Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MP3 player Alıcam

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Sony almayı düşünüyorum herkes sony nw-805 i öve öve bitiremiyor. Ses kalitesi muhteşemmiş Fiyatı 360 milyon video izlene biliniyor fakat ekranı çok küçük. Hafızasıda çok küçük (2gb) 4 gb lığı var 400 üstüne cıkıyor fiyatı .
Ayn kalitede müzik çalıpta video izlenmeyen daha ucuz bir modelini biliyormusunuz ?

[ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 10:28 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ses kalitesi olsun ve video izlenmeyen bişe diyorsan..

Trekstor Vibez alacaksın.. en sağlam player kendisidir.
dapreview den ya da başka yerlerden de araştırabilirsin bunu.
8 ve 12 gb lık var. 15 likler çıktı mı bilmiyorum..
yalnız önemli bi noktaya değineyim bir de,
kulaklığın sağlam değilse player ne kadar iyi olursa olsun pek fazla tad alamazsın. bir de kaliteli bi kulaklık almanı tavsiye ederim... hatta fiyat sınırı verirsen yardımcı da olabilirim bildiğim kadarıyla.. bi kaç ay önce bayağı bi araştırmıştım bu konuları :)

edit: sony ye kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın. bende daha önce bu sony modelinin bi eski modeli vardı nw-a1200
sony nin ses kalitesi de çok iyidir. farklı bi ses tadı vardır sony nin..

[ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 20:04 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

zen vision m de iyidir.
ama bak şöyle bişe söyliyim,
creative mid seslerde çok iyidir, sony tiz seslerde çok iyidir, trekstorun dediğim modeli ikisinde de süper.

bir de cowon diye bi marka var. o da mükemmel bir alet ama burda bayağı pahalıya satılıyo. özellikle basslar muhteşem..
artık ne tarz müzik dinliyosan ona göre bişe al.
Sosyal ağlarda paylaş

eheh neyse aklında bulunsun bnolye buyuk ekranlı seyler de var.

hemen hemen butun firmalar orta modelleri 30 gb a kaydırdı, 30 gb ların da hepsinde video var. yani 15 gblık seyler yapan adam akıllı uretici kalmadı.
soyle bisey var renksiz 5 gb ucuz baska da bilmiyorum
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd46181
Sosyal ağlarda paylaş

ben 808 (8gb olan)ü aldım, pil ömrü dışında memnunum.. 30 saat her halt en minimum dayken gider heralde iyi bi kalitede şarkılarım ortalama 192kbps manuel ekolayzır ve ses geliştiricileriyle birlikte, ekran parlaklığı en düşüktü yaklaşık 12 saat gidiyor.

onun dışında müthiş bi cihaz. video olarak klip felan seredersin en fazla ki ben koymadım, foto koydum arasıra açıp bakınıorm telin ekranından ii ekranı bence(k750 kullanıorm). standart gelen kulaklık da süfer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...