zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Rapidshare.de sitesinde gayet güzel premium login yapabiliyorum ama rapidshare.com dosyalarını indiremiyorum. Ayrı şeyler mi bunlar? Premium aldığımdan beri 1 tane dosya indirememdim. Umarım babalara gelmemişimdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Evet ayrı. İkisine ayrı premium alcan. Zamanında .de'dekileri beleşe .com'a geçirtiyolardı ama şimdi de var mı bilmiyorum. Ayrı dediysek ayrı olarak gösteriyor böyle milleti kazıklamak için ama aslında aynı bok :) [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 21:36 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Off off hepside .com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 .de den premium'u yeni aldıysan bence babalardasın. .de eski olan. .com ise yeni site ve .com aktif olduğundan beri .de ye upload kapatıldı. Dolayısıyle artık herşey .com da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Çok çirkin bu yaptıkları, rapidden beklemezdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Evet aslında aynı kurum oldukları sürece iki siteye üyelik de aynı sayılmalıydı. Umarım çok uzun süreli almamışsındır. Kaç aylık almıştın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 .com olanı berbat ya yada bizim yurtdişi çikişları berbat:),1mb adsl ile 30 ün üstüne çıkamadım .com olanında(torrent de hız 75-80 kb/s civarında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 .com dan 4mb/sec ile bile çekiyorum bok atmayalım, ayrıca her yerde yazıyor .de ile .com un farklı olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Dark_Soul ben şuan 212kbs ile indiriyorum rapidden. Aksine torrent ile 30kbsi geçemedim iyimi :) Ters etki yapıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 com kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 1 aylık almıştım neyseki.. .com aldım şimdi .de de kenarda dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 dark_soul ben .comdan cogentten 430kb/sn görüyorum 4096 adsl ile gayet iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar