Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

http://www.anywhere.fm/

dominic

Öne çıkan mesajlar

Kafama estikçe upload yapacam. Şimdilik 2 tane psychobilly şarkısı geliyo.
Southern Culture on the Skids - The Wet Spot
Southern Culture on the Skids - Meximelt

Edit: Skid Row geliyo 5 tane:
Youth Gone Wild, 18 and Life, I Remember You, Into Another ve Quicksand Jesus.

[ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 00:57 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Sayın az gelişmiş beyinli, sefil yaratık. O kadar uğraşıp, oraya upload ettiğimiz parçaları silerek ne elde ettin bilmiyorum, ama ne kadar zavallı olduğunu kanıtladın, onu biliyorum artık. Bu cümleye kafan da basmamıştır şimdi senin, onun için buraya kısaca ve açıkça yazıyorum : GERİZEKALISIN!

yalan oldu bu olay da...

[ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 19:48 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar üzülerek söylüyorum.. sanıyorum şarkılar uçmuş.. bu kara bi gün olarak anılabilir. ancak bir sonraki sefere şifrenin uluorta yazılmasından değil, öm ile belirli kişilere gönderilmesinden yanayım.. en azından kuralları okumuş biri upload eder (eğer bu itunes ile upload ederken olduysa) veya malın biri tüm listeyi silmez..

yanlışlıkla olduysa çıksın kim yaptıysa yazsın..

yok sadece bende liste boş gözüküyorsa beni sakinleştirin..

ulan beş dakkalık mola + yemek + Anna Maria Jopek keyfimin içine etmiş kim yaptıysa.. sefgilerimi sunuyorum buradan

edit:hmm sadece bende öyle gözükmüyormuş.. sakinleştirmenize gerek kalmadı.. ulan küfür edince ben suçlu oluyom, küfür ettirene biş olmuyo ya.. bu duruma da küfür ediyim iyisimi ben.. hay.. allah ya..

lam sinirim geçmedi bak.. ulan sen kimsin de siliyorsun lam dangalak.. yok niye siliyorsun onu da anlamadım.. nası hastalıklı bi yaklaşımdır bu? ne manyaklar var yahu.. ben buna anlam veremiyorum gerçekten..

[ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 19:32 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hakkatten bravo ya, ulan bir kere insan gibi davranın arkadaş ya, neden bu ülkede her 2 kişiden biri salak arkadaş ya...
bundan sonra özel mesajdan şifre dağıtılmasını destekliyorum.

hatta her müzik türü için belli bir-iki kişi seçilebilir, sonra bir başka grupla değişir sırasını haftada bir vs. düzgün bir sistem için tartışma yapılabilir.

silen arkadaşı 7 cüceler ormanda kıstırır umarım, prensese yapamadıklarını sana yapsınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...