Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?13,960233,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bence artık bunu geleneksel yapalım her vize döneminde birtane olaraktan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 biz gidince mi aklina geldi bu kadar insanin :/ acayip uzuldum kacirdigima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Gelenek olursa haberin olur zaten yapılacağı zaman gelir takılırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Abi odada içiyoduk biz 5-6 kişi, kendi gürültümüzü yaptığımız için duymadık davulu zurnayı kaçırdık. Sly bi ara bi sesler geliyo dedi ama kafası güzel ondan öyle diyo sandım. Meğer değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 http://www.facebook.com/group.php?gid=47250951561&ref=nf grup açmışlar ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 ehe, olay oldu feci açarlar tabi. millet de çatır çatır invite ediyor, bissürü invite gelmiş, ben de üye oldum o gruba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Xaenin said: Abi odada içiyoduk biz 5-6 kişi, kendi gürültümüzü yaptığımız için duymadık davulu zurnayı kaçırdık. Sly bi ara bi sesler geliyo dedi ama kafası güzel ondan öyle diyo sandım. Meğer değilmiş. 20 yıl sora çocuklarıma anlatırken ewt ben de ordaydım odada içioduk toplandık gittik orda içtik diye anlatcam kaçırdığımız gerçeği çok acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Bugün pigastroda saat 2 buçukta da kahvaltı hazırladıklarını öğrenince aydınlandım. Güzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 said: midtermler,ödevler,projeler,vs. yüzünden yaşadığı ruhsal bunalımı dışa vurduğu Amma dayanıksızmış sabancıdakiler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Bırak ya, hayatımda hiç bu kadar çalışmamıştım ki ben. Zaten Kaan haklı çıkıyo 2 haftada sadece 4 saat derse girdim :S gerçi vizelere çalışmakla meşguldüm ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 daha freshsin sen ya bi gel 2 ol 3 ol fln sora alıntılicam 50 sayfa önceki msglarını:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 2 daha kolay diyolar freshmandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 HAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Valla okuyanlardan duydum abi ne diyim :D Belki onlara kolay gelmiştir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 istanbul da fırtına falan diyor, yurttan "abi yemekhaneye gidiyorum" diye çıkıpta kaybolan yok mu daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Valla dışarda cafelerin sandalyeleri ve masaları uçuşuyor ama kaybolan biri var mı bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 nileppezdel said: 2 daha kolay diyolar freshmandan AHAHAHAHAHAHAHAHAHA bu freshlerin tesellisi sanırım. ama yalan. ben bu yıl çok keşke fresh olsam dedim. seneye de keşke sopho ya da fresh olsam diyeceğime eminim. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 nileppezdel said: 2 daha kolay diyolar freshmandanulu orta söyleme böyle şeyler gülerler adama, gülünmüş bile zaten :) sınav dönemidir ama olur öyle sanrılar, bel bağlama yine de buna. şaka maka bitsin sınavlar, bunaldım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Valla öyle dediydiler :( Zaten fırtınada yurtta zor, yemek yemeliyim ama çıkmaya korkuyorum uçarım falan noolur noolmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 aman abi hafifsin zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 nileppezdel said: 2 daha kolay diyolar freshmandanhep bunu diyeceksin, 3 daha kolay diyolarmis abi ha gayret, sonra 4 zaten kolay abi bitirme projesi falan kolay lan proj102 gibi falan diye diye tecavuze ugraya ugraya bitiriyosun. hep zorlasiyo, uniyle de bitmiyo heralde bu olay yani hayat boyle lan, moral of the story gibi oldu euhe. yuksege bi basliyim sadece istedigim alanda calisicam arastirma yapicam super olcak diyodum, su an keske sabanci'da 3-4 alandan ders alsam diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 ehueheheueheuh kim dio 2 daha kolay die hastamısınız. freshman ilkokul 1 zorluğunda falan. 2 sınıf bildiğin boru gibi ki bize söylüolardı ztn 2de patlarsınız die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Ben de güldüm de, zaten bu freshlerde bir mallık var. HIST üstüne SPS sınavı var oooo çok zorluyor okul diye ağlamak kadar komik bir şey olamaz. Böyle bunları bir kenara yazıyorum, 2. 3. sınıfta falan geri quotelıycam da, o zamana kadar mezun olur muyum lan ben acaba? Of olamıycam galiba ya. Ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Penthesilea said: Cem'in dedigi gibi, CS201'i cs e baslama dersi degil de, data almak icin gerekli ders gibi dusunun, asil cs'e data da baslicaksiniz. Lakin kemal hoca gitti, kim vericek bilmiyorum, buyuk kayip yav. Bu arada Gulsen Demiroz'un lecturelar nasil gidiyor? Gülşen Hoca iyi yav. Fena gitmiyo dersler Microsoft çıkışlı bi kadın zaten. Bilkent'i birincilikle felan bitirmiş. Bilgili bi insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar