Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trojan yedim galiba. Bir el atıverirseniz...


karpuz

Öne çıkan mesajlar

Hayatımın şu anına kadar hiç salaklık yapmamıştım bu konuda, artık uykusuzluktan mıdır nedir bir an boş bulundum ve, yakın bir arkadaşımın msnden yolladığı "yeni resmim, bi baksana" tarzı mesajla beraber yolladığı zip dosyasının içindeki IMG8127321.scr dosyasına çift tıkladım. Çift tıkladığım anda "lan bu fotoğraf değil ki" dememle beraber msnimin saçmalamaya başladığını fark ettim. Hiç vakit kaybetmeden interne kablosunu ardından da bilgisayarın fişini çektim. Bilgisayarı açmaya çalıştıımda windowsun yüklenme ekranında kaldı ve bunun üzerine güvenli modda açtım. 1-2 tane virüs tarayıcısı bir şey bulamadı ama olduğuna eminim. Ne yapmam ne etmem gerek bilemiyorum. Hangi virüs programını indirmek gerek, ne yapmak gerek acaba? Şimdiden teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

msni silip kurmayı dene öncelikle..bir çoğu genelde sadece msn üzerinde kalıyor çünkü..onun dışında browserını sapıttırıyorsa download.com'dan hijackthis'in son sürümünü tavsiye ederim(XP kullandığını varsayarak).bilgisayarında genel bir saçmalama varsa daha güzel virüs programları daha güncel yamalar öneririm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kıl oluyorum şu "format da format" diyenlere. Adamlara emule çalışmıyo desen format diycekler. Onu akıl edebilecek kadar kafam çalışıyor her halde... Gördüğünüz üzere antivirüs programı sormuşum, adam gibi cevap verenlere teşekkür ederim.

Ya aslında baya sazanlık ettim, kız bile değildi yollayan, öyle bölümden bi arkadaştı, gayet saflığıma denk geldi, şu güne kadar da hiç yememiştim...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...