Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

Xaenin said:
Abi odada içiyoduk biz 5-6 kişi, kendi gürültümüzü yaptığımız için duymadık davulu zurnayı kaçırdık. Sly bi ara bi sesler geliyo dedi ama kafası güzel ondan öyle diyo sandım. Meğer değilmiş.

20 yıl sora çocuklarıma anlatırken ewt ben de ordaydım odada içioduk toplandık gittik orda içtik diye anlatcam
kaçırdığımız gerçeği çok acı
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
2 daha kolay diyolar freshmandan
hep bunu diyeceksin, 3 daha kolay diyolarmis abi ha gayret, sonra 4 zaten kolay abi bitirme projesi falan kolay lan proj102 gibi falan diye diye tecavuze ugraya ugraya bitiriyosun.

hep zorlasiyo, uniyle de bitmiyo heralde bu olay yani hayat boyle lan, moral of the story gibi oldu euhe. yuksege bi basliyim sadece istedigim alanda calisicam arastirma yapicam super olcak diyodum, su an keske sabanci'da 3-4 alandan ders alsam diyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de güldüm de, zaten bu freshlerde bir mallık var. HIST üstüne SPS sınavı var oooo çok zorluyor okul diye ağlamak kadar komik bir şey olamaz. Böyle bunları bir kenara yazıyorum, 2. 3. sınıfta falan geri quotelıycam da, o zamana kadar mezun olur muyum lan ben acaba? Of olamıycam galiba ya. Ya of.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Cem'in dedigi gibi, CS201'i cs e baslama dersi degil de, data almak icin gerekli ders gibi dusunun, asil cs'e data da baslicaksiniz.

Lakin kemal hoca gitti, kim vericek bilmiyorum, buyuk kayip yav.

Bu arada Gulsen Demiroz'un lecturelar nasil gidiyor?

Gülşen Hoca iyi yav. Fena gitmiyo dersler Microsoft çıkışlı bi kadın zaten. Bilkent'i birincilikle felan bitirmiş. Bilgili bi insan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...