Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost izlemeyen biri olmak nasıl birşeydir bilir misin?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Lost izleme imkanı olup da izlemeyen ...dır bence.

1 seneden fazladır bölümlerini biriktiyorum.

Buraya dikkat: "Biriktiriyorum"

3 sezon da elimde var. Henüz başlamadım ama. Başlarsam bırakamayacağımı biliyorum, hep sonraya erteliyorum.

Akuma, nasıl dolduracağız ...'yı?

PS: Stargate SG-1 seyredin, bilimkurgu maceraya yelken açın.
Mesaj tarihi:
İlk sezon sırasında falan Pati'de plot tartışma buluşması falan yapılıoydu bu ne lan diyordum kendi kendime.

Sonra bi başladım plot tartışacak adam aradım deli gibi.
Mesaj tarihi:
dizi izlemeyi sevmiyorum. lost'a bi kaç kez baktım dvd setleri var ablam falan izliyor.
yok... sürekli telkin var adamı ekrana bağlıyor. kamera açıları falan kaptırıp gidiyosun. eheh dedim izlemiyorum. sevmem öle telkin telkin, adamın ruhunu daraıltıyor, düşünmeye zorluyor euheu.
berbat.
Mesaj tarihi:
ben 3 sezon sonuna kadar izledim bian önce 4 çıksında izleyeyim demiyorum bana bağımlıklık falan yapmadı hatta 3. sezonun başlarında bırakmayı düşündüm çok baydı biara uzattıkça bokunu çıkarıyolar
Mesaj tarihi:
said:
lost 3. sezon bileti kaç ay oluyor biz hala tartışıyoruz bakalım eylülde başlıyormuş nasipse dört gözle izleriz

4.Sezon 6 Şubat 2008'de başlıyor ve 16şar bölümlük 3 sezon daha izleyeceğiz.

6. sezon " the end "

[ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 17:17 tarihinde, DePeCHe tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
Türkiyede 15bin kişi izledimi kral dizidir.
50 bin kişi izledi mi dizi eh iyidir.
diziyi izleyenlerin sayısı yükseldikçe dizi nedense boktanlaşır

bunun nedeni türkiyede o kaliteli diziyi kaldırıpta, anlayablicek, oturup düşünebilecek yada sevebilecek insan kalitesi yok. Sonrada dizi başta ki izleyici kalitesini kaybedince. Ayağa düşünce. Herkezin anlama kapasitesine hitap edince, 50bini geçiyor. olay bu
Mesaj tarihi:
said:
bunun nedeni türkiyede o kaliteli diziyi kaldırıpta, anlayablicek, oturup düşünebilecek yada sevebilecek insan kalitesi yok

buna pek katılmıyorum, açıkçası dizi izlemeyide çok gereksiz bulurum, ha izliyomuyum evet, heroes un bütün bölümleri vardı elimde, ev arkadaşımda izledi hepsini, bende atlaya atlaya 10 bölümde falan bitirdim sezonu.

aslında esas sorun yaratan, dizilere böle anlam yüklemek. o kaliteli diziyi sen anlamassın şeklinde dolanınca insanlar, diğerleride birşey var zannediyo.
daha kimsenin görmediği, nbc nin falan yayınladı zilyon tane dizi var, lost bunlardan sadece bir tanesi.

ya ne bilim, se vmiyorum hakkaten, filmde çok sevmem zaten ama, msn de insanların yanındaki LOST falan yazıları görünce, tiksinmedim değil. hatta çok gay buluyorum msn e "lost izliyorum" falan yazmayı, weeds izleyen bi kişi yazıyo mu acaba weeds izliyom diye sdfsd
Mesaj tarihi:
ya lostu öyle çok derin anlamlar taşıyan,alttan dokundurmalar yapan,iqsu 130 altı olan insanların anlıyamayacağı bi dizi değilki insanlar "ay sen onu anlıyamassın"triplerine girsinler sadece merak unsuru var bahsettiğiniz gibi bi olay olduğunu zannetmiyorum "hhehe kimse anlamıyo ama ben anlıyorum izliyorum igib bi olay yok ortada" sadece"herkes izliyo bende izliyorum bende popüler kültürün bi parşasıyım"olayı var bence msne lost izliyorum yada türevi şeyler yazanlar daha çok bu düşünceyle yazıyolar diye düşünüyorum
  • Yeni Oluştur...