyi bir memory stick koyarsan niye yavaşlasın diyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 haydaa sorun o degil sorun 4 gbdan fazla takamaman, kendin icin soruyorsan satan 3-5 adamın soyledigi buydu, ellerinde de 4 gb vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar