Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 alkol de tütünden iyi değil ki. hormonlarını bozuyor, karaciğerini ağlatıyor, kanına giriyor =( ulan üstüne sarhoş oluosun bi de daha beteri mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 ondanda çok içiom ben :) alkolde çok içiom :) mis.. yakındır ölmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 direkt beyin hücrelerine de etki ediyo aslında. neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Alkol iyidir. Doktorlar viski ve şarabı öneriyorlar içilmesi lazım. Tamam biz rakı bira vodka boğma rakı archers falan gidiyoruzda şarapla viskimizide içiyoruz sağlık için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 hee köpeköldüren :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 inanırmısın hiç içmedim köpeköldüren ben şarap sevmiyorum içtimmide hep iyi şarap içtim merak ediyorum o 3ytl lik şarapları =) bende trenyolları kenarındaki surdibindeki amcalar gibi olmak onlar gibi bi hayat yaşamak istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 o zman direk şok yapma bünyene.. sprite la karıstır önce.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 rakıyı dil altı yapınca gerek kalmıyor.1 bardak rakıyla zil zurna sarhoş olabiliyorsun bi dene bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 ben kötü die şok olmasın dediydim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Hay a. uyuyamayan biri içn yazmışım sdkgaf [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 01:51 tarihinde, Killer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 uyumadınmı hala sinoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Eskiden böyleydim 22.00 oldu mu yatardım TGRTde X Files izlemeye başladım düzeldim. Hayırlı şifalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Abi bazen üç gün uyumuyorum bazen bi hafta uyanmıyorum ya ben napcam? =( uyku sineği mi ısırdı seni ha ha diye dalga geçiyolar ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 bende 3te 4te uyuyip öğlen1de 2de 3te kalkıorum... uyku büyük problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 uykum gene kaçtı ne olcak bu tuncayın hali:( çoçuk gitti oralara bu shubo oldu geri geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Arkadaş normali güneş battımı yatacan doğdumu kalkacan.Budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar