can-i Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 İzmir'de önerebileceğiniz dershaneler var mı? Varsa neler? Bornova'da olabilir veya Bornova'dan kolay ulaşabileceğim yerler olabilir(mesela metroyla falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 metroyla ulaşabileceğin dershaneler hep çankayada sayısalsan final ya da fen bilimleri değilsen final derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 çankaya da uğur dersanesini önerebilirim.öss döneminde gittiğimde çok memnun kalmıştım.bu sene de oraya gideceğim.gerçi biraz tuzlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 sayısalsam final değilse yine mi final? anlamadım kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 kesin kesin kesin final ! 2 sene eşekliğimden kazanamama rağmen yine final ddm,peder bey "ya işte kazanamadın başka 1 dersaneyi dene istersen" dedi ama bn hyr memnunum ddm,çnkü hata benimdi. haa bn istanbuldayım ama çok çok çok farklı olacağını sanmam snçta.. gerçekten emek verirsen final çalışan öğrenciyi ödüllendirir yni,çok fzla destek görürsün,çok fzla yardım görürsün.. işte geçen sene derece grubundaydım ve sınırsız kitap hakkım vardı mesela gidip açıp dolaptan istediğimi alabiliyordum,bunun yanında ocak sonu şubat başı gibi btn konuları yalayıp yutturdular,her dersten 1-2 şer kitap bitirttiler,özel ders gördüm yni 2 ay boyunca.Daha snra kamp yaptılar,öğlene kdr ders ardından akşam 7e kdr soru çözümü vardı sadece derece grubuna,daha snra otele gönderdiler vs vs vs yni çalışırsan final seni gazlar,ilgisiz değillerdir. başarılar dilerim,Allah kolaylık versin hepinize,bu öss hiçbirşeye benzemiyor,öyle böyle dgl bnce ,en kolay iş dersler,2 kere 2 = 4 bunu biliyorsan herşeyi yaparsın,ama beynini kemiren işte yrn deneme sınavı var,össye 1 ay kaldı,şu eksiğim var,2 haftadır oturamıyorum vs vs vs cidden btn öss ye girenlere büyük saygım var artk :) edit:Hep bi laf vardır,EA da final iidir,Fen bilimlerinde SAY fln diye ama bnce hepsi yalan,her branşta final iyidir..S [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 19:24 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 finalle kazanicaksiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 seperate e katılıyorum bütün sene yatmama, 200 saat civarı devamsızlık yapmama rağmen final sayesinde kazandım diyebilirim, gerçi ben alsancaktaydım ama çankayadakine gidenler de oldukça memnundu. yani sayısalsan final ve fen bilimleri arasında tercih yapabilirsin dedim, sayısal değilsen de finali tercih et dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 anladım. bi senelik tecrübem var öss konusunda. 2. kere gireceğim sınava işalla bişiler yaparım bu sefer. yani finalde şaşma diyorsunuz hepiniz. sağolun görüşleriniz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Fen bilimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 yazmayı unutmuşum. eşit ağırlıktan giriyorum sınava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 fbm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Ya dediğim gbi farketmez,mecidiyeköy ve beşiktaş finale gittim,gördüğüm en ii EA ve SAY hocaları ordaydı..4 okul+3 dersane olrk bakarsak baya hoca görmşmdr :) İnşallah yaparsın inşallah,önce kendine güven daha sonra yapabilceğine inan ama cidden inan..hadi kolay gelsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 senin nasıl bir öğrenci olduğuna göre değişir. iyi bir öğrenciysen finale git en iyi olursun. fakat iyi değilsen finalde fazla destek göreceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ben de ilk başta final düşünüyordum ama işte o kısım benim aklımı karıştırdı. çalışmayı pek sevmem ama dersleri kolay anlarım diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 2. sene giriyorsan küçük dersane derim ben böle büro tipi daha yaralı olur gibime geliyor seni bilcekler paso senle ilgilencekler vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 finali kesinlikle önermiyorum en yakın arkadaşlarım 2 senelerini harcadılar orda...40 sınıf varsa ilk 2 tanesiyle ilgileniyorlar gerisi umurlarında olmuyor..etüt istemek bi dert..ek ders istemek bi dert..uğur yada fen bilimleri merkezi derim bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 herkes aynı şeyi söylüyor final hakkında. ilk 2 sınıftan sonrası yalan diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Final Dergisi dershanesi kadar dandik bir dershane yoktur.Sadece isim yapmış bir dershanedir,bazı şubeleri vardır çok iyi hep oradan adam çıkar isme mal ederler. Gideceksen Uğur,Fem,Fen Bilimleri dershanelerini önerebilirim. FEM'e gitmenin zorluğunu biliyorsun.Dinciler vs. çok çekilmez onlar.Ben kulaklarımı kaparım dersime bakarım diyorsan FEM'e git.Ben FEM'e gittim gayette memnumdum.Yani onlara zıt görüşlü bir adam olmama rağmen hala evden arayıp hal hatır sorarlar,durumları tartışırız vs. Üniversiteye seni onlar kendileri elle yerleştirir,sürekli ilgilenirler.Tabii ilgi karşılıklıdır.Ya çok zeki olacaksın yani %80 kazanacak bir tip olacaksın yada onların kafadan adam olacaksın.(Ben zeki olanım sadfsd) Uğur'da gayet tecrubeli kadrosu vs. var genelde.Bu güne kadar gördüğüm,daha doğrusu giden arkadaşlardan duyduğum kadarıyla kötü denilen bir Uğur şubesi görmedim.Senin oraları bilemem ama tavsiye ederim.Feto'nun elinde olmasına rağmen gayet modern bir dershanedir. Fen Bilimleri'ni bilemem ama herkes tavsiye eder. Böyle işte,ben FEM'e gittim gayette memnunum.Gerçi dershanenin kız-erkek karışık tek sınıfı benim sınıftı vs. ondan hoş geçti ama :) Neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 bu arada ugur dersanesinin bu sene uygulamaya koyacağı bir yöntem varmış.denemelerde yanlış yaptığın konuları bir bir buluyorlar ve www.ugur.tv ye öğrenci no ve şifrenle login olduğunda o yanlış yaptığın konuların ders anlatım videoları geliyor önüne.sonrasında da konu ile ilgili test sunuyormuş site.tabi daha denemek nasip olmadı birşey demiyeyim.ama görmüş geçirmiş biri olarak çankaya şubesini iç rahatlığı ile öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 istanbulda önerebilceiniz butik dershaneler lütfen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Ea san elit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 The FEM dicem ama. proje sınıfı (f1/f2) olmadınmı kıymeti yok. kendine güweniosan git. çemberlitaştaydım dine ona buna kulaklarımı kapayıp sadece dersime baktım. yardırdılar saolsunlar. derssel bağlamda aşırı memnun kaldım. kazandırdılar thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Sağolun arkadaşlar. Gittim yazıldım Fdd ye. Dershanenin önemi olsa da iş en son bende bitiyor. O yüzden çalışmak lazım. O kadar da abartı çalışmaya gerek yok. Az az çalışırım. Koca bi yıl var önümde (: [ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 20:39 tarihinde, can-i tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 en iyisini yapmışsın. finale gittikten sonra diğer dershanelerde bulunursan anlarsın kalite farkını zaten. kazanmak sende bitiyor şöyle söyleyeyim finalin sene boyunca dağıttığı yayınlar bile diğer dershaneleri döver ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar