Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Feci uyudum ...

Zopik

Öne çıkan mesajlar

said:
böyle gündüz vakti kafayı yastığa gömünce bi daha kalkmıyo o kafa. yastığın inanılmaz bi çekiciliği, seksiliği olduğuna inanıyorum.

ehahah ben de bu konu üzerine uyduruk bir belgesel çekebilirim..

"..akşam hava karardıktan sonra yastık bitkisi avını çekmek için özel bir koku salgılar. Bu kokunun özelliği sinir sistemine etki edip uyku mekanizmasını tetiklemesidir. Koku salgılandıktan sonra hızlıca havaya karışır ve solunum sistemi ile dasaaa hayvanının akciğerlerinden kanına ulaşır. Gördüğünüz gibi hafif sersemlemiş olan dasaaa hayvanı gözkapaklarını açık tutmaya uğraşsa dahi eninde sonunda yastık bitkisinin cazibesine kapılıp kafasını yumuşak bir dokuya sahip pamuklu üst yüzeyine gömücektir... "

kışın uyanamam, yazın uyumam.. Lan işin gücün az iken, yetişmen bi yer yokken niye uyumuyorsun diye kızıyorum da kendime!
Sosyal ağlarda paylaş

Valla dersane yüzünden az uyuyorum. Cumartesi sabaha kadar uyumadım. Pazar sabahı 7de yattım öğlen 2de kalktım. Sonra sabah 5te yatıp 9da kalkıp dersaneye gittim. Ama zorlanmıyorum artık, bünye alıştı.

Yarasayımdır biraz geceleri yaşamayı severim yazları gündüz uyur gece yaşarım ama dersane yüzünden uyumama yolunda ilerliyorum :S
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...