Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

meslek liseleri ve öss 1 soru

kingpelvis

Öne çıkan mesajlar

vallahi benim LGS dönemimde Sinema için İletişim Meslek lisesine gitmeyi düşünüyordum.Hatta Aydın Doğan İletişim Meslek'i kazanmıştım ama oranın kendi müdürü bile kendi kızım seneye sınava girecek,meslek lisesine yazdırmam demişti.

Çünkü nedeni basit,İletişim Meslek Lisesi okuyorsun ama İletişim Fakültesi bölümlerinden hiçbirine gidemiyorsun.

Hala böyleyse eğer ... diyip geçiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

senin gibi yani desene kadir hası kazanmışsın bakıyorum ahaha parasını verdim gidiyorum diyosun yani :D şaka bi yana şu anda türkiyede devlet üni. lerinde imkan çok az görsel tabanlı meslekler için

[ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 22:05 tarihinde, kingpelvis tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

2 yıllık bölümlere sınavsız bile girersin. 2 yıllık ne gibi bölümler var senin lisen için bilmiyorum. ama mesela teknik lisede bilg. bölümü okursan(ya da öle bişi ben de tam bilmiorm anadoluluyum) bilg programcılığına sınavsız girebiliyorsun ya da ek puan alıyorsun. ama 2 yıllık programa, 4 yıllık mühendislik fakültesine değil.

senin de durumun aynıdır. 2 yıllık programlara muhtemelen sınavsız giriyorsundur. olmadı ek puan alıyorsundur yani rahat girersin. ama 4 yıllık fakülte için öss'de o puanları yapman şart. ilk bölümde fen ve mat çözmen de şart.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...