Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Kafama estikçe upload yapacam. Şimdilik 2 tane psychobilly şarkısı geliyo. Southern Culture on the Skids - The Wet Spot Southern Culture on the Skids - Meximelt Edit: Skid Row geliyo 5 tane: Youth Gone Wild, 18 and Life, I Remember You, Into Another ve Quicksand Jesus. [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 00:57 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 İlk radiohead benden.Son parçam olsun bugünlükte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Süpermiş, ben de atayım birşeyler =) Blue Öyster Cult'la başlayayım ben de bari, [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 00:53 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 cursive - the recluse joseph arthur - cant exist yurdum gençliğine armağan olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 çokzel zebze çorbası yapıyorum efenim bendeniz de deriiiin arşivimden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 bir yandan kahvaltı ederken, diğer yandan Dr. Steel upload ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 uyumuyo adam baya ahaha. çok yavaş upload nedense, 10 dakkadır bi tempıloflav yüklenmedi yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 insanlık onuru uyku angaryasını yenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 city lounge koydum uzun uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ya ühü, no more files to upload diyo bana, almıyo güsel şarkılarımı ühühü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 bi de mp3lerin taglerine upload etmeden önce tikat edelim pls. saçma sapan şeyler var. (Jamiroquai'lara bakmadan upload ederek ben de yedim o kakayı, ama neyse, daha bilmiyoduk, gençtik cahildik...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 diana krall yükledim bol bol :) daha sonra devam ederiz. şimdilik tuto izlemem lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 nedir bu site? biri anlatsın. indirebiliyomuyuz şarkıları? [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 14:11 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 indirmiyoz dinliyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Judas'tan bikaç eski, çok heavy olmayan bikaç şarkı geliyo: Run of the Mill, Diamonds and Rust, Dreamer Deciever [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 14:22 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ya ühü kim thievery corporation tıktı playlistime, sevmem ki ben ühühühü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ahaha lol :) rigmor gustafsson ekliyoruz efem... tüm kafa dinlemek isteyen patilere tavsiyedir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ne ie ne firefox olmadı.preparing uploads ta takılı kalıyor peh,beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 lam biri şarkılarımı sildi!! ben de mi öle gözüküyor.. hiç şarkı yok göxüküyo!bende miş sadece öle gözüküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Sayın az gelişmiş beyinli, sefil yaratık. O kadar uğraşıp, oraya upload ettiğimiz parçaları silerek ne elde ettin bilmiyorum, ama ne kadar zavallı olduğunu kanıtladın, onu biliyorum artık. Bu cümleye kafan da basmamıştır şimdi senin, onun için buraya kısaca ve açıkça yazıyorum : GERİZEKALISIN! yalan oldu bu olay da... [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 19:48 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 said: dominic üye § 16 Ağustos 2007, Perşembe - 22:03 [ özel msj ] öyle bir hainlik yapacağını sanmıyorum insanların. ben malımı tanıyorum iste=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 arkadaşlar üzülerek söylüyorum.. sanıyorum şarkılar uçmuş.. bu kara bi gün olarak anılabilir. ancak bir sonraki sefere şifrenin uluorta yazılmasından değil, öm ile belirli kişilere gönderilmesinden yanayım.. en azından kuralları okumuş biri upload eder (eğer bu itunes ile upload ederken olduysa) veya malın biri tüm listeyi silmez.. yanlışlıkla olduysa çıksın kim yaptıysa yazsın.. yok sadece bende liste boş gözüküyorsa beni sakinleştirin.. ulan beş dakkalık mola + yemek + Anna Maria Jopek keyfimin içine etmiş kim yaptıysa.. sefgilerimi sunuyorum buradan edit:hmm sadece bende öyle gözükmüyormuş.. sakinleştirmenize gerek kalmadı.. ulan küfür edince ben suçlu oluyom, küfür ettirene biş olmuyo ya.. bu duruma da küfür ediyim iyisimi ben.. hay.. allah ya.. lam sinirim geçmedi bak.. ulan sen kimsin de siliyorsun lam dangalak.. yok niye siliyorsun onu da anlamadım.. nası hastalıklı bi yaklaşımdır bu? ne manyaklar var yahu.. ben buna anlam veremiyorum gerçekten.. [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 19:32 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 şifreyi değiştirelim ömden şeedelim en iisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 hakkatten bravo ya, ulan bir kere insan gibi davranın arkadaş ya, neden bu ülkede her 2 kişiden biri salak arkadaş ya... bundan sonra özel mesajdan şifre dağıtılmasını destekliyorum. hatta her müzik türü için belli bir-iki kişi seçilebilir, sonra bir başka grupla değişir sırasını haftada bir vs. düzgün bir sistem için tartışma yapılabilir. silen arkadaşı 7 cüceler ormanda kıstırır umarım, prensese yapamadıklarını sana yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar