DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 kobe annan diye bi adam vardı noldu ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Olmadı ya böyle. Hem haç hem bayrak gelmemiş. Lath kenk, birşey olur da atarlarsa seni İngiltere'den, ben gidip Inuitlerle yaşamayı düşünüyorum olmadı. Gelirsin.. Ya da Amazon mu yapsak? Püff kararsız kaldım yafs :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 kim yazıyor bunları çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solgunadalet Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Size Haçlı seferleri sırasında papaya yöresel bir din adamın yazdığı bir yazıdan, Siz boşuna buralara kadar zahmet edip gelmeyin biz onları 100 yıla kadar Hıristiyan yapacağız. Dediği doğru çıkar takı Türkler gelip sancağı devralana kadar. Yine durum benzer o zamanda halifelik vardı de ne oldu. Hikaye gerçekleşecek olsa bile aslında gerçekleşecek olması bize bir mücadele yapma hakkı vercekdir ve biz o zaman yine sancağımızı bu arsızlar a karşı salamak için bir fırsat verir. aslında gerçekleşsin ya bizde yeniden doğarız veya tarihe karışırız. Aslında kronolojik olarak Yeni bir Türk büyüğünün gelme vakti yaklaşıyor… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Türkler sancak vermeye meraklılar, almaya değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solgunadalet Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 yani ne demek bu sancak vermek? birşeyler anlıyorum ama anlamak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 İçim rahat polat reis intikamımızı aldı.Polat alemdar 2. Atatürktür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ahuahuah lol üstteki msja çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 [spo] [/spo] kurtar bizi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 said: Yıl 2020,kızım 18,ben 47 yaşındayım... "Baba bizim bayrağımızda sizin zamanınızda Ay-yıldız varmış neden şimdi haç işareti ve anlamını bilmediğim renkler var? burada bıraktım okumayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Saçmalama Rewendor o kalorilerin kuyruk yağının kalbe ne kadar zararlı olduğu bilimsel olarak ispatlandı!! çok komikmiş lan o yazı ahaha forwardlarım ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Kurtar bizi Temel Reis!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 15-20 yıl sonra olcaklardan güzel kesitler. tüylerm diken diken oldu. yazı kötü ama düşününce gayet hoş geliyor. gülünecek bi durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 aha. adam tütüyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 pipetten ne çıkıo öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 ya yazının yüzeyselliğinden girip zırvalığından çıkıp, üslubun gerzekliğiyle dalga geçip, yazanın zeka seviyesi ve genel kültür düzeyiyle ilgili binbir geyik yapmak falan gelmedi içimden bu saatte gerek de yok zaten pek birşey eklemeye amaaa, bir noktaya değinmeden geçemeyeceğim; eğer benim kızım 18 (yazıyla onsekiz) yaşına gelip bana böyle 6-8 yaş düzeyi eblek soruları soruyorsa olmaz olsun öyle evlat, olmaz olsun benim gibi baba ehe lol be insan 6 yaş der, ne bileyim 10 yaşında ama aptal biraz der, 18 nedir ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 uyu Türkiye'm çok geç oldu saat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 @ penth ahah çok iyi ya, dosyanın isminin de acıgerçek olması daha bi hoş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Her ne kadar yazı çocuksu, iyi düşünülmemiş, mantık hataları ile dolu olan gaz bir yazı olsada ülkenin gittikçe dibe doğru sürüklendiğini hiçbirimiz reddedemeyiz sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 FW: YIL 2029. kızım 28 BEN, 59 YASINDAYIM... şeklinde geldi demin lawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar