Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Sony almayı düşünüyorum herkes sony nw-805 i öve öve bitiremiyor. Ses kalitesi muhteşemmiş Fiyatı 360 milyon video izlene biliniyor fakat ekranı çok küçük. Hafızasıda çok küçük (2gb) 4 gb lığı var 400 üstüne cıkıyor fiyatı . Ayn kalitede müzik çalıpta video izlenmeyen daha ucuz bir modelini biliyormusunuz ? [ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 10:28 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 creativelerin de ses kalitesi iyidir, ipod onermicem cunku ben de kullanıyorum ve sekil semal olarak baydı beni. zen serisine bak creativeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 o sony'nin ses kalitesi mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 4 gb yeterliyse senin icin soyle bisey var, 4 gb kesmez diyosan video oynatan gibisoyle bi creative var ekranı da essek kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 ses kalitesi olsun ve video izlenmeyen bişe diyorsan.. Trekstor Vibez alacaksın.. en sağlam player kendisidir. dapreview den ya da başka yerlerden de araştırabilirsin bunu. 8 ve 12 gb lık var. 15 likler çıktı mı bilmiyorum.. yalnız önemli bi noktaya değineyim bir de, kulaklığın sağlam değilse player ne kadar iyi olursa olsun pek fazla tad alamazsın. bir de kaliteli bi kulaklık almanı tavsiye ederim... hatta fiyat sınırı verirsen yardımcı da olabilirim bildiğim kadarıyla.. bi kaç ay önce bayağı bi araştırmıştım bu konuları :) edit: sony ye kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın. bende daha önce bu sony modelinin bi eski modeli vardı nw-a1200 sony nin ses kalitesi de çok iyidir. farklı bi ses tadı vardır sony nin.. [ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 20:04 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 http://urun.gittigidiyor.com/Rio-Karma-20GB-HDD-FLAC-OGG-WMA-MP3-Player_W0QQidZZ5376443 bak bu ürün de bahsettiğim trekstor vibez ın atası olur.. bende var bi tane. mükemmel bi alet. ama amca fazla istiyo bayağı. onun yerine trekstor alırsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 ypz5 samsung var 2gb ve 4gb o da..ses kalitesi çok güzel güncellemelerini yapıyorsun programını yükleyip fıstık gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 zen vision m al. aynı fiyat hemen hemen. 30 gb. kullanan biri olarak öneriyorum bak =) [ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 20:23 tarihinde, Deacon tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 zen vision m de iyidir. ama bak şöyle bişe söyliyim, creative mid seslerde çok iyidir, sony tiz seslerde çok iyidir, trekstorun dediğim modeli ikisinde de süper. bir de cowon diye bi marka var. o da mükemmel bir alet ama burda bayağı pahalıya satılıyo. özellikle basslar muhteşem.. artık ne tarz müzik dinliyosan ona göre bişe al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 ben zen vision w oneriyorum, video icin adam gibi bir ekranı var ve donanımsal olarak kullanılabilitesi epey yuksek. m lerin ortasındaki dokunmatik zımbırtı epey basarısızdı en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 yalnız "video izlenmeyen" demiş arkadaş.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 eheh neyse aklında bulunsun bnolye buyuk ekranlı seyler de var. hemen hemen butun firmalar orta modelleri 30 gb a kaydırdı, 30 gb ların da hepsinde video var. yani 15 gblık seyler yapan adam akıllı uretici kalmadı. soyle bisey var renksiz 5 gb ucuz baska da bilmiyorum http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd46181 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Vibez çok güzele benziyor. Yeni dönem başlarken alırım muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 vibez güzel değil. 1 numara.. vibez kullanmıyorum ama 1 numara olduğunu biliyorum :) arayüzü sanki winamp ya aletin :) mükemmel bir eq ve hiç kimsede olmayan eq setup olayı var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=179635&syf=2 bu topiğe bir bakıver...verdiğim sayfada da ypz5i bayağı bir anlatmıştım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 http://asia.cnet.com/reviews/musicplay/0,39050463,39258286p,00.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 zen serisi cok guzelde yeri gelmisken soyliyim benim arkadasta zen micro var garantisi bitti power dugmesi bozulmus adam USB ye takamdan acamiyor aleti turkiyede servisi ise yok ithalatcisina telefon etti ilgilenmediler filan zen almak istiyordum bende ama korktum bu olaya sahit olduktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 iyi de o zaman ipoddan baska bisey alamazsın, hickimsenin servisi yok (freelance takılanlar yapıyor gerci turkiyedeyiz sonucta) [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 15:59 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 sony nin de servisi var bildigim kadariyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 hmm evet sonynin var creative icin de soyle bisey buldum, sonucta garanti dısı bile olsa parasıyla sattıkları urunu tamir etmek zorundalar. http://www.multimedya.com/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 multimedya ya goturduk zaten teknik serviseleri yok bildigim kadariyla benim creative x-fi extreme muzik patladi yolladim garantiye geri yolladilar aynen e dedim ne diye verdiniz olmamis bu he sey kem kum diyip 0 ini verdiler direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 i-pod alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Trekstor Vibez da çok ucuz değilmiş 250 dolardan başlıyor :s onun yerine nw-805 alırım çünkü ilk kez duydum adını servisi yedek parçası ıvırı zıvırı sorun yaratabilir. [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 01:19 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 bu arada zen vison w dedinizde o alet bana hiç mantıklı gelmiyor. Koskocaman birşey 600 milyon 30 gb lığı. Onu alacağıma Psp alirim onda dinlerim,izlerim daha iyi . Aynı boyut neredeyse zen w birazcık daha küçük ve daha kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 ben 808 (8gb olan)ü aldım, pil ömrü dışında memnunum.. 30 saat her halt en minimum dayken gider heralde iyi bi kalitede şarkılarım ortalama 192kbps manuel ekolayzır ve ses geliştiricileriyle birlikte, ekran parlaklığı en düşüktü yaklaşık 12 saat gidiyor. onun dışında müthiş bi cihaz. video olarak klip felan seredersin en fazla ki ben koymadım, foto koydum arasıra açıp bakınıorm telin ekranından ii ekranı bence(k750 kullanıorm). standart gelen kulaklık da süfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar