kingpelvis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ben birşey soracağım meslek lisesine gidiyorum dershanede sözel sınıfındayım üniversitede sözel- 2 den bir sinema tv fakültesine yerleşmem çok mu zor? örneğin bilgi üniversitesi ftv bu sene 252.514 ile kapamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 bildiğim kadarıyla ki çok fzla bilgim yok,ben sayısalım,en kral sözelin bile işi bu sistemle çok zor,çnkü SAY hiçbirşey görmemelerine rağmen mat fln yapmak zorundalar,o yzden zor snrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 valla yapmak zorunda değiliz bu sene öğrendim ilk bölümde tamam yapmak zorundayız mat dersimiz bile var ama ikinci bölümde dokunsak bile sözele puan gelmiyor hesaplanıyor puan ama ea ve sayısal puanı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 bende meslek lisesiyim puanın kırılmıyorsa eğer sinema televizyonda girersin tabi hangi okuldasın? ve eğer puanın kırılmıyorsa o bahsettiğin puan kolay bir puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Meslek Liseleri için Sinema-TV vs. bayağı zor,tüm bölümleri çözmen gerek ayrıca öyle yapmazsam vs. olmuyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 sinema tv fakültesine girmek için meslek lisesinde okuduğun bölümün onla alakası olması lazım diye biliyorum,mesela meslek lisesinde bilg. programcılığı okumuş olanlar bilg. müh. ini tercih ederse ek puan geliyodu eskiden,tabi sistem değişti,say-2 yapman gerekip gerekmediğini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 vallahi benim LGS dönemimde Sinema için İletişim Meslek lisesine gitmeyi düşünüyordum.Hatta Aydın Doğan İletişim Meslek'i kazanmıştım ama oranın kendi müdürü bile kendi kızım seneye sınava girecek,meslek lisesine yazdırmam demişti. Çünkü nedeni basit,İletişim Meslek Lisesi okuyorsun ama İletişim Fakültesi bölümlerinden hiçbirine gidemiyorsun. Hala böyleyse eğer ... diyip geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 arkadaşlar ben radyo sinema tv meslek lisesindeyim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 o zaman üniversite düşünmene gerek yok aslında.Ara eleman olarak bir çok TV kanalında veya radyoda iyi maaşa iş bulabilirsin.Üniversite okumak tabii bir + sağlar insana ama RST Meslek'se gerek yok. Benim zamanımda RST Meslek Lisesi yoktu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 ben üni okumak istiyorum yok okumamak gibi birşey kitabımda [ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 21:18 tarihinde, kingpelvis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Oku koçum tabii .. Kitabında yokmuş zaten kararlısın .. Kazanırsın da , bişey olmaz zaten özel üni.'ye parayı verdin mi girersin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 senin gibi yani desene kadir hası kazanmışsın bakıyorum ahaha parasını verdim gidiyorum diyosun yani :D şaka bi yana şu anda türkiyede devlet üni. lerinde imkan çok az görsel tabanlı meslekler için [ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 22:05 tarihinde, kingpelvis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 2 yıllık bölümlere sınavsız bile girersin. 2 yıllık ne gibi bölümler var senin lisen için bilmiyorum. ama mesela teknik lisede bilg. bölümü okursan(ya da öle bişi ben de tam bilmiorm anadoluluyum) bilg programcılığına sınavsız girebiliyorsun ya da ek puan alıyorsun. ama 2 yıllık programa, 4 yıllık mühendislik fakültesine değil. senin de durumun aynıdır. 2 yıllık programlara muhtemelen sınavsız giriyorsundur. olmadı ek puan alıyorsundur yani rahat girersin. ama 4 yıllık fakülte için öss'de o puanları yapman şart. ilk bölümde fen ve mat çözmen de şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 eğer ek puanın kırılmıyorsa kocaeliyi öneririm.bu dallarda türkyenin cşdden iyi üniversitelerinden birisi kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 yav zaten sınavsız giriyo 2 seneliklere ek puanı napsın :D,eskiden meslek lisesindeki bölümüyle ilgili olan ünide bi bölüm seçerse ek puan geliyodu yeni sistemi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar